Prima geregeld

Snelle verzending. Product spreekt voor zich.

Super service

Snelle levering volgende dag gelijk in huis. Producten zien er netjes uit

Snel vezorgd. Zoals op de foto’s

Prima webshop

Goede service en snelle levering

Door niet op te letten iets extra’s besteld wat pas een week later leverbaar was. Dus klantenservice gebeld en die mevrouw heeft de bestelling aangepast waardoor ik toch de volgende dag de bestelling in huis had. Top geregeld.

Snelle verzending en goede kwaliteit

Pak was snel geleverd, netjes ingepakt en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Helemaal top!

Precies zoals beschreven en precies zoals de foto liet zien. Super snelle levering ! Top service

Gewoon top

Super snelle service, kledij van goede kwaliteit, enkel de maten vallen iets kleiner maar gewoon top!

Goed, gemakkelijk en snel geleverd

Alles perfect!

Goed product. Snelle levering. Uitstekend

Goede keuze geweest

Goed materiaal, niet te zwaar/dik/dun. De kraag was wat groot, maar dit hoorde ook zo.

Snel bezorg, ziet er prima uit

Snel bezorgd, ziet er prima uit!

Snelle service!

Snelle service!

Super leuke foute party outfit gevonden

Jumpsuit hippie besteld. Super mooi. Alles op tijd verzonden. Netjes verpakt.

Fantastisch! Supersnel geleverd!

Ik had met spoed veertjes nodig voor een projectje waar ik mee bezig ben. In de namiddag besteld, nog geen dag later al in huis, topservice!

Heel snel en correct!!

Ik bestelde mijn pakketje rond 15u en kreeg het de volgende ochtend al rond 9u al in mijn brievenbus. Ik was verbaasd dat dit zo snel kon gebeuren. Mijn bestelling klopte volledig. De kledij is van goede kwaliteit en past perfect. Bedankt.

helemaal goed

Iets besteld, betaald en de andere dag bezorgd. Beter kan, volgens mij, niet.

Snel

Snelle en correcte aflevering..top

supersnel geleverd

Website overzichtelijk, goed en duidelijk zoeken. Bestelling is supersnel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachting Hier kun goed en snel aan Feestkleding komen

Binnen 1 dag geleverd

Netjes afgeleverd

Compleet!

Wij bestelden 12 complete pakken om 21.30 uur en de volgende dag hadden wij deze om 13.00 uur in huis! De presentatie van de goederen op de website heeft niets aan het toeval overgelaten, ofwel alle pakken zijn overeenkomstig de getoonde beelden en van goede kwaliteit. Ofwel we krijgen 100% waar voor ons geld!

Ik ben zeer tevreden met de verzending, verpakking van het product en ook nog tevreden met het produ

Product kwam keurig op tijd, inderdaad de volgende dag al na mijn bestelling. Proffen waren correct ingepakt. Ik ben er zeer tevreden mee. Hartelijk dank voor de snelle bezorging

Prima en snelle levering. Niks op aan te merken

Top artikelen, veel uitgebreiden keuze en selle levering !!! een echte aanrader !!!

Perfect match

Voor een themafeest tijd online gezocht voor dé peaky blinders outfit en bij feestwinkel365 was ik aan het juiste adres! Volgende dag geleverd, keurig verpakt en maten kloppen als een bus. Wat mij betreft een perfect match dus!

Alles retour

+ snelle levering - slechte kwaliteit (broek schijnt door, en pruik is één wirwar) - - 5 euro kwijt aan retour

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW