Zeer prettig, duidelijk en goed.

De website was makkelijk te navigeren, pakket werd goed aangeleverd, producten in goede staat.

Ik had de verkleedset 's avonds rond 21:00uur besteld en het werd letterlijk de volgende dag al bezorgd. Ik was daar super blij mee.

Wat een feest!

Ruime keuze, snelle verzending, duidelijke communicatie... Bestellen is een feest!

Mooi pak, snelle levering

Mooi pak en de maatvoering is ook top. Erg snel geleverd aangezien dit een last minute idee van mij was. Ruimschoots optijd voor het feest vandaag. Bestel zeker weer.

Prima geregeld

Snelle, correcte levering en goed kwaliteit produkt

Een duidelijke website, levering was vlot en de kledij was van goede kwaliteit.

Ik kocht een matchende outfit voor mezelf en mijn partner. We zijn tevreden over de kwaliteit en over hoe het eruit ziet. Ik raad het aan :)

Goed materiaal en snelle levering!

Ik wist niet dat het mogelijk was om xo gemakkelijk aan verkleedspullen te komen. Ideaal deze winkel en snelle levering!!

Geweldig!

We hebben diverse kleding gedragen met het BadMan thema in een week waar we met Auto’s door Oost Europa hebben gereden en hiermee een originaliteits prijs gewonnen.

Snelle service. Artikelen beantwoorden aan de verwachting.

Snelle service. Artikelen beantwoorden aan de verwachting.

Respect de l'urgence (deuxième délai de livraison)

Dommage d'être prévenu que la commande est incomplète le jour où elle doit être livrée ! Mais engagement parfaitement respecté pour le second rendez-vous de livraison.

Snelle en keurige levering!

Voor de kermis in Volendam nog snel wat spulletjes besteld om outfit compleet te maken. Volgende dag in huis.

Een zeer goede ervaring

Mijn kleding was beschadigd aangekomen. Aangezien ik dit nog last minute had gekocht, was er even paniek, maar de vriendelijke mensen van de klantenservice hebben ervoor gezorgd dat het nieuwe kledingstuk nog op tijd is teruggestuurd. Vriendelijke mensen en goede service.

Snelle, duidelijke verzending, het product was zo in huis.

Snelle, duidelijke verzending, het product was zo in huis.

Snelle levering, alles volgens verwachting

Heb gekregen wat ik hoopte te krijgen. Hoedjes, en andere verkleedspullen "roaring 20"; alles volgens verwachting en plaatjes. Ik ben tevreden

Snel maar met vlekken

Het pakje was geleverd de dag erna. Op de cape zaten donker rode ( precies bloed) vlekken. Zeer raar. Heb het zo moeten dragen aangezien er geen tijd was voor retour.

Het pakket voldeed aan mijn verwachting. Een vlotte bestelling en vooral verzorgde en vlotte levering.

snel geleverd vriendelijk geprijsd

bestellen ging makkelijk. ik had het snel nodig en dat was ook zo geregeld. vandaag besteld morgen in huis klopte in dit geval ook echt.

was exact wat ik nodig had voor kamping Kitch in Belgie , was een uitstekende outfit

Helemaal top

Perfect voor je party kleding

Feestkledij 365, zo geweldig en fijn, topservice én outfits die schitterend zijn!

Zeer correcte en prima service!

helemaal goed

zit goed staat goed echt feestelijk

Snel en goed

Snelle levering en een mooi product. Heel blij mee

Prima kleding voor een avondje feest

Prima kleding voor een feestje,perfecte levering en goed verpakt!

Makkelijke bestelling en vlotte levering

Makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen en de levering gebeurd me vlot en snel.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW