Goede en nette zorg

Makkelijk te bestellen en een duidelijke site! Goede en snelle bezorging

Superfijne outfit!

Ik wilde graag een pakje voor carnaval waarbij ik lekker snel klaar was en er ook nog eens leuk uitzag!! Helemaal gelukt.....zit super! Sluit mooi aan om je lichaam....zit ook nog een beetje stretch in

Zeer snelle levering. Savonds om 23 uur besteld. De volgende dag geleverd.

Super service en werd ook werkdadelijk op huis adres geleverd. Ik koop nog bij jullie..christiaan

Snelle levering en op het huisadres niet zoals sommige op een sevice point..toppie Mercie christiaan

Snelle levering !

Top levering en fijne website. Gebruiksvriendelijk. Product voldoet aan de omschrijving! Wij gaan gezellig carnavallen

Leuk pakje voor weinig geld

Mijn dochter van 3 is helemaal weg van haar Pippi pakje! Voor weinig geld ziet ze er zo leuk uit! Een echte Pippi Langkous

Perfecte en snelle service

Mooi aanbod en hele snelle service..

Goede kwaliteit kleding

Snelle levering. Jenword goed op de hoogte gehouden van je bestelling! Top!!

Prima, maar kan beter

Overzichtelijke website, maar jammer van de verzendkosten bij retourneren.

Uitstekende dienst na verkoop

Pakje in de namiddag gekozen en besteld..onmiddelijk verstuurd en geleverd..top

Mooi pak.

Precies zoals omschreven, snelle bezorgtijd is heel prettig!

Snel,correct en feestelijk .In 1 woord toppertje

Zie bovenstaand.Top ervaring.Voor ieder feestje beveel ik jullie aan

Snelle levering, goede en proactieve communicatie.

Mijn bestelling werd precies zoals beloofd afgeleverd. Ook het product was zoals aangegeven op jullie website. Prettig is dat ik tussentijds via de mail op de hoogte werd gehouden van de bezorgstatus. Aandachtspunt: in de binnenzak van het bestelde jasje zat een opgedroogde 'klont' papier. Dat is waarschijnlijk meegegaan de wasmachine in, dus mijn bestelling is waarschijnlijk al eens gedragen door iemand anders. Verder tevreden.

zalig

het hippie kleed is heel leuk en goeie stof

Super service

Binnen 24 uur in huis , en voldoet aan verwachtingen

Op internet kopen is soms een risico maar met feestkleding 365 kan je op je twee oren slapen

100% correct,

Snelle levering!

Super tevreden! Product werd snel geleverd, handig wanneer je als mama “te last minute” aan de carnavaloutfit van je kind denkt . De juiste maat kiezen was ook makkelijk door de maattabel die ik op de site kon vinden

Na bestellen heel snel in huis

Kwaliteit!

Kwam snel binnen en was goed verpakt, nergens iets om op te merken! helemaal top!

Verzorgde levering.

De dag na de bestelling mijn pakket ontvangen. Het pak zat netjes verpakt in een plastiek omhulsel. Het pak dat ik had besteld(circusdirecteur) is van degelijke kwaliteit en past perfect. Ik ben alvast een zeer tevreden klant.

Snelle goede service

Snelle goed service en communicatie. Mijn bestelde maat was niet voorradig netjes een mail gekregen hierover en een nieuwe maat besteld en dag erna in huis. Mooie kwaliteit

wat een service !

Je krijgt wat beloofd wordt. Buiten dat er een zeer snelle levering is, zijn de artikelen in feestelijke felle kleuren. Kleerhanger en plastic omhulsel inclusief. De pasvorm super ! Kortom magnifiek. Je komt al helemaal in de feeststemming !

De site is heel overzichtelijk. De keuze is reuze! En de pakketten snel binnen!

1x besteld voor een thema feestje

Duidelijke website, vlotte verzending. En retourrpolicy heel duidelijk omschreven.

Super tevreden ! Leuk ridder pakje voor mijn zoon gekocht voor een hele mooie prijs! Dag erna al geleverd ,super tevreden.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire