Mega leuke jurk

Jurk ontvangen zoals je op de foto’s ziet. Goede kwaliteit. Precies zoals ik verwachtte.

Zeer goed!

Alles ging vlot en snelle levering! TOP!!

Erg tevreden over het overloopt

Snel geleverd en artikelinformatie is ook prima op de website.

Veel keuze, snel geleverd

Veel keuze uit producten, levertijd staat bij het product en wordt nagekomen.

Duidelijke site en snelle service

Ik had mijn pakket echt de volgende dag al binnen! Alles was keurig verpakt en precies zoals op de website beschreven staat. Wij gaan hier zeker meer bestellen

Zet snel

Supper

Snel en makkelijk

Veel keuze. vandaag besteld en dag later thuis

Fantastische outfit!!!Mooie kwaliteit en zeer snelle levering!!

Top! Een echte aanrader!!!

Snel en correct

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van mijn aankoop. Onder de 15 euro moest ik wel zonder reden 5 euro bijbetalen waardoor ik een extra attribuut heb gekocht waardoor ik uiteindelijk goedkoper uit was, dat was wel jammer en een beetje raar. Verder prima.

Snelle levering!

Produkt zoals verwacht. Fijn dat de levering op de beloofde dag plaatsvond

Top, top, top :)

S avonds besteld en s andersdaags s morgens al geleverd top service

Volgende dag al geleverd en precies zoals op de foto!

Mooie details

Goed assortiment

Ik had kleding nodig voor een 90s party super veel keuze met heel veel leuke dingen ertussen gemakkelijk te bestellen de volgende dag netjes binnen. Heel veel variatie in verschillende soorten kleding zeker aan te bevelen als voor een feest

Een zéér snelle verzending en netjes ingepakt.

Ik had niet gedacht dat ik het pakje de volgende dag zou krijgen. Ik was trouwens wat laat met mijn bestelling, want Halloween was bij het bestellen overmorgen al. Ik was maar al te blij door de zéér snelle levering om mijn kind tevreden en gelukkig naar school te zien gaan voor het Halloweenfeest!

Was snel in huis

Makkelijk te bestellen en snel in huis

perfecte levering

veel keuze en stipte levering

Zoals afgebeeld en snelle levering!

Overzichtelijke site. Product zoals afgebeeld en omschreven. Volgende dag in huis.

Geweldig!

Ik heb dit gekocht voor een verjaardag feest met thema kamping kitch en vindt het helemaal geweldig!! Het ziet ook super goed en de maten kloppen volledig.

Snelle service en levering

Last minute een kostuum gekocht Volgende dag al in huis !

Snel, makkelijk en super leuk!

Mijn dochtertje straalde met haar skelet jurkje. Ze heeft veel leuke reacties gehad op het Halloween feestje. De bestelling was een dag later al in huis. Lekker snel. Het jurkje ziet er heel leuk uit en de kwaliteit is prima. Maat is kloppend.

Mooi kostuum

Mooi kostuum en gemakkelijk aan te trekken, zoontje was er blij mee :-)

Super snel en goed

Super snel en goed bezorgd toppie. En kan met mijn mooie jas naar de toppers dankzij jullie toppers

Supervlotte levering

‘S avonds aangekocht en 2 dagen nadien reeds geleverd. Supervlotte service, dikke dankjewel

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire