Duidelijke site, snelle verzending

Doen wat ze beloven op hun site, levering was volledig en op tijd. Goede prijsstelling en kwaliteit.

Snelle levering, goed kwaliteit.

Zeer tevreden.

Snelle en vlotte service

Ik had op 2 dagen mijn bestelling en werd goed op de hoogte gebracht wanneer het pakje bij mij zou toekomen

Op en top

Vlotte afhandeling

Heel goed.

Alles ziet er heel goed uit, broek valt wel groter dan de gemeten omtrek. Maar liever wat te groot dan te klein.

Snelle levering, ideale outfit!

Op minder dan 24 uur geleverd. Nette kleding geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

als feestje net zo goed word als feestkleding365.nl kan het niet meer stuk.

Artikelen uitzoeken op site is al een feestje op zich.

Snelle levering. Het verkleedpak paste perfect! Volg zeker de maattabel want de maten wijken af van de standaard confectiematen.

Erg tevreden

Snelle levering goed verpakt goed geprijst,ga zeker vaker bestellen.

Super snelle service!

Een dag later al geleverd!!!!

Uitstekend, snel geleverd

Super, de volgende dag geleverd !!!

Supersnel en ook nog eens goed!

Duidelijke site met handige matentabel. Zeer snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Na bestellen de volgende dag bezorgd

Duidelijke site. Gebruiksvriendelijk. Levering binnen 24 uur.

Goede service!

Site is erg makkelijk te bezoeken en alles staat duidelijk en netjes aangegeven. De filters bij de producten zijn ook handig, hierdoor vind je sneller het product waar je naar opzoek bent. Ik ben erg tevreden met deze website.

Zeer tevreden vlotte levering.

Zeer goede ervaring vlotte levering.

Goede producten en snel geleverd

Ik had het vrijdag besteld en zaterdag kwam het al binnen. Ik had er zelfs 10 besteld. Zeer tevreden over de verkleed pakken.

Super snelle levering en leuke items!

Super leuke outfit gekocht, maat klopte ook, alleen jammer dat ik r uit ben gescheurd, beetje dunne stof, dus niet teveel bukken. Glow in the dark make up werkte ook top!

Heel tevreden

's Avonds besteld en de volgende dag in het gekozen pakketpunt geleverd, helemaal prima dus. De kwaliteit van de pruik z'n elfenoortjes is ook beter dan ik voor die prijs verwacht had, geen klachten hier.

Een regelrechte schande

Glitterbroek besteld, blijkt die reeds gedragen te zijn! Bij het openmaken vh pakket zat er tussen de broek een beschermingspapier tussen die helemaal kapot was. Aangezien ik dit niet verwacht heb ik de broek goed bekeken en er zijn duidelijke gebruikssporen te zien. Kleine vlek binnenin en duidelijke slijtage aan het zitvlak en de broekspijpen! Ik heb nu dus nog 20u de tijd om voor een andere oplossing te zoeken want heb tegen morgen een ander broek nodig! De andere bestellingen waren wel in orde en top maar dit is wel op z´n minst schandalig te noemen

Heel snel en goedkoop

Ik had mijn feestkleding snel nodig en via deze site kon ik het binnen 1 dag krijgen. Kwaliteit was ook goed

Degelijk en zoals beloofd!

Alles op tijd geleverd, degelijke kwaliteit en zag eruit zoals op de foto's

Top kwaliteit, super rap!!!

Alles is top!!!

Rapidité et description correcte

Commandé à 14H15 et reçu le lendemain à 11H10.

Top levering, en snel

Vandaag besteld, morgen in huis klopt inderdaad. Het heeft mijn feestje compleet gemaakt, bedankt

Spijtig dat de juiste maten er niet waren en het dus te klein was

Het was een mooi geheel maar twee van de drie kostuums waren te klein. Maar een goede, snelle, correcte service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW