Supertop!

Super kwaliteit, maat klopt, snelle levering. Dus gewoon super geregeld!!

Alleen “afhalen “is vlugger

Bestelling gedaan in de avond (18.21)de volgende dag was het om 12.46 binnen daarom alleen afhalen is vlugger

perfecte ervaring ! goed op de hoogte gehouden en perfecte aflevering

niks op aan te merken en feest kan nu beginnen :-)

Goede producten, snelle levering

Mooie producten en binnen 24 uur geleverd

Super verkoper!

Last minute aankopen zijn altijd gevaarlijk, maar soms ontkom je er niet aan helaas....zo ook nu, last minute nog kostuums nodig voor een scouting kamp. Google bracht mij bij Feestkleding 365 en al snel hadden we gevonden wat we zochten. Door de duidelijke vermelding van leverdatum op de site wisten we precies welke producten optijd binnen zouden komen, erg prettig! Bij binnenkomst de kostuums gelijk gepast en ze zaten als gegoten! De maattabel bij elk product is dus ook erg accuraat. Alles bij elkaar dus erg tevreden over de service en als we nog eens iets nodig hebben, weet ik op welke site ik ga kijken!

Vlot, proffesioneel en goed

Mijn ervaring met feestkleding365.nl was zeer positief. Ik vond mijn product op een zeer overzichtelijke en aantrekkelijke site. Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gebracht en gehouden van mijn bestelling en aankomst tijd. Ik ben zeer tevreden en zal nog gebruik maken van de service

Prima service!

Je krijgt wat je ziet. Zeer snelle levering.

Super!!!!!

Zeer vlot en snel aan huis geleverd!

Snelle levering en mooie outfit!

De dag nadien had ik mijn pakje reeds ontvangen! Wat een service! Mooi kostuum dat goed was van maat! Goede prijskwaliteit

Zeer tevreden over mijn aankoop!

Woensdag nog een bestelling geplaatst voor verkleedkleren die ik dit weekend nodig heb. Zoals beloofd werd alles netjes op donderdag geleverd. Zeer vlot kunnen bestellen, duidelijke communicatie over de levering en perfect op tijd thuis bezorgd! Kortom, prima service! Dochter is zeer blij!

Top !

Na verschillende sites gezien te hebben was deze het goedkoopste, levering was de volgende dag al. Dus voor mij een dikke tien en zeker voor herhaling vatbaar.

Ben zeer tevreden

Ik was snel geslaagd in deze winkel. Wat een leuke kleding zeg. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakket. En was super blij met de snelle levering. Het jurkje pastte perfect. Ik heb de jurk gedragen op mijn laatste schooldag. Ik zou deze winkel zeker aanraden.

Helemaal top

S'avonds rond de klok van 10 nog even gauw wat besteld. En de volgende dag in huis. Echt top service

Uitstekend!

Zeer snelle levering en pakje is zeer mooi zoals op de foto beschreven!

Helemaal goed

Ze doen wat er gezegd word. Goede service!

Volgende dag ook echt binnen, super fijn!

Super snel geleverd Fijne en mooie kwaliteit kleding jasje is soepel van stof dus een maatje kleiner besteld En makkelijk om retour te sturen

Snelgeleverde kwaliteit

Kwaliteit kleding, snel geleverd overzichtelijke site. Top!

Super winkel

Een grote variatie uit verschillende outfits aan geweldige prijs super gewoon! De verzending is ook heel vlot aangekomen en snel! Een super winkel voor al u feestjes! 5 sterren waard ⭐⭐⭐⭐⭐

Tevreden

zeer tevreden

Snel en netjes geleverd

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering.

SUPER

al een paar keer besteld vlotte service ,correct ,ruime keuze Een aanrader

Besteld en snel in huis!

Ik heb een shirtje besteld met Pasen en de dag na Pasen in huis. Snelle levering en goed verpakt. Het shirtje was van prima kwaliteit en lekker Luchtig.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire