Alles zur Top Zufriedenheit

Schneller Versand Gute Kommunikation Karton kam einwandfrei an Unkompliziert und unproblematisch Sehr gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk bestellen en snelle levering

Bestellen was makkelijk op de website en het werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Nog snel iets besteld voor carnaval en effectief de volgende dag geleverd. Top-service!

perfect

de volgende dag geleverd zoals vermeld op de website, dus zeer tevreden

Super snel

Super snelle levering goed informatie retour heel snel afgehandeld

So macht einkaufen Spaß jederzeit wieder

Es war schnell verpackt kam sicher an kaufe gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bestel en bezorg service

Bij bestellen nog twijfels over maat maar pri a klantenservice die je helpt. Snelle bezorging zoals aangegeven en prima kwaliteit product Zeer tevreden!

Tevreden met mijn aankoop

Had nog snel een outfit nodig en bij deze site kon ik als 1 van de weinigen nig savonds laat bestellen en morgen in huis hebben. Blij met deze aankoop.

Perfekte Größe

Lieferung erfolgte sehr schnell

Kwalitatieve verkleedkledij

Ik was wat sceptisch bij het bestellen of de kwaliteit wel degelijk zou zijn. Maar dit bleek zeker geen probleem. De kledij die ik bestelde was mooi, en had een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mooi chirurgpak en snel ontvangen

Ik ben zeer tevreden over het chirurg verkleedpak voor mijn dochter. Goed materiaal en net zoals op de foto. Ik heb er ook nog een stethoscoop bij besteld. Snelle levering ,Binnen 2 dagen ontvangen in België

Goede service met een snelle levering

Goede service en binnen 24 uur geleverd. Goed en mooi verpakt.

De levering was zoals beloofd en dat is het meest belangrijke. Mooi pak! Zoals het plaatje.

Mooie snelle service !

Mooi carnavals pak en een snelle Service gelijk volgende dag in huis. Super fijn!

Goede service en ook goede levering.

Spoedig levering - heel tevreden

Ik had nog zo'n 4 dagen tijd, om een costuum voor carnaval te halen, en heb het via feestkleding365 bestelt. Ze hebben het inderdaad nog aan de zelfde dag verstuurd, en ik had de pakket binnen 2 dagen thuis. Dus, super tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Simpele website. Veel keuzen en goede kwaliteit feest kleding. Ze doen niet moeilijk en alles op de website is duidelijk en goed Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Het was snel geleverd en de kwaliteit was in order

Supersnelle levering

De onesie was precies wat ik zocht en de levering was er meteen de volgende dag.

Goed, maar pas op met de foto’s

Ik bestelde iets dat op de foto er misschien toch iets anders uit zag in detail dan op de foto die ik zag

Wat een top levering

Er is altijd iets te vinden op de site en ook als je last-minute nog iets nodig hebt geweldig gewoon!

80’s pak gekocht voor de carnaval

Ik heb een 80’s pak besteld bij Feestkleding365.nl en ik was erg laat met bestellen, maar ik kreeg alles keurig netjes binnen. Kwalitatief goed en keurig verpakt

Goede outfits en snelle levering

Erg tevreden

Guter Service :)

Hat alles reibungslos funktioniert, schneller Versand - gerne wieder ☼

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik ben tevreden met mijn bestelling

Het product kwam overeen met de beschrijving op de website en werd snel geleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW