Fijne en snelle klantenservice

Naar aanleiding van het ontvangen van de verkeerde maten heb in contact gehad met de klantenservice. Erg servicegericht, fijne communicatie en uiteindelijk een prima oplossing gevonden. Dik tevreden!

Super snelle levering

Heel snel werd mijn pakketje geleverd! Voor mij alleen pech dat het niet paste en ik het retour moest sturen, maar ook die afhandeling ging weer heel snel en ook had ik mijn geld weer snel terug . Super service!

Altijd prima service

Altijd prima service

Super mooi en goed

De kleding was fantastisch, helaas ging vanwege verdrietige omstandigheden het feestje niet door en hebben wij de kleding weer terug gestuurd.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie ivm verzending en bezorging. Geen problemen om een bestelling retour te sturen en keuze uit meerdere mogelijkheden voor verzending met bijv DHL en PostNL. Terugkoppeling per mail wanneer retourzending is ontvangen. Snelle retourbetaling.

We're ready for the party!

Dankzij de uitgebreide keuze hebben we inspiratie opgedaan en uiteindelijk gevonden wat we zochten. Prijs/kwaliteit is dik in orde! Nu is het enkel nog aftellen naar het feestje.

Uitstekende service!

Bestelling de volgende dag al geleverd en het retourbedrag binnen 2 dagen teruggestort! Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de snelle levering! Op donderdag rond de middag besteld en de volgende morgen al thuis! Het feestje is pas volgende week voorzien, dus nog afwachten, maar qua eerste indruk lijkt de kwaliteit mij top!

Duidelijke communicatie, snelle service, en kleding van goede kwaliteit.

Prima.

Snelle afhandeling

Items zien er goed uit , zoals op de foto. Worden ook geleverd zoals afgesproken

Tijdig aangekomen, ziet eruit als de afbeeldingen

Het pakket is tijdig en correct aangekomen. Het kostuum ziet eruit zoals de afbeeldingen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, fijn product

Zeer snelle levering en degelijk product

Ik vond heel snel wat ik voor ogen had. Het product voldeed precies aan de beschrijving. De levering was supersnel.

Beetje dubbel gevoel

De kleding zat niet helemaal goed, er waren ook zwarte bandjes in de kleding zelf waarmee ik niet wist wat te doen, en toen de kledij toe kwam was er al een stuk van het stiksel los gekomen aan het jasje. Dit was wel snel gemaakt. Al bij al vonden de vrienden het wel leuke kledij tijdens het feestje.

Snelle levering. Groot aanbod

Overzichtelijke site met divers aanbod aan feestkleding wat snel geleverd wordt.

Heel tevreden

Je krijgt wat ze beloven.

Wat we besteld hadden is binnen 24 uur geleverd.

Me zoon voelde zich een echte draken-ninja en was helemaal in z'n element! Het is ook heel fijn dat er dikke kleding onder het kostuum past, op deze manier hebben we geen jas nodig gehad.

Overzichtelijke site, snelle en goede levering. Mijn ontvangen dirndl heeft een goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit. Erg tevreden.

Ongelofelijk snel geleverd

Zeer goede kwaliteit! Savonds 22:30u besteld, de volgende ochtend om 11:00 in huis. Top!

Prima jurk voor het geld

De jurk was erg snel binnen, maar toen ik hem uit de verpakking haalde stonk hij enorm naar iets chemisch. Na één keer wassen was het er eigenlijk nog niet helemaal uit. Het jurkje zelf is exact zoals de foto.

Top! Veel keuze en snel geleverd.

Goede webshop met heel veel keuze aan diverse kostuums en accessories. Voor ieder wat wils.

Mijn bestelling had ik de dag nadien al en op het tijdstip dat er was vermeld.Het kostuum was net zoals de foto dus ik ben een zeer tevreden klant.

Snelle levering!!

Snelle levering, de maat tabel klopte niet helemaal. De jurk was veel te groot, maar de retour is dan wel weer heel goed geregeld. Zal er volgende keer weer bestellen.

kwaliteit onvoldoende

Het is natuurlijk feestkledij, wellicht moeten de eisen niet zo hoog zijn, maar als de knopen ONMIDDELLIJK van het kostuum loskomen is dit toch bedenkelijk

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW