Alles zoals was aangegeven!

Op tijd envolledig Prima!

Toper de toppie!

Ik kocht een heksenkleed en dit werd snel verstuurd. Het kwam goed verpakt toe en het heeft een een goede kwaliteit! Voor carnaval koop ik zeker bij jullie!

Alles perfect!

Niks op aan te merken. Alles perfect in orde. Op tijd geleverd. Top!

Snelle service.

Geleverd wat ik had besteld !

Snelle en correcte levering.

Voldeed niet aan verwachting

Teleurstellend. Het product werd geleverd met bijbehorende huidlijm, welke volledig ingedroogd was en dus onbruikbaar. Hierdoor heb ik het dus niet kunnen gebruiken en was dit weggegooid geld. Wel snelle bezorging.

Tevreden over kwaliteit en levering

Snelle levering en fijn dat jullie grote maat haddden.

Tevreden over pak, niet over levering

Pakje was goed, wat ik besteld had, juiste maat, goed kwaliteit. Maar op het moment van de levering was ik niet thuis. Dit zou dan bij de buren, of een afhaalpunt geplaatst worden... 't pakje stond schoon op de oprit.

Geweldige service

Geweldige service, snelle bezorging en veel keuze.

Goede en snelle service

Goede communicatie

Het ninja kostuum was top! De 2 halloween poppen (bruid en bruidegom) helaas minder. Zagen er erg leuk uit op het plaatje en op de film, maar helaas bewoog niet alles en dachten we zelfs dat ze defect waren, maar uiteindelijk maakten ze wel geluid. Helaas geen tijd gehad om jullie te benaderen vanwege drukte aan jullie kant en inmiddels al gebruikt voor het feest. Volgende keer beter.

Snel geleverd, zoals beschreven

Onze dochter was heel blij met haar halloweenkostuum.

Oke8

Doen wat ze beloven

Pak was superleuk

Keurige en snelle service !

Kwaliteit

Het product wat ik heb gekocht was het geld zeker waard. Geen zweetstof en de maat was makkelijk uit te kiezen. Ook de service van de site ben ik erg tevreden over. Alles is overzichtelijk in categorieën verdeeld en hierdoor makkelijk te vinden wat ik zocht. Het aanbod is groot en de prijs kwaliteitsverhouding is top.

Levering op tijd

Leuke accessoires en best een kledij maat groter aanschaffen zit dan altijd goed

Voor mijn dochter een IT kostuum gekocht. Maar er zaten allemaal lijmresten aan de jurk waar de rode bolletjes op haar buik bevestigd waren. En een gaatje in het kostuum . Had een maat groter besteld ivm de prijs zodat ze er na Halloween nog mee kon verkleden maar het leek zo strak dus dat gaat hem niet meer worden.

Prima website

Mooi en veel artikelen voor feestkleding Snelle levering , track & trace code.

Masker was niet zo sterk als op de foto leek

Het drakenmasker was van dun rubber waardoor hij vervormd binnen kwam, helaas. En dat voor 35 euro. Koop hier niet weer. Edit: Een kleine korting van €8 is toegepast door het bedrijf. Hierdoor toch iets goedkoper. Alsnog duurkoop maar netjes opgelost.

Leuk! Goede kwaliteit...

Makkelijk besteld en zoals aangegeven snel in huis.

Het jurkje zat perfect. Ik kreeg hele avond de compliment dat hij super leuk is en waar hij vandaan kwam! Jullie zijn zeker een aanrader

Goede Prijs/Kwaliteit

De kwaliteit is zeer goed, de maten juist. De prijzen ok! De verzending zeer snel, zeker in deze drukke periode! De gebruiksvriendelijkheid van deze site top. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de andere kant van het scherm. Kortom hier moet je zijn, hier kom ik terug!

Snelle levering, mooi product.

Mijn ervaring was uitstekend

Aankoop was optijd binnen, en zag er goed uit.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Het halloweenkostuum voldoet aan de omschrijving. Mooie stof en goede maat. Snelle levering! Top

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire