Top service, matige kwaliteit

Super snel geleverd en daarmee de belangrijkste belofte waargemaakt. Kleding is wel van matige kwaliteit. De polyester kleding is niet fijn, blij dat het weer uit mocht na het feestje.

Wat een super snelle levering!

Politie kostuum nodig voor mijn toneeluitvoering en super snel ontvangen! Dank je wel

Superbedrijf

Zeldzame snelle afhandeling Om 23:30 besteld volgende dag om 13:30 al in huis! En op de hoogtepunten gehouden via de mail. Helemaal geweldig

Top, hiermee wordt het niet een flop!

Goede kwaliteit snelle levering

Aangename en snelle levering.

Alles is duidelijk in categoriën terug te vinden op de website. Zelfs met de zoekbalk komen er mooie suggesties tevoorschijn. De filter is zeer handig om snel iets terug te vinden. Ook de snelle levering is een groot pluspunt. De ene dag besteld is de volgende dag al in huis.

Grote partij besteld. Alles binnen paar dagen geleverd

Zeer prettig bestellen en fijn om te weten dat er meegedacht wordt bij het bestellen van een enorme partij!

Zeer goed ervaring

Zeer goed ervaring met snelle levering

prima kwaliteit

mooie kleding en precies zoals de afbeelding op de site en ze maken het waar de volgende dag in huis netjes afgeleverd

Heel goede website, makkelijk in gebruik

Vlotte service

Werd vlot behandeld en bezorgd en goed op de hoogte gehouden.

Outfit niet compleet geleverd

Trage reactie op mails

top

spullen voor onze jeugdvoorstelling besteld. dat wordt top

Leuke kleding precies zoals omschreven

Wij waren voor een 90's party op zoek naar geschikte kleding, keuze genoeg! Hierdoor zijn we zeker geslaagd en de kleding werdt op het feest zeer gewaardeerd!

Vlot, snel en feesten maar.

Bestellen was makkelijk, zeer ruime keuze, normale prijzen, makkelijke afhandeling van bestelling, vlotte en snelle levering, kortom voor herhaling vatbaar.

Snelle en correcte service

Zoals beloofd voor bepaalde tijd besteld de dag nadien geleverd.

Leuke mooie jurk

De jurk sluit mooi aan op je lichaam. Zit mooi en leuk patroon.

Sneller levering en heel veel keuze!

Veel keuze en super snelle levering!

Goede, snelle en vlotte levering en goede kwaliteit van het product.

De kwaliteit van het verkregen product is prima. De levering was zeer vlot en probleemloos. De prijs is wel aan de dure kant. En de foto op de website is misleidend; ik dacht dat er ook een broek en pet bij zouden zitten. Voor alleen een bovenstuk is dit wel een dure prijs, achteraf gezien.

Overzichtelijke website

Fantastische

Ik ben een 100% tevreden klant! Zeer snelle levering, goede kwaliteit en zeer goede prijs! Wat wil een mens nog meer !!!!

Super service

Snelle levering en netjes afgeleverd

Vlotte levering, en makkelijk producten te vinden die ik nodig heb

Snel geleverd en precies zoals de foto

Mooi set en precies zoals op de foto. Zachte soepele stof dus fijn om over een broek heen te dragen.

Supersnelle verzending

Savonds gekocht en volgende middag netjes zoals aangegeven thuis bezorgd gekregen! Top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire