Pünktlich und okay

Wäre ist zügig gekommen (sogar schneller als angegeben) und war OK. Es war dem Preis entsprechend und hat von der Größe her genauso gepasst wie angegeben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit zeer snelle levering

Ik ben altijd last minute als het gaat om mijn carnavalsoutfit. Nog een mooie jurk besteld, de volgende dag al binnen. Dik tevreden , paste perfect.

Tevreden

Heb mijn pakketje de dag erna ontvangen zoals vermeld staat. Alles verliep heel goed. Goede communicatie ook, kreeg een mail wanneer het bevestigd was, ingepakt en verzonden. Alles verliep goed.

+++Uitstekend+++

+++Super snelle verzending vlak voor carnaval, ‘s avonds nog besteld en de dag nadien geleverd om dan die avond al verkleed te kunnen gaan carnavallen. Eén dikke aanrader 10* +++

Ziet er mooi uit

Het pak zag er mooi uit! De rode riem/band was wel vrij kort. Lastig om een mooie strik mee te maken

Snelle levering. Goede kwaliteit van bestelde kleding. Maat was perfect zoals aangegeven.

Sehr gute Qualität

Ich habe das Kostüm 2 Wochen vor dem Karneval bestellt und trotzdem war der Versand wirklich schnell. Die Qualität des Kostüms ist viel besser als was ich erwartet habe und ich werde es bestimmt jahrelang behalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en correct geleverd!

Top, was op tijd binnen

Alles was goed en het was de dag erna binnen

snel en netjes.

Moest een dag voor carnaval een pak hebben. In de avond besteld en de volgende dag gelijk in huis erg netjes geregeld.

Alles Super

Auswahl, Bestellung und Lieferung waren super. Klar sind Karnevalsprodukte keine Luxuskleidungen, aber ich bin mit dem Jacket vollkommen zufrieden. Preis/Leistung passt auch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering prijs kwaliteit goed

Snelle levering prijs kwaliteit goed Goede communicatie

Leuke outfits

2 outfits gekocht voor mijn dochters van 4 en 8 jaar. Mini mouse pakje is erg leuk, speels en leuke details. Dochter van 4 is er super blij mee. Zebra pakje is ook erg leuk, vond hem wel wat aan de kleine kant maar dochter was er ook erg blij mee. Bezorging was ook mooi snel geleverd

Voor 23:59 besteld volgende dag in huis. En dat was echt zo! Precies optijd voor carnacal

Übersichtliche Bestellung, super schnelle Lieferung

Hat alles super geklappt, Kostüme waren wie beschrieben haben alle gepasst. Sonntag Abend bestellt, Dienstag morgens in der Anlieferung besser geht’s nicht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geef die meese een lintjuh.

Al menne carnavalsklere kwetgeroakt na den verhuis. Vrijdagaovond besteld en zaoterdag wast al binne. Super blij meej men nieuw pekske. Wanne service jonge!

Schnelle Lieferung, Kostüm wie erwartet, Preis auch völlig in Ordnung!

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle bezorging. Goede kwaliteit van de kleding. Aanrader

Exact zoals beschrijving

Prijs - kwaliteit dik in orde

S avonds besteld en de dag nadien smiddags al gekregen. Dat is nu eens eerlijk. Jullie houden je aan je woord, elke keer ik bestel heb ik het de volgende dag. En nog eens bij, de producten zijn altijd fantastisch. Pruiken van kwaliteit ook nog. Ben tevreden over jullie site en ook over jullie producten! Ik blijf bestellen bij jullie!

Hele snelle levering , leuke set zoals beschreven. Ook kleuren waren zoals het beschreven een aanrader

Onze eerste ervaring maar zéker niet onze laatste, wat n geweldig bedrijf!

Hoe attent, accuraat en dan ook nog héél snel allemaal, ondertussen goed op de hoogte gehouden, geweldig in één woord!!!

Fijn pak, snelle levering!

Ik had last minute nog een fout skipak besteld ondat het de zaterdag zo koud zou zijn brrrrr samen met een muts en skibril... Donderdag besteld en vrijdag was deze netjes bezorgd, top! Gewoon een dun polyester pak waar ook lekker veel onder kan als het nodig is zoals voor mij op de zaterdag buiten in de kou, staat handwas op maar kun je gerust in de wasmachine op een heel kort wasje zetten van paar minuutjes en op maar 20 graden, laag centrifugeren en het pak is snel droog dus ideaal! Verder had deze lekker veel felle kleuren, kreeg veel complimentjes, dus super! Dankjewel voor het pak!

Geweldig!

Snel, goede kwaliteit carnavalspekske en vrul sjans.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW