Goede snelle levering

Mijn produkten waren van goede kwaliteit. De levering was supersnel. Helemaal tevreden!!

GOED!!

alles perfect gelopen en zeer snelle levering. hier bestel ik zeker nog eens!!

Super snelle levering en ruim assortiment

Uitstekend aanbod voor je carnaval tenue en heel snel geleverd!

Kleding is razendsnel binnen, retourneren is makkelijk. Kwaliteit van de kleding is gewoon goed zeker voor carnaval! Ook aanbod is reuze.

Alles mooi zoals zichtbaar op de website. Tevreden van de prijs/kwaliteit verhouding

Heb mijn bestelling retour gestuurd en dat is goed en snel afgehandeld

mooi

geweldig pakje.

Top...

Fijne website, makkelijk te bestellen en op tijd volgens afspraak geleverd.

Snel en goed

Ruime keus, duidelijk geïnformeerd. En snel geleverd

Mijn zoon was blij met de kleding

Snelle levering en prima outfit!

Ruime keuze, prima prijs/kwaliteit (niet teveel verwachten) en zeer snelle levering!

Tevreden

Super snelle levering, de producten waren zoals op de photos. Mijn kinderen waren zeer tevreden.

Super service

Goede service, ik had een incomplete bestelling ontvangen en kreeg meteen een nieuw exemplaar toegestuurd. Snel geleverd, alleen was ik zelf iets te laat met bestellen waardoor ik pas volgende carnaval mijn spullen kan gebruiken

Zoon super blij

Kostuum werd heel vlug geleverd, de zoon was heel erg blij. Kwaliteit ook heel erg goed!

goede en snelle levering

Voor carnaval hadden wij last minute een artikel nodig. Feestkleding365 heeft de volgende dag al kunnen leveren. Omdat het helaas niet paste, hebben we het retour moeten doen. Ook dit is een optie, fijne service.

Exact zoals het hoort!

Besteld, betaald en op tijd ontvangen! En prima kwaliteit.

Goede snelle verzending!

Een fijne vlotte verzending. Ik was laat met bestellen, maar door de snelle verzending was het op tijd.

Veel traag levering

Het was trager levering dan gepland

Snelle levering. Perfecte service.

Prima service!

Snelle levering aan een goede prijs! Ik bestel zeker nog!

Scheidsrechterjurkje

Jurkje is leuk, maar het witte verkleurde al na 1x wassen op 30 graden.

maken niet waar wat er beloofd wordt

Ik bestelde twee carnavalspakken die de volgende dag geleverd zouden worden met PostNL volgens de belofte van de site. Een outfit werd bezorgd door een volstrekt onbekende leverancier de volgende dag op een incourant tijdstip, waardoor ik het pakketje niet meer af kon halen. De tweede outfit werd bezorgd met DHL drie dagen na de bestelling. Volstrekt onduidelijk waarom 1 bestelling in twee verschillende zendingen met ook nog twee verschillende koeriers bezorgd moeten worden en dan ook ruimschoots te laat.

Snelle levering, heel fijn!

Goede ervaring met levering als wel met een retour

Ik heb een goede ervaring met Feestkleding365.nl. Ik werd op de hoogte gesteld van de te verwachtte levering en deze kwam ook binnen die gestelde tijd. Ik had van iets twee maten besteld, waarvan 1 product retour ging. Deze retourafhandeling verliep vlot. De retour moet je wel zelf regelen, maar de terugbetaling van het product was binnen enkele dagen binnen.

Fijne carnavalskleding

Wij hadden 4 pakken besteld omdat we geen keuze konden maken. Snelle bezorging, wel kwam 1 pak met dhl en de andere 3 met trckrs. Pakken zitten fijn, maar zijn dun.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW