Snelle service en een mega assortiment!
Jammer dat de kleding van polyester gemaakt is en niet van katoen. Maar we hebben wel een leuke avond gehad en veel gelachen. Wat zagen we er gek uit!
Christianne
Koudekerke
Laden reviews...
2,193 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Has a total of 20,562 reviews with an overall score of 9.1
Review overzicht
This year customers repeatedly praised fast shipping, reliable service and accurate product descriptions. Quality and fit were often mentioned positively, and prices remained competitive. The website was easy to navigate, and the ordering process was straightforward. Overall, the feedback shows a consistently positive shopping experience with smooth returns when needed.
Christianne
Koudekerke
Er stond duidelijk voor 23 u besteld, morgen in huis en dat was niet het geval. Geen kostuum op het feest dus wat wel erg triest was. Beloof niets wat je niet kan waarmaken.
Beveelt niet aan
Mich
Merksem
“Vandaag besteld morgen in huis” Niets aan gelogen dus dat is een uitstekende zaak. Gratis verzending boven de 50,- is een goede uitkomst. Nogmaals: niets op aan te merken!
Luuk
Waddinxveen
Vlot geleverd, veel keuze
Amy Tanghe
Menen
Echt top! Maandag besteld en dinsdag binnengekomen. Top want ik had het woensdag nodig. Precies zoals omschreven
Ceriska
Heerhugowaard
Snelle levering en goede kwaliteit!
Jan
Medemblik
Ik had een bestelling met 3 artikelen geplaatst en 1 artikel zat niet bij de bestelling. Ik heb vervolgens naar de klachtendienst een mailtje gestuurd. De persoon heeft mij goed geholpen en heeft een nalevering ingezet. Dit is de 2e keer dat ik iets besteld heb en verzending en communicatie is super! Een goed en betrouwbaar bedrijf.
Mats
Hamme
Supersnelle levering. Duidelijke website. Je hebt er genoeg keus in van alles en nog wat. Gewoon top.
EJ Hettinga
Houten
Voor onze zoon van 6 jaar een heksen setje gekocht voor jongens, een licht gevende toverstaf (geen roze, een stoere natuurlijk) een echte heksen bezem die precies past bij z’n lengte/leeftijd en natuurlijk wat vleermuizen en spinnetjes. Een heel blij mannetje thuis! De prijzen vond ik heel erg meevallen, fijn als je last-minute een kostuum moet kopen voor een feestje en… snelle bezorging! Wie weet dat papa en mama ook een Halloween kostuum gaan halen hier haha!
Chantal
Amsterdam
Ik had een bestelling en 1 artikel had vertraging. Ik werd hier goed van op de hoogte gebracht. Nu had ik de verkeerde maat besteld en dit kon zonder gedoe omgeruild worden. Top!
Tamara Vos
Beverwijk
het was precies wat ik hebben wou en het werd de volgende dag al geleverd
Hendrik
Rumst
Of je nu een kostuum nodig hebt, simpele fish nets of een accessoire? Alles is te vinden hier, goede prijzen. De verzending ben ik ook altijd tevreden mee.
Melina
Antwerpen
Geweldige winkel als je last minute iets nodig hebt. Lekker ruim aanbod en 9 van de 10x inderdaad direct verzonden!
Alex
Amsterdam
De kleding was keurig verpakt in een hoes , waar je je feestkleding weer in kan bewaren! We waren zeer content met alles en de levering was zoals op de site staat , de volgende dag. Wij zullen zeker de volgende keer hier ons inkopen doen , ik raad het iedereen aan om hier je feestkleding te kopen!
martina
raamsdonksveer
Precies zoals ik had verwacht.
Anouk
Sneek
voor het eerst dat ik feestkleding koopt, geen idee wat ik er van moest verwachten past allemaal goed de maten zijn ook zoals beschreven
14 September 2026
Arie van den Berg
Krimpen aan de Lek
Kijken, kiezen, kopen en dan vlot leveren. Ik blij!
13 September 2026
Henk Jan
Ede
Snelle levering, shirt voldoet aan mijn verwachtingen
12 September 2026
annette
Soest
Erg snelle verzending en goed ingepakt. Artikelen precies zoals beschreven!
12 September 2026
Aveline
Arnhem
Een leuke en vooral niet te strakke rok. Zelden zat een 'plussize' petticoat zo comfortabel.
Yana
Dendermonde
Alles ging top, feestkleding365 is echt een aanrader.
Ilse
Leeuwarden
Een enorme keuze in de webshop, en alles voor een betaalbare prijs. Bovendien hoefde ik niet lang te wachten want binnen twee dagen had ik de spullen in huis. Topper!
Jose Jaspers
Gilze
Leuke kleding en snel geleverd
Wim
Assen
De avond van te voren besteld en de volgende dag al in huis. Zeer handig voor last minute nood verkleedkleren.
Thijs
Geldrop
Past goed, staat erg leuk
9 September 2026
Mariska