Naar verwachting.

De spullen op zondagavond besteld en ze werden op dinsdagmiddag geleverd. Prijs/kwaliteitverhouding klopt. Jammer dat de bestelling in een zeer grote doos kwam, wel 100 keer groter dan de bestelling.

Duidelijke site Goede prijs kwaliteitsverhouding Snelle levering

Perfect product

Snel geleverd Ziet er uit zoals verwacht

Pakken paste voor 90%

Harley quinn pak echt super! Alleen het broekje blijft niet zitten. Er zit een slap elastiek in waardoor hij direct afzakt. Verder paste alles en is het netjes en zit goed. Bij het pak van Joker mistte we alleen de stropdas. Leek zo dat hij er bij moest zitten maar werd niet meegeleverd?

Onduidelijke maten en inhoud

Niet tevreden

Vlotte levering met een nette verpakking.

De dag na de bestelling al geleverd. De kledingstukken netjes op de kapstok met plastic erover. Heel netjes verpakt.

Snelle levering goede kwaliteit

Ik bestelde op vrijdag en kreeg het zaterdag al in huis! Perfect ook is de kwaliteit goed en zijn de maten correct!

Geweldig namens mijn dochter

Om de valreep nog wat nodig gehad voor een feestje op school. Het jurkje heeft veel rek waardoor het niet te strak zit. De hoed past perfect en valt niet van je hoofd af. Al met al een super aankoop

Fabric is too thin

Fabric is too thin, so I don't recommend

Snel en goed

Op het laatste moment een oktoberfest broek bestelt. De volgende dag geleverd bij een ophaalpunt. De broek was prima door de verstelbare bretels. Ik zou het prettiger vinden als je de optie krijgt om achteraf te betalen.

Mooie spullen

Alles past perfect, netjes ingepakt geleverd.

Heeft helaas geen zakken. Dit is toch een beetje lastig op een feestje. Opgelost door er een korte broek onder te dragen.

Veel keuze, snelle levering!

Mooie smurfenmutsjes

Snel geregeld, goed spul

Overzichtelijke website ruime keuze makkelijke te bestellen snel geleverd goed spul uitstekend dus

Tevreden. Pakje werd zeer snel geleverd.

Het pakje past perfect en is van uitstekende kwaliteit

Deze feestkleding is goed van kwaliteit en wegdook nog eens snel geleverd in een deugdelijke verpakking

goed maar...

wij bestelden maat M , maar kreeg een vest in maat M en de broek en maat XL, we hebben alles moeten terug wisselen, wat mij logischer zou zijn om enkel de broek om te wisselen. we moesten dan ook nog een retourticket opmaken met restultaat de retourkosten te betalen en alles opnieuw bestellen en terug retourkosten betalen! een hele zooitje door een fout door hen, hadden ze gewoon broek omgewisseld, waren we toch iets tevredener; kwaliteit van kledij is wel top; en alles mooi afgewerkt we kregen de verzendkosten terug betaald en moesten wel het ganse pakket opnieuw bestellen maar 48u later werd ons nieuwe bestelling geleverd, gelukkig was alles nog op tijd en alles goed gekomen. Telkens wel opvolging met mails. Zeer aan te raden

Helemaal zoals gehoopt!

Het kledingstruk is van goede kwaliteit en bovendien snel geleverd. Maat was correct ezn de dochter is superblij!

Bestelling incompleet en van zeer slechte kwaliteit.

Update na reactie van Feestkleding.nl: Serieus?! Verzoek om feedback aan te passen? Nou bij deze!! Er is alleen €8,95 terug gestort van het niet geleverde artikel. De overige €90,- aan artikelen waar van alles aan mankeerde en kapot was is geen enkele compensatie voor geweest!! En jullie vinden dat een fatsoenlijke oplossing? BAH!! Bij deze aangepast! 1e review na aankoop: Helaas voor de tweede maal dat ik hier feestkleding besteld heb een enorme teleurstelling. De drietand die ik als een van de extra accessoires bij het dijvelskostuum had besteld was niet meegeleverd. De bril is zo klein dat deze alleen voor kleine kinderen geschikt is. Het kostuum kwam al kapot uit de verpakking (naden los/gescheurd) Al met al €100,- betaald voor inferieure en incomplete spullen. Ronduit schandalig.

Levering kwam na 2 dagen, was besteld in het weekend & de dinsdag al geleverd. Steeds mooi verpakt & maten waren ideaal. Bij problemen steeds direct bereikbaar & hulpzaam

Snelle service en kwaliteitskleren!

Nog geen 24u na mijn bestelling kwam het pakje toe. Ook over de prijs-kwaliteitsverhouding ben ik heel erg tevreden. Zeker een aanrader!

Leuk jurkje en snelle levering

Tevreden over de service

8 Savannahweg