top!

snel geleverd alles compleet en goed verpakt tegen een scherpe prijs

top

snelle levering prima kwaliteit

Snel en vlot

Bestelling was snel rond en vlot geleverd Item zijn zoals besteld en passen goed

Veel keuze. Maat 104 besteld en maat 98 ontvangen. Na reclameren netjes geholpen door support. Nieuwe bestelling maat 104, weer maat 98 ontvangen. Maat klopt dus niet met de tabel op de site. Jammer van alle moeite door menigeen. Klant, bezorgers en jullie. Duidelijker aangeven wat je verkoopt!

Gewoon top!

Het kwam ruim op tijd binnen. Was net iets te groot, maar ik ben zelf niet zo heel groot. Heb er een leuke avond mee mogen beleven

Goede prijs / kwaliteit

Voor de prijs een leuk pak en snel geleverd.

Snelle service en duidelijk webshop

Snelle service en duidelijke webshop

Snelle levering, goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering, gemakkelijk bestelproces, voldoende info over de artikelen, goede foto's, ... Kortom: een aanrader om feestkleding te bestellen!

Super snel geleverd!

Had nog last minute een verkleedpartij nodig. In de avond besteld en volgende dag in huis. Helemaal top!

juiste maat in juiste tijd!

kleding die niet in elke winkel te vinden is in de juiste maat was hier wel en meteen de volgende dag al in huis! tip voor toekomstige feestjes waarbij ik op korte termijn nog wat thema kleding nodig heb!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit was heel goed

Hier word ik nu entausiast van

Na een mooi product gezien te hebben op de site, was het bestellen zo gedaan. Super duidelijke beschrijving van alles erbij. Maar het meest spectaculaire. Ik bestelde tegen 11 uur savonds en had het voor 10 uur de volgende dag binnen. Eindelijk een verkoper die woord houd qua leveringstijd. Helemaal blij mee

In een zin geweldig

Goede snelle service

Smiddags besteld en het was de dag er na meteen in huis.

Tevreden

Snelle service ondanks drukte bij post.nl . Enkel de maten vallen zeer groot uit. Hierdoor genoodzaakt om een retour te doen.

Super’

Indianen outfit besteld! Snelle levering en goede kwaliteit! Zeer tevreden.

Super vlotte levering !

Mijn dochter meldde op de avond vóór ons vertrek naar Duitsland dat ze tóch met mij naar het gemaskerde gala daar wilde. Na een paar mislukte bestelpogingen bij andere sites (waarbij dus onduidelijk was of de levering de volgende dag wel zou komen) bestelde ik om 22.30 uur maskers bij Feestkleding365.nl en de volgende middag had ik ze al in huis, waardoor wij begin van de avond mét maskers konden vertrekken naar Duitsland !!! Volgende keer kijk ik meteen op deze website !!!

Super leuke rok voor mijn kleindochter

Mijn kleindochter had een hawaii feest, en bleek niks leuks /passends voor dit feest te hebben, dus oma help wat moet ik nu gauw Woensdagavond besteld en donderdag werd de rol gebracht , mijn meisje helemaal blij!! Superservice!!! Wel wat jammer van alle extra bijkomende kosten, ik moest het dubbele betalen Maar goed een stralend kind maakt dat dan wel weer goed.

Paarse boa lijkt nergens op!

Paarse boa besteld voor een concert lijkt echt nergens op! Onwijs duur en slechte kwaliteit

Besteld via Internet en de volgende dag de kleding thuis

Goede keuze mogelijkheid met correcte en snelle levering

Een leuke en snel besteld outfitje

Ik zocht een leuke 80's pakje. Feestkleding had een leuke assortiment en binnen 5 minuten had ik snel en simpel de outfit besteld. Super!

Leuk Mexico outfit binnen een dag in huis

Mijn pak binnen een dag in huis. Tijdens het feest meerdere complimenten over mijn outfit...nice

Supersnelle levering!

Product snel ontvangen, was in het echt nog mooier dan op de computer.

Zoon zag er prachtig uit

Kostuum was prefect, broek nog ietsje te groot maar met centuur prima opgelost.

Mooi en zat perfect

Mooi en zat goed en stond mooi

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire