Super snel

Vandaag besteld, morgen al feest

Uitstekende kwaliteit en snel bezorgd

De kleding kiezen die ik wou maakte de site erg makkelijk door themas te laten zien, na bestellen was het erg snel bezorgd en de kwaliteit is erg goed

Super snelle levering

We hadden op het laatste moment nog een halloween feest maar geen kleding. Binnen 24u was het pakket binnen, matentabel is heel accuraat en de kleding goed afgewerkt + niet te duur. Perfect! We zijn er super blij mee

Snelle en correcte levering

Keurig verpakt en snel geleverd! Zeer tevreden

Strak product

Mooi product, tijd om mee te shinen op de foute party.

Snelle keuze kunnen maken en snel geleverd

Ik heb lang gekozen over het juiste kostuum. Plots besefte ik dat ik het binnen een week al nodig had. Op de site stond dat het binnen 3 dagen geleverd kon worden. En als ik me niet vergis was mijn kostuum 2 dagen later aangekomen.

Leuk jurkje gescoord

Leuke kleding en snelle service…. Wat wil je nog meer :-)

Geweldige winkel! Gelijk e-mails over je bestelling, juiste bezorgdata, en je word altijd op de hoogte gehouden.

Enorm snelle levering

Op de website staan hele duidelijke omschrijvingen van wat het pakket inhoudt. Daarnaast goed aan de afspraken voldaan qua levering, dus chapeau.

Bestelling wordt snel opgestuurd. Sommige verkleedkleding valt erg klein, misschien handig om erbij te vermelden.

Super leuk

Super!!

Nog nooit wat besteld bij jullie maar volgende keer zeker weer! Snelle levering, op de hoogte gehouden. Top! Morgen feest!:)

Een aangename en overzichtelijke werking.

Ik vond het een zeer fijne en overzichtelijke website om zaken op te zoeken. Het is dan ook handig dat je artikelen kan bewaren als favoriet, zodat je ze de volgende keer makkelijker kunt terug vinden. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik geen bevestigingsmail. Maar nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik snel verder geholpen en werden mijn artikelen enkele dagen later geleverd.

Correcte en super snelle levering

100 % tevreden

Super leuke feestkleding

Super leuke outfits gescoord voor een 80’s party. Snelle levering

Snelle levering en top service

In één woord.... geweldig.

Niet te duur, veel keuze, snelle nette levering.

Mijn pakketje gelijk de dag erna ontvangen en het carnavalspakje is van goede kwaliteit. Zal hier zeker opnieuw bestellen!

snelle levering van een goed product

Ik kreeg mijn pakketje zeer snel binnen en was er dan ook erg tevreden mee. De kwaliteit van de twee oktoberfest jurkjes die ik besteld had waren er goed en de maten waren ook accuraat. Alles overziend ben ik dus zeer tevreden met mijn aankoop en zal ik in de toekomst vaker via deze site bestellen.

Strak pak

Snelle levering van mijn Halloween pak. Kleine misser (stropdas ontbrak) snel opgelost, korting gekregen. Prima service!

Zeer slecht!!

het kostuum is prima en kon ik gebruiken. maar een plat gedrukte masker die gigantisch stonk kon ik weg gooien,

Beter dan verwacht

Heel tevreden van ontvangen pakketje, zowel qua kwaliteit als van het ontwerp. Aanrader!

Uitstekende service

Ik had hier veel succes mee

top

is very good an quickly

• Você nos recomendaria? Yes

Heel goed product en kwam zeer snel toe

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire