Lekker snel en simpel

Fijne site om op producten en categorieën te zoeken , simpel bestellen en betalen en levering zeer snel .

Snel in huis en best goede kwaliteit

Door de snelle levering en goede kwaliteit van de feestkleding ben ik erg tevreden over feestkleding365

Super snelle levering en goede info

Voor een last-minute feestje heel laat in de avond van alles besteld en de volgende dag was het er. Prijzen zijn ook netjes en info op de site is duidelijk.

Leuk assortiment, goed en snel!

Ik ben vooral blij met de snelle levering! Soepel verloop van de bestelling en levering, erg fijn.

Top gaaf kledingstuk voor prima prijs

Voor een feestje op zoek naar glittervest. Website overzichtelijk en duidelijk. Prijs redelijk. Levering super snel. Kortom aanrader!

Extreem snelle levering. Perfect voor last-minute bestellingen

Mijn bestelling was om 8 uur ‘s avonds besteld en lag de volgende ochtend op de deurmat. Perfect voor last-minute verkleedpartijen. Bovendien gratis bezorging.

Zeer goed en snel!

Ik had dringend bretels nodig voor een optreden. De dag ervoor in de middag besteld en de volgende dag in de middag al in huis, super! En de bretels zijn ook van goede kwaliteit, vele complimenten gehad en ze zaten ook lekker! Dit maakte mijn optreden qua outfit helemaal af! Dank daarvoor!!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Voor het eerst heb ik bij Feestkleding365.nl iets besteld en meteen was ik erg tevreden. Het artikel is geleverd op de dag dat werd aangegeven, was uitstekend verpakt en is van goede kwaliteit. In één woord PERFECT!

Ik ben erg tevreden over de goeie en snelle service van jullie! Zal ik zekerNa vertellen!

Ik ben erg tevreden over jullie service

Alles tiptop en op tijd geleverd, topservice !

Alles tiptop en op tijd geleverd, topservice !

Topwinkel

Gister besteld vandaag bezorgd

Snelle levering en geweldige outfit – helemaal klaar voor mijn Las Vegas feestje!

Ik heb mijn bestelling bij Feestkleding365.nl heel snel ontvangen en alles zag er top uit. De outfits passen perfect en zien er precies uit zoals op de foto's . Ideaal voor ons "Las Vegas feestje" Zeker een aanrader – ik bestel hier de volgende keer weer!

Goed bedrijf en komt afspraken na

Zoals de titel doet spreken

Alleen maar pluspunten

Gouden Colbert gekocht en eindelijk gevonden…. grotere maten en pasten perfect. Colbert is netjes afgewerkt en ziet er keurig uit, geen goedkoop uiterlijk. Ik had dit niet verwacht en de prijs was goedkoop. Groot pluspunt ik had dit colbert binnen 24 uur! Ook ik naar het concert van de Toppers.

Super snelle levering en veel keuze

Heel behulpzaam en klantvriendelijk

Mijn ervaring is positief. Ze waren heel behulpzaam en snel in reactie bij mijn vraag om iets te kunnen ruilen.

Topservice!

Dinsdagavond na 21:00 uur besteld, de dag erna leveringsmail met als datum donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Hadden het pakje echt nodig om donderdag op school aan te doen. Mailtje naar de klantenservice gestuurd met als antwoord dat de verwachte levering toch op woensdag zou zijn. Een 15-tal minuten later werd de tracking aangepast en het pakketje werd stipt op tijd op het eerste moment van levering aan huis bezorgd.

Snelle service en website geeft goed beeld

Duidelijke website. Producten blijven lang genoeg in het winkelmandje. Je krijgt wat je ziet! Alles paste en niets moest retour gestuurd te worden. Zeer snelle levering wat handig was omdat we na 3 dagen een feestje hadden waar de kledingstukken en accessoires voor besteld waren. Dus..... Feestkleding365.nl is overduidelijk een trouwe Feestpartner!

Geweldig!

Veel kleding (thema’s) en accessoires om uit te kiezen. Zeer snelle levering, goede kwaliteit.

snel besteld, snel bezorgd

gewoon goed, geen opmerkingen

mooi, maar te klein voor volwassen hoofd

Ik heb een een heel klein hoofd, en bij mij spant de diadeem enorm, laat staan dat je dit een hele avond moet dragen, gegarandeerd hoofdpijn

Snelle levering naar verwachting!

Was goed!

Slecht

1 van de 3 bestelde artikelen was niet op voorraad. Dit kan gebeuren. Geen probleem. Jullie zeggen op de site dat het de dag erna bezorgd word. Maar omdat 1 product niet op voorraad was, zijn de overige 2 artikelen ook niet verstuurd. Ik vond het gek dat deze niet gewoon verstuurd zijn geworden. Verstuur dan de overige artikelen wel meteen, zo houden jullie de leverbelofte aan en is de klant happy. Doordat het pakketje pas enkele dagen later verzonden is, was ik niet meer thuis (paar dagen weg) Het pakketje is niet afgegeven door de post. Maar gewoon over de poort geflikkerd in de zeikende regen. Waardoor al mijn producten nat zijn geworden! Zeik nat!!! De kwaliteit van het jasje is slecht. Het is van binnen een soort van goedkope vilt achtige stof. Als ik eerlijk ben, is het precies een product van SHEIN of Temu van kwaliteit. Ook een niet ademende zweterige stof van binnen. Pasmodel is ook raar. Het is een Xs. Maar de armen zijn een xl. En ook de taille is geeen xs. Een reden waarom ik dus niks via hun besteld maar via de Nederlandse websites. Dus dit keer ben ik niet zo tevreden over de bestelling. Sorry.

Goede kwaliteit, snelle levering

Na een paar keer aan te hebben zit alles nog perfect! Binnen 24u geleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW