Snelle levering, duidelijke website en groot assortiment!

Voor mijn lastminute carnaval aankoop ben ik goed geholpen. De website geeft een goed beeld van de te leveren items in een bestelling. De maattabel zorgt ervoor dat eenvoudig de juiste maat besteld wordt.

Super Snel!

Laat in de avond nog besteld en de volgende dag in huis...het was even afwachten, maar het was idd zoals ze zeiden. Wauw! Ik was er super blij mee! Zou hier de volgende keer zeker weer bestellen.

Past en ziet er leuk uit

Batman kostuum besteld voor carnaval, ziet er leuk uit, snel geleverd en zit hardstikke lekker. Kortom blij mee!

Mooie overzichtelijke site, mooie spullen met snelle levering.

Dinsdag bestelde ik mijn kleding. Woensdag had ik alles al thuis. Echt een snelle levering

Goed product

In de middag besteld volgende dag in huis

Prima service snelle levering en prima op de hoogte gehouden van de bezorging via mail

Goede duidelijk service en snelle bezorging

Ik had de producten snel nodig, Vervolgens heb ik het laat in de avond besteld en is het de volgende dag bezorgd. Duidelijke omschrijving van de levering en het bestelproces verliep goed, snel en soepel. Een goede ervaring, ga er zeker nog eens bestellen.

Wat je ziet is wat je krijgt

Super snelle juiste levering

Snel binnen!

Erg tevreden pak was precies wat geadverteerd werd en was ontzettend snel binnen!

Supersnel geleverd.

Supersnel geleverd en alles volgens beschrijving. Goed geregeld!

Snel geleverd en zonder problemen

Vlotte en snelle afhandeling van het bestelde materiaal

Fantastische jurk!

De jurk stond geweldig, alleen maar complimenten gehad toen ik de jurk aan had!

Geweldige levertijd

De levertijd is geweldig goed bestellen en de volgende dag in huis. Alleen jammer dat de grootste maat 2xl is en niet groter. Dat vind ik jammer, maar voor de rest heb ik niets te klagen.

Alles wat ik er had van verwacht

Ik had 2 kostuums besteld net voor carnaval maar kreeg ze perfect optijd aan de deur.

Goede kwaliteit, snelle levering

Snel en goede service tevens is de kwaliteit van het product erg goed.

Goede kwaliteit en snel geleverd

De pakjes zijn van hoge kwaliteit en een snelle levering

Snelle en fijne levering!

Paniek omdat mijn man nog geen carnavalspak had, donderdagavond besteld en vrijdag al in huis. Super snelle service, mooie artikelen geleverd en erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding + mijn man heeft veel complimenten over zijn carnavalskleding gekregen!

Beste carnavals outfit ooit

Op de laatste dag voor carnaval savonds nog besteld en keurig op tijd de volgende dag binnen. Mooi pakje waarbij de maten goed stonden beschreven dus hij zat als gegoten! Volgend jaar bestel ik zeker weer bij Feestkleding 365!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Super tevreden!

Supersnelle levering, goede kwaliteit. Zeer tevreden!

Duidelijk

De verkoper gaf me duidelijke info over mijn product. Vlotte levering en mooi product!

Zeer snel

Goed overzicht, snelle levering en topkwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire