Geweldige service

Heel snelle levering en super vriendelijke mensen. Ze hebben een duidelijke website en een vriendelijke communicatie.

Snelle service ook bij extreme gladheid

Op dinsdag middag 3 carnaval outfits besteld. Woensdag was het super glad in de ochtend dus eigenlijk niet verwacht dat de bezorging door zou gaan. Maar toch woensdag einde van de middag werd er aangebeld en werd mijn pakket bezorgd. Wat een service. En ook nog eens goed passende carnavalskleding voor een mooie prijs. Ik ben zeer tevreden!!

Niet kopen.

Overprized voor stukje stof en de bril is half stuk toegekomen

Snelle, correcte service en levering.

Brandweer pakje voor ons zoontje ziet er super uit, leuke details die je ergens anders niet vind. Goeie kwaliteit en degelijke prijs Wij zijn klaar voor carnival:D

Goed maatadvies Heel snelle levering Prima prijs/kwaliteit Wij zijn tevreden!

Snel en netjes

Veel keuze en hele snelle levering. Niet alle artikelen gehouden, maar goede service

Zeer snel geleverd!

Leveringen verlopen enorm vlot. Enkel jammer dat retourneren geld kost.

Doen wat ze beloven.

Ze voegen woord bij daad. Binnen 24 uur het pakje in huis! Top service.

Snel verzonden en mooie kwaliteit. Wel een beetje eng haha. Dus het kind is blij.

Sneller dan snel!

Leuk ridderpak voor mijn zoontje besteld, bezorging is niks “middeleeuws” aan, binnen 24u in de brievenbus! Top!

Gelijk de volgende dag na bestellen bezorgd. Bij anderen duurt dit zeker een week.

Snelle levering maten kloppen

Super veel plezier mee gehad

Ik had iets besteld voor carnaval wat mijn hele outfit heeft gemaakt zo blij mee !

Top prijs/kwaliteit en groot aanbod aan keuze

Mijn zoontje vond het pak geweldig! Ook de leuke accessoires maakte het af!

Slechte kwaliteit

Kwaliteit van het pak was slecht. Duim kon niet in de handschoen, shirt was te kort terwijl de riem te groot was. Daarnaast was het ook erg duur voor hetgene wat we kregen.

Snelle levering!

Kids zijn super blij!

Verschillende verkleedkledij gekocht voor carnaval op school. Kids zijn mega blij ermee! Dankjewel!

Snelle levering, goede prijs, vriendelijke hulp bij vraag gekregen

Super snel

Snelle verzending! Heel groot aanbod en de kleding is ook van prima kwaliteit. Ook de diverse maten zijn heel fijn. Was mijn eerste keer bestellen, maar ik zal zeker nog eens opnieuw bestellen bij deze winkel.

Snelle levering uitstekend product

Uitstekend!

Alles vlot en snel geleverd

Alles perfect!

Uitstekend!

Snelle verwerking en verzending. Het was zoals gezegd de volgende dag bezorgd.

Overzicht

Eerste keer carnaval voor mij!! Site is overzichtelijk en duidelijk. Als je iets aanschaft staat gelijk duidelijk de extra optie’s erbij om je tenue compleet te maken.

Geweldig kostuum die snel geleverd werd.

Het minions-kostuum ziet er prima uit. Past perfect! Mooie accessoires.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW