Echt heel leuk

Precies wat ik had verwacht

Top ervaring

Suuuuuuuuper snelle verzending. Het is niet de eerste keer dat ik bestel, ik koop zeker nog. Ook heel veel keuze

Zeer goed, snelle levering

Besteld en volgende dag al geleverd! Mooie kostuums. Zeer tevreden van de service!

Snelle service aan scherpe prijzen

Het bestelde pakket werd snel geleverd zonder enige problemen. Top site om op te bestellen

Snel geleverd, goeie pasvorm

Donderdagavond met de kinderen kostuums uitgezocht en de volgende dag al geleverd. Kids superblij met hun mooie kostuums

Een snelle levering en prima product !

Heel veel keus

Onwijs veel keus voor feestjes

Snel geleverd!

Het zou fijn zijn als de maten wat groter uit zouden vallen. Verder geen opmerkingen!

Perfect service

Je bestelt iets en de volgende dag binnen

Topkwaliteit en levering

Een hele leuke dag gehad met dit kostuum

Supersnelle levering! De dag ervoor besteld, dag nadien geleverd. Kwam goed uit want onze zoon had het direct nodig. Kwaliteit voldoende. We kopen nog als we iets nodig hebben. Een tevreden klant!

Keurig andere dag geleverd zoals beloofd.prima spullen

Prima levering

Alles was netjes op tijd geleverd.

Is de 1ste keer dat ik een bestelling gedaan heb en ben er tevreden over.

gewoon goed!

supersnel geleverd… top!

Uitstekend pak

Exact zoals beschreven en direct de juiste maat.

Prima producten, snelle levering

Ik had een paar musketier-zwaardjes bestelt voor een creatief project waar ik mee bezig ben. Beide zwaarden zijn van prima kwaliteit en werden snel geleverd. Veel meer is er denk ik niet over te zeggen, maar ben dus tevreden :)

Snel, leuk en orgineel!

Ik heb mijn bestelling zeer snel ontvangen en deze was van goede kwalitieit. Ik heb nog een retourzending gedaan, ivm de maat. Maar ik ga ervan uit dat dit net als de rest vlekkeloos zal verlopen :)

Super snel geleverd helemaal volgens de beschrijving

O jee, morgen is het themafeest al en ik heb nog geen passende kleding gekocht, geen probleem! Het pakketje van Feestkleding werd de volgende dag al bezorgd. Maatvoering van de kleding was zoals op de site beschreven. Pak was van nylon maar dat mocht de pret niet drukken (kon ik er nog iets onder aan tegen de kou).

Prima en mooie feest jurk. Had er 2 besteld zodat ik kon kiezen. 1 heb ik terug gestuurd.

Van hun woord

Ik heb rond 19u een bestelling geplaatst en rond 21u merkte ik dat ik iets te kort besteld had. Ik heb dus dan nog een bestelling geplaatst. Beide pakjes werden de volgende dag mooi op het gezegde tijdstip geleverd.

Super geslaagd

Het was best even een gok omdat ik nog nooit van jullie site had gehoord. Maar wat een snelle levering. Super outfit past perfect. Gegarandeerd een succes op het feestje

Zeer snelle en nette bezorging

Uitgebreide website waar je werkelijk voor ieder thema iets kan vinden! Super snelle en nette verzending.

super!

mooi kleedje, prima levering

Super goede ervaring

Mijn ervaring was heel erg goed, het pakketje was erg snel binnen, netjes verpakt en top kwaliteit! Het is echt een super tof pak met alle coole accessoires erbij! Perfect voor mijn Halloween feest! Ik raad deze winkel 100% aan

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW