Niets op aan te merken.

Halloween

Ik heb een mooi Halloween kostuum gekocht. De kinderen waren allemaal zeer ‘onder de indruk’ tijdens de Halloween tocht. Een absolute aanrader.

Savonds om +- 10 uur besteld volgende dag om 1 uur kunnen ophalen. Mooi pak en zit goed

Goed, snel en adequaat geregeld.

Het product was goed en netjes afgeleverd.

prachtig!

Heel mooi kwaliteit! Super snelle levering!

Het Feest kan beginnen

Vanavond is het Halloween, ook hier in het Dorp wordt het weer groots "gevierd". Met creepy versierde woningen en TrickorTreats. Daar hoort natuurlijk een outfit bij. Feestkleding 365 heeft een behoorlijk aanbod, niet enkelt Halloween maar alle soorten Thema's, Gelegenheden, voor fijne prijsjes en leuke kortingen! Via de zoekfunctie heb ik zo gevonden wat ik of in dit geval ons dochter wilde, met een zeer snelle levering. Namelijk binnen 24 uur ontvangen! Ik werd goed op de hoogte gehouden via mail, wanneer mijn pakket verwerkt en verzonden is en door DHL netjes bezorgd.

Super heel snel en behoorlijk verpakt.

Doen wat ze beloven

Besteld & tijdig geleverd!

Woensdagavond laat bestelling geplaatst voor het Halloweenfeestje. Zoals beloofd donderdag correct geleverd. Fijne ervaring!

Snel en netjes

Had geen bevestiging ontvangen en kreeg direct een antwoord op mijn vraag . Ondanks de drukte s, avonds besteld volgende dag geleverd

Super snel en goed kwaliteit

Outfit was net als op de fotos en kwaliteit was ook erg goed! Had het met normale verzending binnen 2 dagen thuis!

Goede kleding, op tijd geleverd, veel keuze.

Mijn ervaring bij feestkleding365 is zeer positief. Er is een ruik assortiment aan kleding beschikbaar waardoor er voor iedereen wat is. Kleding voor elk thema is hier beschikbaar en te koop. Daarnaast hebben ze ook vele maten beschikbaar wat ervoor zorgt dat hun webshop nog toegankelijker wordt dan het al was. Over de levertijd van de kleding ook alleen maar positiviteit! De kleding kwam 1 dag na bestelling aan zelfs terwijl de bestelling laat in de avond was geplaatst. Kortom, top winkel!

Veel keuze & snelle levering

Mijn pakketje kwam zelfs sneller dan verwacht.

Halloween ready!

Met het “Enge Living Dead Doll” kostuum en pruik ben ik helemaal klaar voor het vieren van halloween! Het kleedje bestaat uit 3 lagen en is van degelijke kwaliteit. De dunne stof is een heel klein beetje kapot langs de linkerkant, maar het is een van de onderlagen dus dat is helemaal oké. Nu enkel nog de nodige make-up en het feest kan beginnen!

Super snelle levering

In de avond nog een haloweenpakje besteld, de volgende dag al geleverd. Super snelle service!!!

Helemaal top

Zaterdags besteld dus ik had het dinsdags verwacht , maar ik had het op maandag al in huis.

Snelle levering en goede kwaliteit, lengte van de kleedjes zou er bij moeten staan in de beschrijving. Het kleedje was te lang voor mij.

Goede kwaliteit, snelle levering

Wij hadden een joker, Wednesday Adams, zombie en duivel outfit en stalen de show tijdens de halloween optocht in de stad. Ruime keuze, snelle levering, vooral bij de zombie outfit, het normaal plastic middenrif, was heel soepel rubber. Ook Wednesday Adams kwam met een pruik en was ontzettend gaaf. Met 5 kids (de jongste was een vleermuis), kan het een dure aangelegenheid worden, maar via deze website viel het me alles mee.

Ziet goed uit! Waar voor het geld!

De artikelen zien heel goed uit! Echt waar voor je geld! Snel geleverd nog! Echt top!

Uitstekend!!!

Duidelijke en betaalbare website! Pakketjes eerder ontvangen dan aangegeven!

Ik had had smorgens besteld en had de volgende dag alles al binnen en netjes verpakt. TOP!!!

TOP!!!

Compleet

Concrete en duidelijke informatie over de status van het bestelde artikel en levering volgens afspraak.

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis!

Supersnel geleverd en correcte beschrijving

Goede kwaliteit, snelle bezorging!

Ben heel tevreden

Binnen 12 uur geleverd en top kwaliteit!

Vòòr 23:45 besteld, morgen in huis. Zelfs in de steeds meer voorkomende Halloween periode maken ze dit waar. Ik had exact om 23:45 de bestelling verstuurd en nog geen uur later kreeg ik al een Track en Trace code. Kortom: wauw! Het bestelde product (een grote grijze pruik) was ook erg top zoals afgebeeld en een prachtige kwaliteit. Als dit geen geslaagd Halloween feest wordt ;-).

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire