Voldoet aan alle verwachtingen

Prijs/kwaliteit verhouding klopt.

Prachtig kostuum, snel geleverd.

Thema-avond onderwaterwereld. Met mijn krabbenpak stal ik de show. Fantastische avond viel buiten de prijzen omdat ik familie was van de organisatie. Op naar het volgend thema feest zodat we weer kunnen bestellen bij Heestkleding365.nl

Snellle verzending

Het bedrijf houdt je goed op de hoogte en verzending was top. Trainingspak is oké maar kwaliteit dunner dan verwacht

Super !

Super , het was de eerste maal dat ik een bestelling plaatste bij jullie . Zeer tevreden . Een aanrader . Zal in de toekomst nog gebruik maken van jullie diensten .

snelle levering en producten zijn leuk!

de levering was precies op tijd en de producten zijn zoals op de foto's. (mooie kleuren en goede kwaliteit). Mijn enige opmerking is dat een product genaamd 'Brazilliaanse opblaasbare Samballen' één Sambabal bleek te zijn.

Super tevreden!

Divers aanbod, snelle levering en leuke producten. Erg fijne site en voor de hele familie kunnen slagen van 4 maanden oud tot 35 jaar!

Prima kleding voor een goede prijs

Voor n themafeestje moesten wij op het laatste moment nog kleding hebben. Op de website gezocht, heel veel keuze in verschillende prijsklassen. Besteld en de volgende dag in huis, helemaal top!! En we hebben een leuk feestje gehad in de goede foute kleding :) !!

Feestkleding 365 had precies wat we zochten en alles was op tijd binnen.

We hadden een uitnodiging voor een 70-80 thema feestje. Ik ben uiteindelijk bij feestkleding 365 geland en zag hun veelzijdige keuzes. De bestelling gedaan en alles was inderdaad snel geleverd zoals beloofd. Perfecte ervaring.

Gebruiksvriendelijk en een goede service

Telkens op tijd geleverd binnen de aangegeven tijd. Makkelijk terug te sturen en geld terugkrijgen. producten van kwaliteit.

Prachtig

Snelle levering en ziet er mooi uit.

Outfit zag er precies uit zoals op de afbeelding en beschreven. Top!!!

Erg blij en veel complimenten gekregen

Super snel in huis

Mijn feestblouse was super snel in huis en ik kreeg er zelfs het hangertje bij. Top

Het pak is precies zoals op de foto en het werd snel bezorgd

Snel geleverd, groot assortiment

Voor een 80's party nog last minute wat besteld, werd de volgende dag geleverd en de maat klopte met de beschrijving op de website.

Goede snelle service!

Bestellen lukt prima en snel, snelle service. Prima site en bedrijf om te kopen, prima prijzen ook!

Hele fijne site en prettig contact met de klantenservice

Het is een prettige site, met duidelijke maatlabels en uitleg. Na een inschattingsfout de verkeerde maat besteld. Retour beleid is erg prettig en snel. De retour artikelen waren snel terug, ik kreeg diezelfde dag een bevestiging van ontvangst en het geld werd terug gestort. Daarna de juiste maat besteld, die was de volgende dag binnen. Wij doen hier al onze verkleedkleren kopen.

Super service

Eenvoudig om te bestellen. De producten werden heel snel geleverd. Bij retour duidelijke instructies en snelle afhandeling. Super service!

Wat zullen wij shinen met Halloween

We zijn helemaal blij met onze TE gekke outfitjes voor halloween. Super snelle levering en de pakken zijn van een mooie kwaliteit. We hopen iedereen de stuipen op het lijf te jagen! Een ding is zeker We zullen zeker opvallen! Credits voor feestkleding365!

Behoorlijke prijs/kwaliteit aan een snelle levering

Ik had een super- of antiheld outfit nodig voor een themafeestje op het werk. Zoals gewoonlijk schoot in rijkelijk laat in actie. Op Feestkleding365.nl vond ik een ruime keuze met enkele goede promo’s, die de volgende dag konden geleverd worden. Mijn uiteindelijke keuze viel op “The Joker” met masker. Het was zeer geslaagd iedereen vond mijn voorkomen “super scary”. Uitermate geslaagd dus en 5 sterren beoordeling!

Goede kwaliteit, correcte prijs en vlugge levering. Topper...

Voor herhaling vatbaar...

Netjes en snel ontvangen wat er besteld is.

Ruime keuze in het assortiment en snel en netjes ontvangen wat we besteld hebben.

Jullie site had meer dan voldoende keuze van wat we zochten. Uiteindelijk product past perfect bij wat we zochten qua prijs/kwaliteit. Site zeer gebruiksvriendelijk qua keuze, betaling. Volledige en correcte informatie over leveringsstatus die conform jullie beloften nagekomen werd inclusief vereiste facturatie. Doe zo voort !!

Wat een snelle service!!

Geweldig snelle service. Vrijdagavond laat besteld en de volgende ochtend thuis, blij met zo’n snelle levering want had het pak met spoed nodig. Volgende keer zal ik zeker weer deze site bezoeken als ik iets nodig heb.

Topservice

Ik vond vlot al onze benodigdheden voor het aankomende event, Facts. Mijn zoon en ikzelf houden enorm van cosplay en vonden op jullie site onze nieuwste outfits. Alles werd snel en vlot verzonden en zeer degelijk ingepakt. Een echte aanrader!

Snel en netjes geleverd

Al meerdere malen besteld op feestkleding365.nl. Goede uitleg bij wat ze aanbieden. Snelle levering en netjes verpakt.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW