Top service!!

Ik heb de bestelling heel vlot gekregen en het klopt. Als je voor een bepaald uur besteld krijg je het inderdaad de volgende dag in huis. Top service en goede kwaliteit van kleren.

Super Kostüm & super schneller Service

Ich habe 2 Kostüme bestellt und beides wurde 3 Tage später zugestellt. Alles ist prima angekommen. Die Kostüme entsprechen der Beschreibung und sind sehr schön. Bin absolut zufrieden und überzeugt. Jederzeit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schlechte Qualität und absolut überteuert.

Wird aufjedenfall wieder zurückgeschickt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tevreden aankoop

Leuke cape! Gaat hij lang plezier van hebben. Degelijk materiaal ook!

Snel, gemakkelijk en goed materiaal

Ik had heel snel een outfit nodig want ik moest er zelf nog wat dingen bij maken, op de site de basis gevonden voor de outfit, Besteld in de avond en volgende dag had ik deze al.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

De klantenservice is super goed.

Ik heb 2 pakjes als plussize dame besteld. En het is enorm fijn dat je hier ook kan winkelen als plussize. De kwaliteit is ook echt goed. Gewoon een enorm goede ervaring!

Pater Pius kostuum

Goede kwaliteit en snelle levering. Alleen jammer dat er geen ketting van een het kruis erbij zit

alles goed ontvangen

alles goed ontvangen is een aanrander voor iedereen

Een kleine maat

Maat kwam niet overeen. Slecht genaaid met gevolgd rap kapot.

Je krijgt wat je besteld hebt en snel

Bestelling vlot ontvangen. Maatindicatie prima.

Prettig en snel

Prettig en snel geleverd

Goede kwaliteit

De kledij is toch van goede kwaliteit en het was zeer snel geleverd.

Correcte en vooral heel snelle behandeling van mijn bestelling!

De website is overzichtelijk, de keuze is snel gemaakt en de betaling verloopt zonder problemen. De beloofde levering binnen de 24 uur verliep zoals beschreven op de website en in de mails.

Erg leuk

Het is een super leuk Halloween masker, maar ik heb 1 puntje wat beter zou kunnen. Het is een zwart masker en dan krijg je er ogen bij wat op een witte achtergrond zit. Waardoor dit duidelijk zichtbaar is, ook in het donker.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Mijn dochter zag er prachtig uit in haar popkostuum, was er echt mee in haar nopjes. Ook fijn dat de levering nog zo snel gedaan kon worden!

Goede prijs ruime keuze

Besteld, vokgende dag in huis. Ruime keuze

Snelle service, correct

Netjes ingepakt en snel geleverd

Netjes ingepakt en snel geleverd

Snel en correct

Vrijdag besteld, maandag geleverd. Goeie kwaliteit.

Super service

Super service en snelle levering

Supersnel en perfect!

Hier een kostuum voor Halloween besteld. Smiddags besteld en de volgende dag had ik het in huis (doordeweeks). Ik ben ook goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Pak zag er precies zo uit als op de foto en ook qua maat was hij goed. Draag normaal 34/36 en had een S besteld. Jammer dat je geen foto bij kan voegen, dat zou het duidelijker maken.

Nooit gedacht dat een kakkerlak zo mooi kan zijn!

Hardop gelachen toen ik dit kakkerlakken-pak voor de eerste keer aan had! Snelle levering en goede kwaliteit.

Gelukkig geen Fruugo.

Deze zaak houdt zich wel aan de afgesproken verzenddatum. Sterker nog, ik zou hem met twee dagen geleverd krijgen, maar ik kreeg mijn kostuum dezelfde dag nog! Waarom heb ik de concurrent Fruugo genoemd? Omdat zei aangeven dat ze op tijd leveren, maar uiteindelijk komt het uit China die er dan drie weken over doet. En dan is het nog een heel goedkoop in elkaar genaaid pakje. Dat is dit kostuum niet! Wat een mooi kostuum is dit zeg :) Ik zal zeker mijn vrienden jullie aanbevelen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW