De perfecte outfits

Hele mooie outfits gekocht voor carnaval voor een schappelijke prijs en zeer goede kwaliteit!

Goede en snelle levering

Fijn, Prettige website en goede en snelle levering

Snelle verzending

Snelle en correcte verzending

Bezorging de volgende dag

Op donderdagmiddag besteld en vrijdag bezorgd!

Leuk pak, zit goed! Gegarandeerd succes

Zeer snel geleverd, bedankt!

Super snelle levering! Belofte van levering daags nadien wordt telkens waargemaakt.

Slecht

Artikel komt niet overeen met de beschrijving

Zeer goede service!

Zeer snel geleverd, alles in orde. Prima service.

Mijn pakket was op tijd binnen

Ik had een ABBA pak besteld zat alleen een riem bij die niet goed vast kon dat was een beetje jammer

Zalig

We vierde carnaval in onze kinderopvang en natuurlijk is het beste kostuum als kinderbegeleider die met baby's werkt om zelf als een baby te komen. Iedereen vond het geweldig, zeker een aanrader!

Uitstekend!

Overzichtelijke site, bestelling de volgende dag binnen! Ik stal de show met carnaval!

Snelle levering en top product!

De pruik is super mooi en heeft lange krullen. De kleur is top voor carnaval en de levering was supersnel! Wat een top ervaring!

Ik bestelde ondertussen al enkele keren hier. Altijd super positieve ervaringen meegehad. Wat een servies bestellen en volgende dag al thuis. Kwaliteit van de verkleed kleding is geweldig. Ik zelf ben kinderbegeleidster dus ik verkleed me vaak op het werk. Geweldig. Ik bestel zeker nog veel vaker hier.

Snelle en goede service

Mijn eerste pak was te groot...teruggestuurd en binnen no time geld teruggestort . Maatje kleiner paste perfect

Snelle, kwalitatieve levering.

Ik had last minute een outfit nodig voor mijn date en mij. De avond van te voren heb ik deze besteld en is prima op tijd binnen gekomen! Er was veel keuze op de site en ik heb precies kunnen bestellen wat ik nodig had.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Alle pakken zijn van goede kwaliteit! Ruim assortiment en goede kwaliteit. Ik had de items donderdag besteld en ze waren vrijdag geleverd.

Simpel, soepel, snel

Het bestellen gaat super gemakkelijk, het is duidelijk, en gebeurt correct. Ook de levering is snel en correct. TOPPIE!!

Snelle en correcte levering goede kwaliteit

Beste site voor last minute bestellen

Ik had besloten last minute toch nog wat te beetellen, ik kwam uit bij deze site. Wat me als eerst opviel was de aankomst datum. De volgende dag al!? Dat was precies wat ik zocht. De kleding die ik besteld had kwam netjes de volgende dag aan en was van goede kwaliteit. Kortom echt een top service, zeker aan te raden.

Snel en correct

Ik heb voor carnaval 3 bestellingen gedaan die allemaal de volgende dag zijn aangekomen waardoor ik mijn nieuwe kostuum de polonaise kon gaan lopen! De foto's op de website komen gelukkig overeen met het werkelijk artikel dat geleverd wordt. Ik moest alleen een ruiling doen omdat de maat anders was dan ik had gedacht.

mooie shirts en snelle levering

Kort van te voren voor carnaval nog 2 t-shirts besteld, deze kwam gelijk de volgende dag al binnen. erg fijn deze snelle levering en het zijn goede shirts en zaten goed.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Top. Snel. Goede kwaliteit

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Veel keuze in artikelen. Mijn zoontje en dochtertje zijn helemaal blij. En wij ook.

Fantastisch!!

Ik heb een paar dagen voor carnaval een bestelling geplaatst. Het was natuurlijk stiekem wel logisch dat deze nooit meer optijd binnen zou komen, maar den dag later lag het pakketje voor de deur en had ik mijn outfit binnen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW