Supervlotte levering

‘S avonds aangekocht en 2 dagen nadien reeds geleverd. Supervlotte service, dikke dankjewel

Zeer slechte kwaliteit en niet geschikt voor langere mensen

Masker was kapot na twee keer op doen van de grimreaper de handschoenen zijn voor kinderen .de zeis brak in tweeën na twee keer te zwaaien de ketting was te kort voor me nek .heeft het feestje goed verziekt voor mij . De customer service heeft contact opgenomen en heeft het prima afgehandeld ,beter dan ik eigenlijk verwachte . Goede afhandeling .

Geweldige service

Ik had 2 kostuum s ( apart)besteld. En door een fout van mijzelf is het andere kostuum weer teruggestuurd naar jullie, door post.nl. Meteen gemailt. Ik kreeg ook vrij direct een antwoord terug. Kon gebeuren, geen probleem. Ik kreeg een dag later mijn geld terug. Top.service:-) Het andere kostuum is Super goed aan gekomen. Ik ben helemaal blij. Wat een geweldige service. Ik ga zeker vaker iets leuks bij jullie bestellen. Mijn dank Groetjes Annette

Ik had veel keus, ook in maren, en had her een dag later al in huis. Hardstikke top!

Zeer gemakkelijk en snel.

Ik had nog zeer laat een kostuum nodig en jullie hadden veel keus in kostuums. Het beste van al was dat het de volgende dag al aan mijn deur lag. Alles liep vlot en gemakkelijk, dankjewel.

Helloween aankoop

Op t laatste moment nog iets nodig, laat in de middag besteld en volgende dag al in huis. Top. Volgende dag toch nog een pruik besteld maar die kwam niet de volgende dag maar dag er na. Super fijn die snelle levering. Groot assortiment ook. Gaan wij vaker bestellen.

Super leuk kostuum binnen 24 uur geleverd!

Super snelle levering en goeie service. Kostuum is fantastisch en de maat is prima! Al met al lekker spooky en betoverende ervaring.

Snelle levering alleen kloppen de maten niet je moet een paar maten groter nemen dan je eigenlijk hebt

Goede kwaliteit, uitstekende service!

Ruime keuze aan kleren. Na het plaatsen van de bestelling werd ik onmiddellijk gecontacteerd omwille van een foto postcode. De kleren werden sneller geleverd dan opgegeven op de website. Hier bestellen we volgend jaar opnieuw!

Snel geleverd. Prima service!!!

Snel, leuk aanbod en goede prijs/ kwaliteit

We hadden last minute een pak nodig voor Haloween. Bij Feestkleding 365 uitgekomen en prettig kunnen vinden en kopen online. Voldoende leuke dingen in het aanbod, goede combi’s ook en dan ook nog super snel geleverd. De volgende dag konden we passen en het was verrassend leuk en ziet er keurig uit. Onze normale maten kwamen bij de door ons bestelde kledingstukken perfect overeen. Een aanrader dus, voor als je opeens iets moet verzinnen voor een thema feest oid. Top!!

Juiste producten tijdig geleverd

Juiste producten tijdig geleverd

Ik koop alleen nog mijn feestkledij bij jullie!!

Heel vlugge levering van heel goede kwaliteit!

Zeer vlotte behandeling

Alles is enorm vlot verlopen, de bestelling, de betaling, de levering, etc.

Leuke spullen ontvangen mijn 2 dochters zijn er super blij mee

Waanzinnig blij met de kostuums goede service en optijd geleverd kids zijn er blij mee

Zoals het hoort te zijn

Handige overzichtelijke website en het allerbelangrijkste zijn ze nagekomen: de snelle levertijd. Super bedankt en tot de volgende keer.

Snelle bezorging, goede service

Ik heb voor het eerst besteld bij feestkleding365.nl voor rekwisieten en kledij voor in de voorstelling van onze theatervereniging. Ik heb om 23:30 de bestelling geplaatst en de volgende dag om 14:00 had ik het pakketje al ontvangen. Ik heb op deze site artikelen gevonden die ik op andere plaatsen moeilijk kon vinden, de artikelen hebben een goede kwaliteit en de service was zeer goed. Ik zou deze site zeker aanbevelen.

Top snelheid

Inderdaad geleverd de volgende dag zoals aangegeven. Dus geweldig aangezien het een last minute bestelling was en alles op tijd voor het feest ontvangen

Verkeerde product geleverd

Ik had een halloweenjurkje gekozen voor mijn dochter. Feestkleding365 garandeerde een levering voor Halloween. Dit was ruimschoots gelukt. Helaas zat er geen jurkje in voor mijn dochter maar een gigantisch xxl clownspak. Mijn dochter was natuurlijk heel erg verdrietig.

Goede kwaliteit en goede service

De kleding heeft een goede pasvorm, goed kwaliteit van de stof. Het is binnen een dag bezorgd.

Perfect weer

Uit een ruim assortiment toch een leuk jurkje kunnen vinden. Was snel binnen en paste perfect.

Snelle levering,stevig verpakt,leuke kostuums en ik heb ze voor een leuke prijs kunen scoren

2 producten besteld voor een feestje bij ons. Wat laat dus hadden wat schrik dat we het te laat gingen toekrijgen.. Volgende dag, hadden we het in huis, en geen klachten over de producten! Ik raad feestkleding365 erg aan!

Fantastisch!!

Ik heb een priester pak besteld voor mijn zoon. Deze had hij met "spoed" nodig de volgende avond voor een halloween feest. Op dinsdag besteld en woensdag ruim op tijd binnen gekregen. De kwaliteit van het pak was zeer goed. Het pak zag er precies zo uit als op het plaatje. Mijn zoon is er zeer blij mee. Van mij krijgen ze een ruime 10!

Gewoon fantastische online winke

Superrrrrr met steeds de super snelle leveringstermijn ! Top

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire