Zeer snel en degelijk!

Op dinsdagavond besteld, op woensdag geleverd! Mooi verkleedkostuum, goede kwaliteit voor een feestje, leuke accessoires! Topservice!

Mooi en kwalitatief materiaal en levering.

Zeer snelle en goede aflevering.Het bestelde materiaal voldeed aan alle kwalitatieve wensen.

Topservice

Altijd top,snelle levering

Zeer snelle levering en prima feestkledij

Zeer snelle en vlotte levering. Producten en maten klopten perfect met de beschrijving. Een aanrader!

Leuke Peaky assecoire

Mooi nep zakhorloge, maakt het peaky blinders pak helemaal af.

Heel blij met mijn aankopen!

Ik heb de aankopen heel snel ontvangen. Het kwam overeen met de foto en het kleed is van goede kwaliteit en in een mooie hoes verpakt! Ik raad het zeker aan! Dank u wel

De place 2 be om verkleedkledij te kopen!

Heel tevreden van mijn bestelling. Ziet er heel authentiek uit en zeer snel geleverd! Absolute aanrader!

Snel geleverd!

Fijn dat het zo snel hier was en redelijk makkelijk te bestellen. Goede overzichtelijke website!

Ik had een Halloween pak besteld voor mijn zoon Bestelling geplaatst in de late avond en dag erna al gekregen wat een top service. Zoontje is er zo blij mee en het is van zeer goeie kwaliteit ik ben zeer tevreden en zal op deze site zeker nog veel bestellen

Nette service

een pak besteld voor mijn zoon. De site was duidelijk en daardoor heb ik snel een bestelling kunnen plaatsen. Snelle levertijd en je word door middel van mailtjes steeds op de hoogte gesteld over de levering van je pakket. Bij aankomst was alles keurig ingepakt. Een top ervaring bij Feestkleding365.nl!

Leuke winkel met een groot aanbod

Voor elke gelegenheid vind ik wel iets leuk bij Feestkleding365.

Hele goede snelle levering,zeer tevreden klant

Op tijd geleverd en in uitstekende staat!!

Alles was mooi op tijd geleverd en het was precies wat ik ervan verwacht had.

Kwaliteitsvolle service!

Vandaag besteld, morgen in huis is geen leugen. Kledij is prijs betrouwbaar en van feestende kwaliteit.

Super blij met me pakketje

Goede kwaliteit en super snel in huis!

Voor de Sinterklaasviering op school waren er nieuwe pietenpakken nodig. Ik heb niet alleen mooie pietenpakken gescoord maar ook weer mooie kragen en handschoenen. We kunnen er weer feestelijk tegenaan!

Makkelijke site en duidelijke maat beschrijving. Snel verzonden.

Ik kon op de site erg makkelijk vinden welke maat ik nodig zou hebben en dezelfde dag was mijn pakket verzonden!

Super snelle en correct levering

Ik had mijn bestlling in de avond geplaatst en was de volgende ochtend aan mijn deur. Alles netjes en correct geleverd. De producten waren net zoals op de site. Dus zeker geen teleurstelling gehad.

Snelle levering, mooi kostuum

Bestellen ging soepel. Snel geleverd. Mooi kostuum.

Mijn levering was vertraagd maar Feestkleding hield me daarvan perfect op de hoogte en gaf me meerdere keuzes om te wachten of om de bestelling te annuleren. Ik kon wachten dus heb ik uiteindelijk mijn bestelling een vijftal werkdagen later ontvangen. De outfit zelf is niet van de hoogste kwaliteit, maar dat had ik voor deze prijs ook niet verwacht. Voldoet dus aan de verwachtingen.

altijd correct en betrouwbaar

ik heb al meerdere keren bij Feestkleding365.nl besteld en altijd was de bestelling correct en met veel zorg gemaakt. Ook een retourbestelling werd met de nodige correctheid behandeld. Ik bestel in de toekomst altijd bij Feestkleding365.nl

Leuke feest kleren en goede service

Groot assortiment aan feest kledij voor elk thema. Goede service als er iets niet aanwezig is, je krijgt nl de keuze: wachten, artikel alsnog verwijderen, enz.

Moest op het laatste moment nog iets hebben voor Oktoberfest . Nou helemaal geslaagd bij jullie voor een topje en een hoedje . Helemaal blij mee en supersnel in huis !

Een vlotte en correcte levering.

Een vlotte en correcte levering van het bestelde materiaal. Het was keurig verpakt en verzonden. Het bestelde materiaal voldeed aan de beschrijving.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW