super snel en makkelijk in gebruik!

Snelle levering en makkelijk om een bestelling te maken.

Via maattabel de juiste maat binnengekregen.

super blij met de znelle levering

dat word een gezellig feest met de viking verkleed set super

Duidelijke site

Heel veel keus en snel geleverd

Correcte service

Bestellen/leveren/retour verlopen zeer volt. Ook met de klantendienst!

Prima outfit, kleine bril

Outfit is wel van goedkoop materiaal en bril lijkt voor kinderen. Verder leuk voor de prijs

Goede leuke pakken

Goede kwaliteit pakken en heb er heel veel schik mee

Zag er super uit, helemaal blij mee

Voldeed an mijn verwachting, paste perfect

Mooie producten, duidelijke omschrijving, snelle verzending en een nette prijs..

Snelle levering en correcte maatvoering

Snelle levering en goede maat. Mijn feestje kan niet meer stuk. Let wel bij retour moet je kosten betalen dat vind ik wel erg jammer anno nu.

Erg snelle bezorging, duidelijke communicatie over bestelling en wanneer deze zou komen. Product was ook netjes verpakt en zoals omschreven door website.

Breed assortiment, snelle levering

Strike A pose

Steeds de juiste en hilarische kledij voor elk thema… altijd correcte levering en op tijd! Een topservice van weleer… Een site waar je nooit ******en uitkomt… Jullie zijn toppers!

Snelle goede levering van een top feest jas!! Voor herhaling vatbaar!!

Mooie site

Goed snelle levering

Super snelle levering! Komen hun belofte na

Mooie feest kleding,en heel groot assortment ! En binnen 24 uur geleverd, top!!

Super snel

Zeer snelle levering Perfect hier kunnen veel verkopers voorbeeld aan nemen. Top

Het feestje was direct helemaal in sfeer

Leuke ervaring, verkleedkleding zorgt ervoor dat het feest een extra dimensie krijgt!

Je krijgt echt waar voor je geld

Waar ik eerder wel eens op een andere site iets gekocht heb qua verkleed kleding en enorm teleurgesteld werd door wat er voor de prijs geleverd werd, bij Feestkleding365 krijg je echt waar voor je geld!

Leuke kleding voor een leuke prijs

Wat een overzichtelijke website,betaalbaar en snelle levering.Avondje toppers is al geslaagd met deze passende kleding....

Super vlug de spullen in huis

Alles was perfect!

Pakketje zeer vlot en goed ontvangen. Kwaliteit zeer goed. Zeer ruime keuze op de website. Je vind er zeker wat je nodig hebt voor een spetterend feest.

veel keuze, goede pasvorm en een snelle levering.

ik heb ieder jaar wel 1 of 2 thema feesten en ik vind het super leuk om leuk gekleed naar het feetje te gaan. bij jullie nu al een paar keer wat besteld en tot op heden ben ik hier zeker over te spreken. veel keuze mogelijkheden en voor een leuk prijsje. de pasvorm is goed aangegeven en koop ik geen miskoopjes, heb daarom ook geen retour zending hoeven doen. levering is op tijd in huis. ik zal het bestellen bij feestkleding zeker aanbevelen bij familie en of vrienden.

Prachtig!!

Het colbert is boven verwachting. heel mooi afgewerkt, mooie stof.

Zeer snel geleverd en goed georganiseerd met mails. Zeker aan te bevelen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire