Laden reviews...
2,239 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Este año, los clientes han destacado principalmente la rapidez de la entrega y la fiabilidad del servicio. La calidad de los productos y la relación calidad-precio han sido elogiadas con frecuencia. El sitio fue fácil de usar y el proceso de pedido claro. En general, la experiencia de compra fue positiva, con devoluciones simples cuando fue necesario.
De beste
Daveron Geertruida
Koog ad Zaan
Monic Mateijsen
Kaatsheuvel
gekeken op site gevonden wat we zochten besteld snelle levering aangedaan prachtige look
Katrien
Schriek
Vanwege een wat grotere maat is het vaak moeilijk om de juiste kleding te vinden. Zeker online is dit een risico. De kleding die ik bij feestkleding 365 heb besteld klopte precies met de opgegeven maat. Alles paste, ons discofeest was een groot succes.
Nel
Dordrecht
Ontvangst een dag na bestselling. Kleding paste niet. Teruggestuurd. Terugbetaling verwacht.
Serge
Namen
Zeer prettig en snel geleverd hoop dat we er veel plezier gaan hebben en de show stelen op de dameszitting met her thema back to the 70's
Emmy Paulissen
Meers Elsloo
Lever tijd gerespecteerd, mooi verpakt
Riet
Hasselt
Tevreden over snelle verzending van de feestartikelen. De bestelling was helemaal compleet en op tijd voor mijn activiteit!
Loes
Panningen
Prettig
Kees
PURMEREND
Pakket nooit toegekomen , echt wel jammer Hoe kan ik post nl bereiken ?
Beveelt niet aan
1 January 2023
Heidi
Balen
Beste Heidi,
Wij vinden het erg vervelend dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad met je bestelling. Dit is niet wat je van ons mag verwachten.
Als het goed is heeft een van mijn collega's contact met je opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hopelijk hebben we het zo toch goed kunnen maken.
Mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Met feestelijke groet,
Mark
Feestkleding365
Kleding zag er netjes uit en overige producten waren goed verpakt. Gewoon tevreden dus.
1 January 2023
Rianne
Neede
Glitterjasje besteld. Voldoende snel geleverd maar het materiaal (polyester) is gekreukt en kan niet gestreken worden. Minder mooi dus. voor 50€ hoopte ik op een tikkie betere kwalitiet.
D
Het Gooi
Kwaliteit en snel geleverd. Top service
Beveelt niet aan
Alex
Voerendaal
Kersttrui is van goede kwaliteit. Heel fijn dat het de volgende dag al geleverd werd.
Jenneke
Groningen
De bestelling die geplaatst werd, werd direct uitgevoerd. We werden telkens op de hoogte gebracht van de volgende stap in het proces. Levering gebeurde op de voorziene dag desondanks de drukke periode.
Annelies
Tielt
snelle levering en netjes verpakt. zag er ook hetzelfde uit als op de foto
rina
heesch
Duidelijke communicatie, snelle service.
Bieke
Melle
Besteld en binnen paar dagen volgens afspraak geleverd. Netjes verpakt.
Nathalie Basseluer
AMSTERDAM
Klaar voor mijn 80's party :)!!
Britt
Ijsselstein
De bestelling was zoals aangegeven op de website snel bezorgd! Top service. Retour aanmaken is ook gemakkelijk, fijn dat je een optie hebt voor de verzender.
Lisa
Haarlem
Levering was snel en de kleren zaten prima. Broekzakken waren wel fijn geweest in de broek.
Niels
Best
Snel nog wat moeten bestellen voor een feestje en de volgende dag al binnen! Heel fijn!
Matthew
Amstelveen
Pakketje werd snel geleverd.De kwaliteit van de producten was top!
Axel
Vlamertinge
Levering binnen een dag maakte dat ik toch goed verkleed kon gaan. De pakjes die niet pasten kon ik eenvoudig weer terugsturen, en het geld stond binnen enkele dagen weer op mijn rekening. Topservice!
Ruth
Ermelo
Had iets besteld bij ali express, en was totaal niet wat ik verwachtte, en had dit nodig voor een verkleedfeestje met nieuwjaar ! en toen zag ik de site en het aanbod dat ze hadden, direct besteld en super service, de dag erna aangekomen en helemaal hoe ik het wou. Dus gewoon echt fantastisch ! en heel blij dat ik toch verkleed naar het nieuwjaarfeest kan gaan.
Shannen
Niel