Super goede ervaring.

Snel en correct geleverd. Kleding en accessoires van goede kwaliteit!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Ik moest op korte termijn 2 outfits hebben voor halloween. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Veel keuze in diverse maten en een snelle levering. Helemaal super. Wellicht volgend jaar weer een ander outfit

Hij zit als op internet

Het pakje zit precies zoals die afgebeeld staat.

Vlotte en correcte service, leuke producten

Vlotte en correcte service, leuke producten

De site is erg duidelijk en onze bestelling is ontzettend snel geleverd. Helemaal blij mee, super top

Top service en ontzettend snelle levering!

Zoals de titel al aangeeft! Het heeft nog geen dag geduurd en toen was mijn apreski jurkje binnen!

Bijna perfect

De kledij kwam zoals verwacht en het was zeker goed genoeg, maar ik had een steampunk hoed met bril besteld en het kwam zonder bril wat wel een teleurstelling is, maar voor de rest was het goed.

Ik moest al lachen bij het uitpakken

Snlle nestelling Snelle verwerking bestelling En wijkt niet af van het plaatje Kortom dit gaat een leuk feestje worden

Super prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.ga hier zeker vaker feest kleding bestellen!

Snelle levering, super leuke kleding

Onze kinderen waren dolenthousiast toen ze het pakje van Feestkleding365.nl openden. Want op het laatste moment nog op zoek naar een Halloween outfit valt niet mee, maar bij Feestkleding 365 zijn we goed geslaagd. 's avonds besteld, volgende dag in huis. De jurk en de enge doktersjas zagen er in het echt nog mooier uit dan op het plaatje. Dus dat wordt genieten en griezelen met Halloween!

Super snelle service

Als loedermoeder bedacht ik mij 2 dagen voor het Halloween feest dat ik nog geen outfit had voor mijn dochter. Even scrollen door het enorme assortiment, bestellen en de volgende dag al in huis!

Goed en pas ben zeer te vrede over de kwaliteit en de snel levering en de maat is ook goed ga zo door jullie verdienen een groot pluim

perfecte service!

producten net zo mooi als op foto, vlug geleverd;

Was de volgende dag in huis en netjes verpakt

Snel en makkelijk!

Ik heb eenvoudig mijn verkleed pak kunnen vinden en deze was ook snel binnen.

Snelle, vriendelijke en transparante service

Heel behulpzaam en snel bij het beantwoorden van vragen. Snelle levering en verzorgde materialen.

Super snel en betrouwbaar!

Een beetje paniek toen op woensdag bleek dat de kleinzoon op vrijdag verkleed naar school moest .. maar gelukkig was er toen jullie website waarop we dadelijk een geschikt kostuum vonden dat dan ook nog eens de dag erna bezorgd werd !!! Super tevreden zijn we !

Kwam heel snel aan

Snel geleverd. Goeie communicatie per mail. product voldeed aan de verwachtingen. Precies gekregen wat ik had besteld. Alleen jammer dat ze niet meer van deze pakken hadden want we wilde met een groep hetzelfde aan. Stof voelt breekbaar maar het is ook niet om heel vaak te dragen.

Kei mooie kleding en super snel bezorgd

Mijn halloween kostuum redelijk last minuten besteld voor een feestje. De volgende dag in huis en past perfect. Heel blij met mijn aankoop.

Top outfit

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Top service!

Hele prettige en snelle service. Mijn bestelling was de volgende dag in huis. Eerste bestelling heb ik moeten retourneren, en het geld werd heel snel terug gestort op mijn rekening.

Perfecte service

Besteld en dag later al aanwezig. Super service dus.

Top en snel geleverd

Goede gedocumenteerde producten en een zeer goede service en afhandeling.

Geweldige kwaliteit en service!

Ik had voor een Halloween feestje nog even snel een kostuum nodig. De dag nadat ik had besteld kwam het gelijk binnen. Super goede kwaliteit en super gave kostuums. Ik zou dit zeker aanraden!

Super snel geleverd

Super snel geleverd!! Gelukkig nog optijd binnen! Goeie prijs tenopzichten van andere duurdere.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire