Helemaal leuk!

Goede kwaliteit en snel geleverd, erg tevreden!

Verrassend mooi

Heel tevreden met deze aankoop. De kledij voldoet meer dan verwacht aan onze wensen. Mooie kleuren, een fijne stof en goed passende maten. Ook de bestelling, opvolging en levering verliep zeer vlot.

Gut

Lasst

Heel snelle levering. Heb heel goede ervaring en heeft mijn feestje volmaakt. Thanks hiervoor.

Uitstekend!

Ik moest snel op hetaatste moment een verkleedpak regelen. Overal duurde het sowieso een week voordat het binnen was. En dat was in mijn geval dus te laat! Toen vond ik deze site gelukkig! En toen was het binnen 24uur gelijk al bezorgd! Service is uitstekend! Pak zag er precies zo uit als op de foto :)

Super snelle levering

Leuke bloes voor het Oktober fest.

Kwaliteit kleding slecht

Na half uur al een naadje los . Helaas de originele verpakking niet meer .

Uitmuntend

Snelle levering. Goede kwaliteit

Goede service, goede kwaliteit, en snelle levering

Fijne firma om iets te kopen en heel goede verzorging van het geleverde product

Goede verzending

Verzending is top alleen er staat bij de maten 48/50 dus ik ging ervan uit dat het me past maar zat wel strak ... Heb gelukkig kunnen improviseren... Dat is het enigste minpuntje verder top jurkje..

zeer attent en super snel

Mijn bestelling was niet compleet maar per omgaande kreeg ik een retour etiket en het advies gewoon een nieuw exemplaar te bestellen. De tweede bestelling was er de volgende dag en die was wel compleet. Het andere met retour etiket zonder extra kosten afgegeven.

Op tijd bezorgd en goede kwaliteit voor het geld.

Stof is erg fijn en maat klopte precies

Erg fijn zittend pakje en kon er gemakkelijk in dansen en feesten. De stof is van hoge kwaliteit en de hoed die erbij zat ging ook niet van je hoofd af door de klip

Vriendelijk,snelle service,echt top

leuke makkelijke site en snel binnen

Mooie site met veel keuze makkelijk om te bestellen en het pakketje was snel binnen

Snelle en nette service

Maandagavond besteld en dinsdag in huis hoe snel is snel netjes verpakt prima

Schnelle Lieferung, guter Service

Ich habe für eine Gruppe bestellt und finde die Rabatte gut

Schnelle Lieferung + genau was bestellt

Qualität top - Lieferzeit top - rundum zufrieden

Kleding past perfect. Hele snelle levering.

Heel tevreden met de snelle levering. Kindertijgerpakje paste perfect. Een aanbeveling waard.

Snelle levering en goede omschrijving van product

Snelle en correcte levering van kwaliteitsvol materiaal

Snelle, duidelijk en volgens de info die reeds per mail werd meedgedeeld. De hemdjes zijn kwaliteitsvol voor een correcte prijs. De bloemen van het bloemenkettinkje daarintegen zijn vrij snel beginnen los komen

Als je snel speciale kleding nodig hebt, ideaal. Doen wat ze beloven.

top !

Vlot en snel geleverd, complete bestelling. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede ervaring

Pakket werd 1 dag later geleverd dan voorzien, maar dit werd tijdig gecommuniceerd. Alles werd perfect geleverd zoals besteld.

Super pak

Pak ziet eruit zoals omschreven, goede en snelle service.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW