Sehr zufrieden

Super schneller Versand, problemlose Abwicklung, tolle Produktauswahl und gutes Preis Leistungsverhältnis

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit en een dochter die helemaal blij is wat wil je nog meer

Pakket besteld, levertermijn zou later zijn dan aangegeven, maar toch op aangegeven datum ontvangen

Supersnelle levering

Ondanks dat het al bijna carnaval was, kreeg ik mijn bestelling supersnel geleverd. Het staat er ook duidelijk bij wanneer de levertijd langer is

Super Service rundum zufrieden!

Sehr guter Service kann überhaupt nichts Negatives sagen so soll es sein, wenn man im Internet was bestellt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super leuke kleding en mega snelle levering.

Ons pakketje was er super snel. Keurig ingepakt. De kleding ziet er geweldig leuk uit. Dankzij jullie is ons feestje compleet.

Vlotte aankoop!

Mijn zoontje koos op de website het verkleedkostuum dat hij het mooist vond. De dag erna werd het netjes en vlot geleverd aan onze voordeur. We zijn zeer tevreden.

Helemaal top

Gister besteld vandaag in huis zaterdag en zondag lekker carnavallen!

Volgens afspraak snel geleverd!

Beetje spannend om een paar dagen voor carnaval nog iets online te bestellen, maar zoals beloofd de volgende dag in huis!

Makkelijke site, prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering!

Leuke site met leuke betaalbare artikelen.

Een makkelijk te navigeren website met duidelijk aangegeven hoe laat je uiterlijk moet bestellen om het de volgende dag nog in huis te hebben. Dit wordt dan ook waargemaakt! Je krijgt tijdig de T&T aangeleverd zodat je de bestelling op de voet kan volgen.

Snelle levering, perfect bestelling correct afgehandeld.

Geweldig mooi!

De bestelling was heel snel in huis. Het clownspak is heel mooi en echt zijn geld waard

Ik heb een carnavalskostuum voor mijn zoontje besteld, en het werd al de volgende dag geleverd! Het politiepakje was bovendien mooi verpakt en van uitstekende kwaliteit. U wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling, zowel wanneer deze is verzonden als wanneer deze is afgeleverd. Werkelijk uitmuntend! Absoluut een aanrader!

Ik heb al meerdere keren besteld via Feestkleding365 en altijd tevreden van de snelle service. 's avonds besteld en de volgende dag het pakje reeds in huis, jullie zijn soms echt mijn lifesaver! Tijdens één van mijn vorige bestellingen was er een item uiteindelijke toch niet voorradig en werd ik gecontacteerd door de klantendienst. Ook dit was een heel goeie ervaring: heel vriendelijk, behulpzaam om een oplossing te zoeken en de volgende dag lag het pakje in de bus en stond het geld al terug op m'n rekening van de items die niet verstuurd konden worden. Ik kan Feestkleding365 alleen maar aanraden!

Heel mooi die jas

Ben 100% de vrede djw ik kom nog wel ins op jullie site gr huub

Snelle levering en mooie verkleedkleding!

Topervaring! Bedankt!

Mooi verpakt

Pak ziet er goed uit. Goede kwaliteit en kledinghanger erbij.

Correcte levering met kwaliteitskkedij

Perfect !

Goede communicatie en snelle levering

Besteld op deze website, snel mail gehad met geschatte levertijd. Toen dit niet mogelijk bleek ook snel doorgegeven wat mogelijk oplossingen waren. Uiteindelijk producten zonder al te veel vertraging ontvangen

Veel keuze maar hele slechte kwaliteit

Na 1 minuut zaten er al gaatjes in de vleugels van t lieveheersbeestje pak. Voor 30eu vind dat ik wel slecht..

Van een vlotte levering gesproken! Maandag besteld en de dinsdag al in huis! Topervaring en volledig verpakt in stevige doos. Meer dan de moeite waard!

In het weekend voor carnaval nog meerdere bestellingen, op verschillende adressen, geplaatst voor mijzelf en familie. Ondanks de drukte, en het weekend, hadden we de pakketten niet alleen binnen no-time geleverd gekregen, maar waren alle pakjes ook perfect. Wij zijn klaar voor de carnaval ;). Dankjewel!

Snel bezorgd, bestel hier zeker opnieuw

Erg tevreden over de levering en het product

Fijn en snel

Levering kwam eerder binnen dan aangegeven

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW