perfecte feestkleding en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en bij het retourneren heel snel reactie en geld terug. Top service en goede communicatie

Snel geleverd en producten volgens de verwachtingen

Alle producten voldoen aan de beschrijving op de site. Snel en correct geleverd.

Goed en snel!

Goed en snel!

snelle levering , goede producten

Levering zoals beloofd , producten waren effectief wat ik besteld had .

Snelle bezorging, goede kwaliteit

De website werkte niet altijd even vlotjes via de smartphone. Eens besteld heb ik mijn pak snel ontvangen. De kwaliteit van het pak is dik in orde, heb er veel complimenten mee gekregen! Dus top ervaring!

Leuk pakje. Heb er 4 gekocht voor t dorpsfeest. We hebben ze nog niet echt aangehad. Maar met passen hadden we al veel lol De stof voelt heel fijn aan.

Super goede service!

Artikelen zijn snel in huis. Bij vragen reageert de klantenservice zeer snel en bij problemen zorgen ze voor een klantvriendelijke oplossing. Dus zeer tevreden!

Snelle levering van een leuk en degelijk pakje

Regelmatig bestel ik kostuums of attributen voor presentaties of voorstellingen. Feestkleding365 stelt me nooit teleur. De maten zijn goed en de kwaliteit is goed. Ook de snelle levering is een grote meevaller! Ik ben fan!

Kostuum niet precies hetzelfde als foto

Het bestelde kostuum is niet helemaal zoals afgebeeld op de foto. En bovendien is de naad in het kruis van de broek niet goed gestikt, waardoor er een gat in het kruis zit. Jammer.

Alles mooi op tijd geleverd volgens beloofde termijn. Leuke kleding en kwaliteit zoals het moet. Zeker en vast een aanrader voor wie ook last minute feest kleding nodig heeft

Snel geleverd en top kostuum

Leuke blouse , maat prima

Leuke gekke blouse voor 70 ies, disco of foute party!

Netjes verpakt en heel snel binnen, helemaal top!

Feestkleding was de volgende dag al in huis.

Top, snelle levering voor een een acuut opgekomen Mexico feestje

Top, snelle levering voor een acuut opgekomen Mexico feestje

Fijne site, snelle levering!!

Tevreden

Hele leuke rok

Hele leuke rok voor een jaren 60 feest

Snel en goed

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Goeie maat en snel ontvangen!

Maat was precies goed en had het binnen 2 dagen binnen. Tevens goeie kwaliteit!!

Eerlijk

Toen ik de artikelen binnen kreeg voor onze vakantie in eigen huis voor in ons verzorgingshuis was ik verrast. Ik kreeg een korting van 10% geldig voor 1 jaar en dan de korting van het reeds bestelde werd keurig terug gestort. Nou dat vind ik nog eens top. Vooral omdat er op ons welzijnspotje het eerste wordt bezuinigd in de zorg. Dus wij zijn blij

Super snel geleverd en ziet er in het echt heel goed uit, aanrader

Zeer goed!

Super snel geleverd, duidelijke website, veel keus

Super leuk pak

Leuke feestavond gehad met dit leuke pak. Ziet eruit zoals omschreven. Goede Maatvoering.

Snel geleverd, Juiste pasvorm en mooie spullen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire