Heel snelle levering.

Vlotte verkoop en verzending

De website was overzichtelijk, ik vond snel wat ik zocht. De aankoop/betaling verliep vlot en mijn bestelling was zeer snel geleverd!

Precies wat ik ervan had verwacht

Schneller guter Versand

Ich habe Fasching365 bestellt und 2 Tage später kam die Bestellung an, ohne irgendwelche Verzögerungen oder Schäden.

Mijn bestelling was schijnbaar niet op voorraad. Ik kreeg hier tijdig bericht van met de keuze geld terug of latere levering op een gewenste datum. Gekozen voor het laatste. Levering alsnog mooi op tijd. Top communicatie.

Op zondag besteld en maandag lag alles al klaar bij het pakketpunt, kleding ziet er leuk uit.

Snelle verzending!

Pakket was er heel snel! Dankjewel!

snelle service

Past zeer goed en volgende dag al geleverd.

Netjes geleverd en mooie pakken

Goede service en echt mooie pakken

Ik bestelde een pakketje. Dit kwam binnen de 2 dagen toe. De kwaliteit is goed en de prijs ook. Enkel de maat is aan de kleinere kant!

Besteld en zoals beloofd op de site, daags nadien geleverd.

Super fijne ervaring en super snelle levering!

Super fijne ervaring! Het bestellen ging makkelijk en overzichtelijk. De levering was echt snel en alles werd netjes verpakt bezorgd. Ik ben erg tevreden over de service en zou hier zeker opnieuw bestellen. Echt een aanrader!

Top Service!

Chirurg-pak besteld voor mijn zoon en de volgende dag was het al binnen! Helaas ontbrak het broekje. Nadat ik dit had gemeld en een nieuwe bestelling had geplaatst, werd het de volgende dag al perfect opgelost: ik kreeg de volledige restitutie van de eerste bestelling en mocht de incomplete set ook nog houden. Een heel blij kind en een zeer tevreden moeder door deze uitstekende service!

Super snel

Bestelling een zondag Levering een maandag Super snel Top

snelle service

savonds om 20:00 besteld en dag erna aan huis

Supersnelle levering

Makkelijk bestelplatform Duidelijke communicatie Snelle levering Zaterdag bestellen en maandag geleverd

Makkelijk, snel, eenvoudig

Ik wist niet wat ik precies wilde, even op de overzichtelijke site gekeken vervolgens iets gevonden. De maat? Geen idee.. maar ook daarvoor een duidelijke kolom waarin ik zo kon aflezen wat ik nodig had. Hup in het mandje en kon zo de sieraden ook nog eens aanklikken want die stonden als suggestie (goed gematcht zelfs) aangegeven. Betaald en de volgende dag perfect en mooi verpakt afgeleverd. In 15 minuten outfit compleet en in 24 uur binnen.

Vlot, duidelijk en transparant!

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke productinformatie en leveringsinformatie. Vlotte en transparante communicatie.

Flinterdun

Ik kocht witte kniekousen voor mannen (voor onder een historisch kostuum), maar de kousen zijn zo dun dat ze niet eens meer wit zijn. Ze vormen eerder een dun vliesje waardoor je de harige benen nog kan zien - het lijkt op het dunne vlies dat een pasgeboren baby omhult. Toegegeven, de sokken waren niet duur (3,95 euro), maar met de leveringskot en de handelskost liep dat uiteindelijk op tot 12,95 en dat alles is zowat 11 euro meer dan dat ze waard zijn. Ik koop hiet alvast niet meer.

PERFECT

precies als omschrijving ik raad zeker aan om hier je producten te kopen top kwaliteit en top prijzen!!!

Snel wanneer de zoon dat niet is

Super positieve ervaring met feestkleding365! De next day delivery liet me niet in de steek waar mijn zoon, en zijn last minute beslissing om toch carnaval te vieren, dat wel deed ;-) Carnaval gered door groot aanbod online, snelle levering en kwalitatieve verpakking.

Ik had een carnavalspak met panterprint besteld en het was de volgende werkdag binnen. Supersnel en de kwaliteit lijkt goed te zijn!

Ik vond het een goede ervaring ik had snellere levertijd dan verwacht en het was compleet

Zending waarmaken

Wat een top bedrijf Je besteld en krijgt het de volgende dag ook echt in huis. Ze maken waar wat ze aan geven. En de producten waar voor je geld. Ik zou hier zeker bestellen.

Sehr zufrieden

Super schneller Versand, problemlose Abwicklung, tolle Produktauswahl und gutes Preis Leistungsverhältnis

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW