Geweldige site

De duidelijke en niet te prijzige site deden mij besluiten het produkt aan te schaffen ,wat ooknog eens reeds een dag later in huis was. Perfect!

Snel en correct.

Geleverd binnen één dag, net zoals de website beloofd. Zelfs in België.

Snel en correct

Hadden een artikel niet en ze hebben dit snel gecommuniceerd en heb het betaalde artikel snel terug betaald gekregen.

Het is een leuk thema, snel duidelijk, maar de broekjes zijn een regelrechte ramp!

Het shirt heeft een mindere kwaliteit, maar een goeie pasvorm. Daarentegen heeft het broekje een enorm slechte pasvorm, ook kan je het niet aanpassen, omdat er geen touwtjes aanwezig zijn.

zeer.goed

Snelle kevering

Alles in orde

een beetje vertraging maar dit was niet aan jullie te wijten.

Goede en snelle service

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, bleek een product niet meer op voorraad te zijn. Hier heb ik netjes een mail over gekregen wat ik wilde; order vervallen, product verwijderen of wachten tot het product weer op voorraad is. Nadat ik mijn keuze aangegeven had, was het binnen no time geregeld. En was het de volgende dag alsnog binnen.

Super service Goede juiste info bij de items Juiste maat-tabellen Kortom TOP

Uitstekend fijne communicatie

Ik had mijn pakketje snel nodig voor en feestje. Dus had hier besteld communicatie is top want ze reageerde snel op mijn mailtjes en dachten goed met mij mee zodat ik optijd mijn kostuums binnen had

Ik knalde op mijn 100-dagen

Snelle levering. Kwaliteit was een beetje minder en is voor verbetering vatbaar.

Bestelling volgende dag al binnen. Helaas niet de goeie maat, geld geretourneerd ook snel geregeld. Dus in een woord fantastisch bedrijf waar ik zeker terug kom.

Een groot assortiment van kleding jammer dat de grote maten toch nog smal uit vallen

Volgend jaar kiezen we toch terug een kostuum voor onze volgende foute party

Top product voor een (h)eerlijke prijs

Je krijgt wat beschreven staat en de maten kloppen!

Snel geleverd en conform beschrijving

Wel opletten dat er op de foto vaak meer staat dan in de beschrijving

Zeer snelle service.

De bestelling is op tijd geleverd, en is gelukkig precies zoals op de foto. Ook de maat klopt.

Fijne , duidelijke site! Prachtige hippie kleding besteld, mooie stof, geen flutzooi

De juiste artikelen goed verpakt.

De artikelen waren zeer snel geleverd, ze waren goed verpakt in een stevige doos en alles wat ik had besteld, was erbij. Een tevreden klant en een zoon die zondag volop piraat kan zijn in de carnavalstoet!! Bedankt voor de blije gezichten!!

Zeer leuk jurkje!

Super snelle levering! Het jurkje is net zoals op de foto en was heel netjes verpakt in een tasje met kleerhanger en rits zodat het makkelijk op te hangen is.

Uitstekende service en snelle verzending!

Heel veel leuke kleren op de website en als ik besteld had kwamen de kleren snel aan. Geen enkel probleem gehad!

Zeeeeer snelle levering!

Zoals beloofd op vrijdag besteld op zaterdag geleverd!

Mooie pasvorm! En snelle bezorging.

We hebben bij elkaar passende kostuums gekocht voor een ball masquerade. De jurk was vooral even zoeken, maar ik vind het echt top! Er zit al een hoepel in, dus het heeft gelijk wat meer cachet. Ook het pak van mijn vriend is mooi, alleen ontbreekt nog de witte kousen, dus die moeten we nog even aanschaffen!

Geweldige nette supesnelle service en levering !!

Zie het bovenstaande, zegt genoeg !!!!

Een echte aanrader als je op zoek bent naar feestkleding

Het gamma aan feestkleding is enorm en als je op zoek bent naar iets leuks/speciaal zal je het hier wss wel vinden. De website is heel overzichtelijk en het afrekenen van een bestelling verloopt vlot. Ze bieden een geweldige service door hun snelle levertijden. Dat de levertijden die bij de artikelen vermeld staan worden nageleefd, en ze ook in het buitenland leveren, zijn zeker pluspunten. Kortom, als je (dringend) op zoek bent naar feestkleding dan is Feestkleding365.nl een echte aanrader.

Steeds snelle en goede levering.

Ik heb feestkledij365 al vaak aangeraden aan vrienden en familie. Er is een zeer uitgebreid aanbod en de levering is steeds snel en perfect in orde.

Alles zoals het hoort

Zeer goede ervari.g,iedereen aan te prijzen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire