superleuke site

Heel mooie, leuke site met eindeloos veel mogelijkheden en dit voor een mooi prijsje!!!!

Super!!!

Ik had last-minute nog enkele spulletjes nodig om de kinderen naar "Facs" te sturen, s'avond na 22 uur besteld, ik dacht: wel wat laat, met een beetje geluk ... maar keurig de volgende ochtend geleverd!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Toppiesupertoppie

Kleedje voor halloween party besteld in maat 46 , prima van maat , heb maatje groter genomen om met een pull onder te kunnen. Heel chique kleed uit goede stof en mooi afgewerkt. Duivelsetje bijgekocht , echt leuk, goede materialen halsketting met vampieren super met koordje dus past iedereen en oorbellen prachtig.

duidelijke website en snelle levering

op het laatste moment nog oktoberfest kleding nodig. binnen 24 uur geleverd en goed op de hoogte gehouden via mail. ook de klantenservice is via mail snel en direct.

Snel en uitstekend

Snelle levering en grote keuze op de site tussen alles wat je maar zou kunnen nodig hebben. Top !

Feeststemming

Altijd gepaste feeststyle

Snel geleverd en fijne klantenservice

Ik had een week voor Halloween nog pakken nodig en die werden netjes op tijd geleverd. Helaas, ontbraken er twee knopen van een pak en toen heeft Feestkleding365.nl netjes een percentage teruggestort.

Top service!

Zoveel keuze ook in grote maten. Top! Doe zo voort

Snelle levering, goede prijs

Snel nog een outfit nodig, donderdag besteld, vrijdag in huis!

Prima kleding, geleverd op de dag die was aangegeven

Ziet er gewoon mooi uit. De bloedkleur is wel erg licht rood waardoor het een beetje nep lijkt, mag iets donkerder maar verder prima

Snelle service leuke feestkleding

Snelle service leuke feestkleding En volop keuze.

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg snel binnen voor een halloweenfeestje, kwaliteit van de kleding is goed.

Prijs/kwaliteit zeer goed. Zeer snel geleverd.

Top.

Mijn jurk was zo goed dat ik nog zal bestellen op jullie site !

Snel geleverd, snelle en goede service. Producten zoals op website en antwoorden snel op vragen.

Snelle levering.

Levering via post.nl, dus ook op Texel de volgende dag in huis.

Doen wat ze beloven

Ze zeggen voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis. En super, het was er de volgende dag. Je krijgt wat je vraagt keurig verpakt. Zelfs een kledinghanger. Geweldig!!!

De ene dag bestraald en de volgende dag geleverd. Goed materiaal. Ben er super blij mee!!

Goed!

Top kwaliteit en snelle levering!

Soepel verloop

Ik was opzoek naar een halloweencostuum voor een feestje en de site was zeer makkelijk door te komen door de makkelijke keuze menu's. Al snel een outfit gevonden en inderdaad binnen 24 uur bezorgt. Super service!

Makkelijk besteld, volgende dag in huis

Ging snel, makkelijk en was zo binnen.

Perfect!

Snelle levering en zeer goeie kwaliteit van het bestelde kledingstuk. Perfect van vorm en maat ook

Wat een geweldig goede service!!!

Ik heb meerdere jurken (dirndl) besteld bij jullie. Wat een enorme keuze! En uiteindelijk een geweldig mooie gekocht! Ben er heel erg blij mee!

Snel, kundig en betrouwbaar

Feestkleding364 is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Ik had een paar vragen over het kostuum dat ik wilde kopen en ben zeer goed geholpen door een van de medewerkers. Ik kan iedereen die bedrijf aanraden en we zullen rond de carnaval zeker weer hier gaan bestellen.

Uitstekend!

Website werkt super en bezorging was zoals beloofd en snel! Zeker een aanrader!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire