mijn ervaring was zeer goed met feestkleding365

Ik heb s'avonds laat nog gekeken voor een outfit voor carnaval. Uiteindelijk had ik een super leuk pakje gevonden om maandag avond rond 11 uur. en dinsdag de dag erna was het bezorgd! echt super fijn. dat het zo snel kon.

Top produkt en super snelle levering!

Ik ga een volgende keer weer direct shoppen bij Feestkleding365.nl wat een keuze! En super snelle levering! Dat is toch wat we willen als klant!!

Top! Snelle levering

Top! S nelle levering van producten. Veel keuze in artikelen, netjes verpakt.

Prachtig

Snelle correcte levering met mooie producten!

Ruime keuze, eenvoudig bestellen, snelle levering en een kwalitatief verkleedpak!

Goede online winkel

Ik had en pak besteld maar was te klein ...had al betaald maar heb het terug gestuurd ...en het geld terug gekregen ....nu en 70 jaren bloes besteld en hij past en is goed verpakt zelf met en kapstok.

Geweldig en keurig verpakt en afgeleverd

Gemakkelijk kunnen bestellen duidelijk en betaalmogelijkheden waar andere bedrijven nog iets van kunnen leren en tevens ook nog een mooie outfit voor carnaval al vele complimenten gehad en enigzins goed betaalbaar. Voor bovenstaande bedankt mvrg siny

Goede kwaliteit en het pak was prima optijd!

Top kwaliteit en leuke kleren. Goede prijs kwaliteit verhouding en pakket kwam op tijd aan!

Beste carnavals site

Pakket kwam exact op het aangegeven moment aan dus dat was goed geregeld en de prijzen zijn ook goed

Een heel blij kind

Mijn 7-jarige wilde Wednesday Addams zijn voor haar carnavalsfeest op school. Vandaag is de dag en ze krijgt zoveel complimenten! De kwaliteit is beter dan verwacht en mijn dochter is ongelooflijk blij met haar kostuum.

Snel

Snelle levering, erg prettig! Goed op de hoogte gehouden.

Gemakkelijk in het bestellen en het afhandelen. Ook een snelle verzending!

Kon bijna niet sneller

Had ook feestkleding123 kunnen heten. 1,2,3.....en je hebt het ontvangen! Zo snel!

Goede kwaliteit en snelle levering

Alle kledij en accessoires zijn van top kwaliteit. De maattabel is een goed hulpmiddel om de juiste maat te kiezen. Na 2 dagen was de levering al aangekomen. Top service!

Top netjes verzorgd

Ik ben er zo blij mee een hele goede site dankjewel

Top service!

Snelle levering en veel aanbod

Snelle bezorging en boven verwachting

Het carnaval pak dat ik besteld heb is boven verwachting mooi, ook was de bezorging heel snel.

Prima kwaliteit, goede levering, helemaal top

Op tijd levering, goed kwaliteit, niks om op aan te merken

Top !!

Snelle levering, ook in de drukke periodes. Als je een vraag hebt wordt hij snel behandeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles netjes geregeld is.

Zeer snelle levering, mooi pakje!

Pakje werd snel geleverd. Kwam goed overeen met de foto. Maat was zoals verwacht.

Snel Geleverd & goede kwaliteit

Kind blij; ik blij! Super leuk pak van mooie kwaliteit. Snel geleverd en ziet er netjes uit.

Top service!

Kleding besteld en de volgende dag in de ochtend al geleverd. Alles compleet en zag er netjes uit. Helemaal top!

Alles prima verlopen.

Zeer goede service!

Bestelling na 20u geplaatst en dag erna al ontvangen. Alles klopt volgens de beschrijving. Zeer tevreden.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire