Top service!

Voor een feest had ik snel een outfit nodig! ‘‘s avonds besteld en de volgende dag in huis en superblij mee!

Snelle levering, precies zoals het beschreven staat.

Snelle levering, precies zoals het aangegeven is . Top Zeker aan te bevelen.

topservice

Eenvoudige site om te zoeken, efficiënte afwerking van je winkelmand, vlotte levering. Zoals het hoort!

Ik heb een zeer goede ervaring met de klantenservice. Snel en correct antwoord. Niet veel op aan te merken. Jammer dat als je besteld hebt en nog eens nakijkt, je deze niet gewoon zelf kan annuleren binnen de 5 minuten na bestelling, anders top.

Veel keuze bij bezoek van de site

Vlotte afhandeling bij aankoop feestkleding.

Snelle en feestelijke ervaring

Snelle levering met een duidelijke en feestelijke website! Klaar voor Halloween!

De materialen zijn van een goede kwaliteit, snel geleverd en goed van prijs! Altijd leuk winkelen!!!

Handige website, super snelle levering!

Voor het schoolkamp van onze vier kinderen was ik op zoek naar feestkleding in een bepaald thema. De website biedt een handige zoekfunctie op thema en filtermogelijkheden, waardoor ik snel had gevonden wat ik zocht. Na het plaatsen van de bestelling had ik al snel de bestelbevestiging in de mail. De volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Dus super snelle service. Ik kom zeker nog eens terug om bij jullie te shoppen!

super eervaring

Heel snelle levering en het artikel lijkt helemaal op de foto op de site

Goede pasvorm, flitsend uiterlijk

Snel binnen na bestelling, top feest gehad als DJ met dit glitterjasje. Wordt alleen wel snel warm ;)

Zoals beloofd was alles op tijd

Voor de eerste keer besteld bij feestwinkel 365, beloofde datum was inderdaad het geval. Nog gebeld met een aardige jongen, alles op tijd binnen. Tevreden klant.

snel en goed

binnen de dag, kostuum was goed

Mooie website, je kunt er veel op vinden. Goede pasvorm en snel geleverd. Heel blij mee!

heel tevreden, onze eerste aankoop bij feestkleding en niet de laatste!

was voor ons de eerste keer dat we iets kochten op feestkleding. Veel keuze in de webside en alles volgens geleverd volgens beloofde tijd. Ons feestje was geslaagd erdoor en hebben de hoofdprijs gewonnen dorr de mooiste outfit aan te hebben

Super tevreden over service en goederen

Ik ben zeer tevreden over de service van Feestkleding 365.nl, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en zeer tevreden over kwaliteit van de spullen.

Super snelle levering

Hele mooie pakken goeie maatvoering mooie kwaliteit en super snel geleverd. Laat ons foute feestje maar beginnen.

Toplevering

Een Super ruim aanbod! Daarbovenop ook nog eens een hele snelle levering. Het pakket was ook goed verpakt voor transport zodat er geen deuken of kreuken kwamen in bv een Mexicaanse hoed. Dankjewel!

Goeie pasvorm en een snelle levering! Heel tevreden.

perfect

goede website, vlotte levering, mooie producten.

Snel besteld en snel geleverd

De vlgnde dag in huis

Nooit teleurgesteld

Je krijgt exact wat je verwacht , de verzending en na service is top!

Super service

Zeer vlotte levering , duidelijke communicatie.

Correcte levering

Wij hebben besteld op dinsdagavond en de levering was er op woensdag. Snel en correct

Snel geleverd en goede kwaliteit

Eenvoudig te bestellen, grote voorraad en snel geleverd

Goeie prijzen, snelle betaling, snelle levering met track en trace.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW