het was super goed en mooi

De bestelling heb ik vlot kunnen afronden, de maten zijn perfect en materiaal en kleuren zijn gelijk op website. Wij zijn heel tevreden.

Snelle levering top aanrader

Zeer snelle levering en perfect ingepakt. Goed communicatie +

Snel, compleet en professioneel

Snelle bezorging!

De volgende dag in huis!

Fijne site en hele snelle levering. Product volgens beschrijving!

Mijn ervaring met feestkleding was goed, enig minpunt was dat de bestelling iets later zou geleverd worden, maar dit werd meteen gecommuniceerd en zo snel mogelijk verzonden van zodra alles beschikbaar was! Goeie en vriendelijke service

Zou er zo weer bestellen!

Mega assortiment en mijn bestelling was top verpakt. Op de website is alles duidelijk en bij vragen kun je spoedig terecht. Top!

Zeer goede service

Bestellen en verzending verliepen zeer vlot, volgende dag al mijn artikelen geleverd.

Snelle en correcte levering.

Bestelde producten werden snel geleverd. Netjes verpakt.

correct

het bestelde product is zoals beschreven

Magnifique

Mijn eerste bestelling ooit bij jullie. De maat is zoals beschreven, de kleuren zijn prachtig (fluor). Het hoedje wat aan de kleine kant maar een nieuwe rekker vastmaken en dit is zo opgelost. Zeker de moeite waard. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling. Al benieuwd op de dag van carnaval hoe hij trots zal zijn om een clown te zijn!

5 items gekocht voor een thema feest. Dit was goed te vinden op de site. Super snel geleverd en uitstekend verpakt in een ruime doos. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Ontzettend tevreden!

Mega tevreden & ontzettend aan te raden. Had een verkeerd iets besteld, daardoor langere levertijd, na een mailtje direct opgelost en geld wordt teruggestort, daarnaast meteen die avond een nieuwe order gedaan en zoals beloofd binnen 24 uur in huis!

Mooie kwaliteit

Alles past perfect... Wel aan te raden om jezelf zeker goed op te meten zo weet je zeker uw maat. Mooie kwaliteit. Top!

correcte bediening

snelle service en heel goed materiaal, SUPER !

Zeer snel

Zeer snel geleverd en helemaal niet duur

Hele fijne service

Hallo. Ik heb een bestelling gedaan. Fijne service en een hele snelle levering en een hele goede kwaliteit kleding. Ik zou het iedereen aanraden.

Alles werd tijdig geleverd, was mooi verpakt en zag er volledig uit zoals verwacht.

4 pakjes besteld. Ze waren alle 4 precies zoals op de foto aangegeven.

Snel en goed

Snelle levering en kwalitatief goed product, zeker voor de schappelijke prijs!

Aanzienlijk veel vragen over waar mijn outfit vandaan komt

Dit pak aangedaan met carnaval, wat een succes, ik heb deze samen met mijn vrienden gekocht en er zijn zoveel mensen naar ons toe gekomen waar onze outfit vandaan komt

Super enthousiast

Ik heb super goede service gekregen!!

Uitstekende service, doen wat ze beloven.

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen geleverd. Dit maken ze zeker waar!

Heel duidelijke website met duidelijke verdeling van de verschillende thema's. Groot assortiment Snelle levering, goede service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW