Snel geleverd en goede kwaliteit

Carnavalspak geleverd zoals besteld,maat klopte volgens tabel en dus top!!

Incompleet & ongewassen

Het pakket kwam zonder de hoed & stinkend aan, leek alsof het 4e hands was & nooit was gewassen.

Betrouwbaar

Binnen 24 uur besteld en bezorgd. Wat wil een mens nog meer in deze tijd. Ik kan deze zaak iedereen aanbevelen. Ook het pak was waanzinnig mooi. Zoveel complimenten gehad. Dus zeker een aanrader!

Over het algemeen zeer goed

Vlotte bestelling Vlotte levering op de dag die belooft was Mooie kwaliteit Enige minpuntje : het hoedje is te klein voor mijn dochtertje

Kinderen straalde in hun spaanse jurk

Als de ogen van de meiden gaan glinsteren dan weet je dat het goed zit. Mooie jurken die netjes vormen door het elastiek wat erin zit. Ze hebben geschitterd op het carnavalsfeest en kunnen nog vaak genoeg genieten van de jurk.

Snelle bezorging, kostuum past zoals verwacht

De jurk die ik koos paste zoals verwacht. De bezorging ging snel en het bestelproces was makkelijk

Leuke keuze

Snelle levering en veel keuze

Alles was dik in orde.

Alles was erbij en van goede kwaliteit. Was ook snel geleverd.

Ruime keuze en snelle levering!

Ik ben blij met mijn aankoop!

Makkelijk snel en goede kwaliteit

Mooie overzichtelijke site makkelijk te bestellen snelle levering en goede kwaliteit

Leuk pak

Dochter is blij. Kinderpak was qua maat veel te klein. Dit pak heb ik zelf kleiner gemaakt. De prijs is uiteraard erg duur. Maar dochter is tevreden en daar gaat het uiteindelijk om.

Snel verstuurd en goede service!

Spullen worden snel verstuurd, websitebezoek is duidelijk en overzichtelijk. Ook retourneren bij verkeerde maat ging goed

De kleding is snel.bezorgd. Helaas was het toch kleiner dan verwacht (of ik groter dan gedacht) en heb ik de spullen moeten retourneren. Maar het retourproces en de terugbetaling is snel.verlopen, dat is ook een ster waard.

Snelle levering en juiste maten

Veel keuze, gelukkig de juiste maten nog en snelle levering.

Zeer snelle levering

Kostuum savonds besteld en de volgende dag smorgens al in huis hebben... Kostuum is ook heel mooi

Snel en goed geregeld

Leuk matrozenpakje

Komt overeen met de afbeelding. Nu benieuwd naar het feestje!

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Maten kloppen ook, dus super!

Leuk pak en kwam snel binnen.

Ik ben blij met het pak omdat het goed zit en ik het dus niet hoef terug te sturen, ook kwam het gelijk de volgende dag binnen en kon ik er gelijk plezier mee maken

Zeer goed en betrouwbaar

Makkelijk om te bestellen, duidelijke maataanduiding, snelle levering, makkelijk retourneren, snel je geld terug.

Goed en snel geleverd.

Ik ben tevreden over de ,bestelling. De levering was snel goed behandeld.

Ruime keuze en soepel bestellen

Mijn ervaring met Feestkleding365.nl is uitstekend. Ze hebben een ruim aanbod, waardoor je eigenlijk altijd slaagt. Ook gaat het bestellen soepel en hoef je niet lang op je bestelling te wachten.

Fantastisch.

Meerdere jurken los van elkaar besteld. Altijd zeer snel geleverd . Bij retournering ook zeer vlotte terugbetaling. Ook telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk geholpen en uitleg gekregen. Doen echt moeite. Top, top, top.

Vlotte levering en goede kwaliteit

Zeer te vreden over de aankoop goeie kwaliteit en ook altijd zeer vlotte levering gewoon een aanrader!!!

Hele snelle levering!

Het pakket kwam heel erg snel binnen! Ik had hem op een avond besteld en die dag daarna in de middag lag die al in de brievenbus. Ik ben erg blij met de service en de kwaliteit van het jurkje is ook prima. Ik ben er hartstikke blij mee en ben blij dat het nog ruim optijd voor carnaval is gekomen! Zeker aan te raden om op deze website te bestellen, zeer betrouwbaar! Als je eventueel terug wilt sturen door verkeerde maat gaat dat ook gemakkelijk.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire