Producten zoals de afbeeldingen

Producten voldoen aan de verwachting op de afbeeldingen, was een succes met Halloween!

Snelle levering en ook service bij retour.

Had een pak voor zoon gekocht, deze was te klein. Op advies retour aangemaakt en ook gelijk een nieuwe besteld. Super snel geleverd en niet moeilijk doen over de retour. Fijne ervaring!

Super! De volgende dag al in huis!

Heel goed, overzichtelijk en duidelijke site. Makkelijk te bestellen en de volgende dag is het er al. Super!

Zeer snelle levering!

S'avonds besteld,s'anderendaags geleverd.

Sneller levering product zoals verwacht

Supersnelle en kwalitatief goede levering

Ik was met spoed op zoek naar een viertal items voor de dag erna. Ik heb rond 18 uur besteld en alles was keurig op tijd geleverd èn een prima kwaliteit. Dik tevreden!

prima prijs kwaliteit

goede service

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zéér snelle levering binnen 24h van prima disco overhemd.

Goede sortering voor feest/disco overhemd in kleur maat en uitvoering. Vervolgens hele snelle levering op huisadres. Helemaal top

Uiteindelijk tevreden

Naarmate Halloween dichterbij kwam waren er meer onduidelijkheden over levering van artikelen. Vrijdag waren verschillende producten leverbaar. Om vervolgens niet geleverd te worden op zaterdag. (Zoals eerder aangegeven). En dinsdag werd de bestelling zelfs geannuleerd.

Teleurgesteld in een deel van de aankoop

Ik heb kleurlenzen besteld die mij heel erg goed bevallen. Echter had ik bij de bestelling ook hoektanden besteld die helaas niet kunnen gebruikt worden. De lijm die erbij zit voor de tanden te laten plakken, plakt niet en de tanden zijn dus onbruik. Dit 2x geprobeerd te hebben.

GEWELDIG!!

heel snel geleverd, uitstekende kwaliteit en heel veel complimentjes gekregen en de vraag van waar het kwam

Leuk pakje, zoals beschreven. Hele snelle levering!

Geweldige ervaring

Alles kwam snel aan zoals staat op de site Zeer tevreden met mijn outfit!

Sneller geleverd dan aangekondigd

het product werd nog eerder afgeleverd dan was aangekondigd in de mail. Top!

Geen bestelling ontvangen

Tot op heden geen bestelling ontvangen. Maar dit probleem ligt hij post NL (bestelling bezorgd maar nooit ontvangen). De bestelling wilden ze niet opnieuw versturen dus nu moet ik minimaal 10 dagen wachten op geld retour.

Past perfect, en binnen een dag geleverd

Voor een bedrijfsfeestje had ik nog een outfit nodig, de dag van te voren heb ik deze besteld. Mijn bestelling was compleet en van goede kwaliteit, beter dan ik had verwacht. Van bestelling tot levering ging het super soepel, ik raad dan ook aan om hier je feestkleding te bestellen

De Nazgul komt tot leven

Erg gave outfit! Heb hem gebruikt voor Halloween en heb meerdere mensen laten schrikken haha! Zou wel aanraden er zwarte lange handschoenen bij te kopen en het kan geen kwaad om in het geheel zwarte schoenen te hebben. Qua maat is het gelukkig ook geen hoog water, zelf ben ik 1,95 m en zonder schoenen kwam het xl pak tot op de grond.

genoeg keuze, mast paste goed, en snelle levering

prima winkel met veel keuze, precies wat nodig was om nog wat te kopen net voor het Halloween weekend.

prima geleverd en ook netjes op tijd.

Prijs kwaliteit prima

Snelle levering en goede kwaliteit.

super

levering was super snel en het pak was heel goed. we hadden een hele leuke avond.

Top site, veel keuze en snel geleverd

Opzoek naar een halloween kostuum kwam ik op Feestkleding365.nl. Heel veel aanbod van verschillende kostuums en volgende dag netjes geleverd. Feestkleding365.nl goed geregeld top gedaan.

Topservice!

Ik had een kostuum besteld, dat was de volgende dag in huis. Echter bleek er iets fout gelopen te zijn met de maten die opgestuurd waren. Na contact met de klantenservice heb ik mijn pakje gratis kunnen retouren en een voucher gekregen om een nieuwe te laten leveren zonder verzendingskosten. Een dag later had ik het juiste pakje in de bus zitten. Het geld voor het geretourde pakje stond ook snel weer op mijn rekening. De kwaliteit van kostuums is ook altijd top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW