Content van de service en kostuums

Snelle feedback bij een vraagje (bv het desbetreffend kostuum in een grotere maat beschikbaar?). Levering kwam al iedere keer terecht en is goed verpakt in plastiekfolie dat ook in brievenbus past. Leverwachttijd wordt iedere keer correct voorspelt zodat je kan inschatten wanneer je het pakje besteld en nodig hebt. Bestelde pakketje komen ongeschonden en proper toe.

Beach party

Wij hadden een beach party vorige week zaterdag en ik had 3 pakken nodig. Super snel in huis binnen 1.5 dag. Echt top waardoor we nog optijd waren!! Ik heb nog nooit zulke leuke pakken gehad en van mega goede kwaliteit voor een hele betaalbare prijs! Ook mijn buren hebben bij jullie besteld en waren zeer tevreden Jullie zijn top! Dankjulliewel Groetjes van kim

Duidelijke webshop, groot assortiment en supersnelle levering, toppie!!!

Toppie toppie!

Al een aantal keren goed geslaagd bij de leukste en uitgebreidste feestwinkel van Nederland! Of het nou een dirndl of wat anders leuks is, altijd slaag ik! Maten komen overeen en de keuze is reuze!

Dit vind ik echt geweldig

De levering vond ik echt super snel Rond 22:00 bestelt en de volgende dag om 11:00 had ik het

Precies wat ik wou

Mooie feestkleding

Binnen de 24u levering ontvangen. Super service !

Eerste ervaring met deze winkel en onmiddellijk positief! Super snelle levering dus zeer tevreden !

Unkomplizierte, schnell und passend.

Der Kauf war schnell und unkompliziert. Kostüm sieht aus wie auf den Bildern und die Größe stimmt auch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top kleding

Prima kleding voor een gunstige prijs

Alles in allem ein perfekter Kontakt

Von der Bestellung über den Versand bis hin zum Erhalt der Artikel. Ein richtig schönes Einkaufserlebnis. Artikel entsprachen meinen Vorstellungen und auch die angegebene Versandzeit wurde unterboten. Wir kaufen gerne wieder bei Euch

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lijkt niet op typische verkleedkledij van minderwaardige kwaliteit, mooie stof en goede afwerking, maattabel is correct

Zeer gemakkelijk te bestellen en van goeie kwaliteit!

Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de beste feestkleding websites/winkels is die er is in Nederland het heeft hele goeie kwaliteit en staat perfect

Alles werd op tijd geleverd zoals was aangegeven.

Super snelle levering en mooie kwaliteit pakken.

Ik bestelde twee pakken bij feestkleding365.nl . Had ze de volgende dag al in huis. Supersnel , en de kwaliteit van de pakken is super. Dus heel blij met deze onlinewinkel.

Topproduct

Exact wat ik moest hebben, het pakje past perfect en is volledig hoe het beschreven stond. Besteld & de dag erna al geleverd.

Valt best mee!

Leuke aanwinst voor weinig geld

Iedereen vond mijn grootmoeder pak met short geweldig en het zit lekker

Snelle levering, leuke kleding, vallen wel wat kleiner dan verwacht.

Snelle levering en een prettige webshop

Mijn levering was de volgende dag binnen, erg snel dus! Daarnaast werkt de website prettig en is het product naar wens.

Snelle bezorging

Het kostuum werd de volgende dag al bezorgd en was precies hetzelfde als op de foto. Top!

De voorpret was al 1 groot feest

Gekocht voor een onderwater dieren feest en door het inktvissen kostuum is dit een feest geworden om nooit meer te vergeten snelle service mooie kwaliteit helemaal super

Koninklijk

Mijn middeleeuwse jurk was boven verwachting. Ik zie er prachtig uit. Ik word vast geschaakt

Snelle levering,goede service, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd de dag erna al geleverd.De kledij is van goede kwaliteit.

hele snelle bezorging

na een dag al binnen zoals vermeld staat op de site !!

Zeer snelle levering

Wat een snelle levering! Op vrijdagavond pas na 22.00u feestkleding besteld en de volgende dag (zaterdag) al geleverd. Super snelle service!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW