Zeer tevreden.

Geweldig!

In de late avond besteld, volgende dat stak hij al in de brievenbus! Geweldig! Helemaal top, goede kwaliteit/prijs!

Supersnel

Vond het een positieve ervaring

Top alles zo als het op de site staat

Heel goed masker lijkt net echt en van goeie kwaliteit!

Heel snelle en correcte levering!

Had een tenue nodig voor een themafeestje en kwam via Google terecht op feestkleding65.nl Uiteindelijk keuze gemaakt uit het ruime aanbod en bestelling geplaatst. De dag nadien kreeg ik de bestelde tenue al aangeboden aan de deur. Topservice! Tot een volgende feestje!

Bestelling werd snel geleverd

Goede kwaliteit en bestelling werd snel geleverd

Snelle verzending goede communicatie

Heel snel geleverd. Had wel nog een vraag omdat ik de track and trace code niet kon openen. Zij hebben gelijk een nieuwe mail verstuurd. Super gedaan.

Snelle en correcte levering

2 dagen voor Halloween in actie geschoten. Gelukkig had deze winkel nog een ruim assortiment en een snelle levering!

Super snel!

Avond voor Helloween pas bedacht om kleren voor de kids aan te schaffen. Dat is veel te laat natuurlijk ;-). Kon nergens meer iets tijdig in huis krijgen. HEEL blij met feestkleding365 die binnen 24 uur de kleding wel bezorgd hadden. Ook nog een aanbieding en precies zoals op de afbeelding. Top.

Feestkleding365 heeft een snelle en goede service

De bestelling kreeg ik op de afgesproken tijd thuis binnen. Ik moest last minute iets hebben en zij waren mijn redder in nood.

Middelmatig

Pak besteld van 40€. Aangekomen, pakje opengemaakt en er zat al een scheur in het pak. Aan de naad met de mouw. Afwerking pak is ook niet zo goed gedaan. Na 10 min al een onderdeel die eraf viel. Jammer.

Fijne service!

Ik moest last minute nog een ander oktoberfest jurkje zoeken, gelukkig kwam ik die bij jullie op de site tegen! Yess! Een hele leuke en ook nog eens afgeprijsd. Snel bestellen want ik had hem de volgende dag al nodig. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail over de status van mijn bestelling en hij was ook op tijd in huis. Nogmaals heel erg bedankt!

Zoals verwacht

Alles in orde & snelle levering

Snelle, hulpvaardige en vriendelijke klantenservice.

Een van de artikelen die ik had besteld was kapot gearriveerd. Dat kan gebeuren, maar aangezien Halloween voor de deur stond baalde ik enorm. Heb direct contact opgenomen met de klantenservice en zij reageerde binnen een paar uur, super snel dus. Het artikel was niet meer op voorraad, logisch want Halloween season, maar Stefanie (contactpersoon van de klantenservice) was erg behulpzaam en bood mij verschillende mogelijkheden ter compensatie. Ik koos ervoor om mijn artikel gratis te retourneren en mijn geld terug te krijgen. Super fijn!

Goeie kwaliteit

Precies was je verwacht vanaf de foto van de site.

Vlotte levering in perfecte staat en een enorm aanbod van producten

Ik had een kostuum nodig voor een feestje dus ik ging kijken op de site. Ik had hier enorm veel keuze waar ik aan de juiste prijs mijn zin gevonden heb. Mijn pakketje kwam binnen de 24u aan in perfecte staat! Enorm tevreden hiermee :)

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Last minute een enge outfit voor Halloween besteld en die kwam zoals beloofd op tijd binnen. Goede kwaliteit en exact zoals op de foto’s! En dat voor ene hele schappelijke prijs.. zeker een aanrader.

Hele snelle levering en producten heel netjes ingepakt geleverd

Super snel en goedkoop

Ik had nog snel iets nodig voor een feest. Op donderdagavond besteld, vrijdag binnen. Super snel dus en niet duur.

Heel erg leuk dans skelet jurkje

De kostuum is super.mooi ik en me.dochtertje zijn helemaal weg van het kostuum en de levering is so snel ik ben jullie heel dankbaar

Zeer snelle levering en mooi kostuum

Voor herhaling vatbaar

Prima service!

Zoals beloofd werd mijn bestelde feestkleding de volgende dag bezorgd. Via de mail werd ik prima op de hoogten gehouden waar mijn bestelling in het proces zat.

Genieten en griezelen

Zowel voor Halloween als voor een foute party kledij gekocht, beide feesten waren geweldig en de levering was binnen de 2 dagen

Netjes en snel geleverd

Wij zijn goed op de hoogte gehouden van onze bestellimg en deze is netjes en zorgvuldig in de doos verpakt en afgeleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire