Goede, snelle verzending

Verzending was snel en goed, idd volgende dag keurig optijd in huis. Jurkje zelf was minder, zag er goedkoop uit.

Geweldige levering, goede kwaliteit en een top avond!

De levering was super snel, alles was compleet en uiteindelijk vond iedereen mijn outfit echt top!

supersnel!

Nog geen 24u na bestelling, was alles geleverd en kon het feest beginnen :) Prima eerste ervaring, een aanrader!

Top kwaliteit

Dit pakje was echt een topkwaliteit. Goede stof en zit gemakkelijk

Mooie stof en juiste maat

Mooie stof en staat prachtig

Heel vlug geleverd en maten waren ook perfect

Snelle service... Dankzij jullie kan ons kleine meisje een top halloween feestje beleven op school. Last minute op zoek naar een kostuum, 2 dagen later geleverd. Top!

Goede kwaliteit, makkelijk aan te doen

De vest is in 1 geheel wat het aan en uit doen makkelijk maakt. Goede kwaliteit, ziet er geweldig uit.

Goede en mooie kwaliteit van de spullen

Hele mooie kleding echt super kwaliteit van alle spullen.

Precies zoals aangegeven

Producten die we besteld hebben zijn zoals aangegeven. De maten kloppen ook. Bedankt!

Top service!

Snelle levering, ruime keus en netjes afgeleverd met track en trace.

Goeie maatvoering en snelle levering. Helemaal blij mee

Site werkt prima , bestellen ging vlot , levering razendsnel....goederen ook top dus ...ja dan zeg je toch PERFECT

Snelle en goede levering

Je weet precies waar je aan toe bent door de juiste communicatie die snel verzorgd wordt

Zeer goede kwaliteit van kledij met snelle levering

Voor Sinterklaas hebben wij alles kunnen vinden op een locatie, wat voor ons zeer handig is geweest. We hebben onze bestelling ook de dag erna mogen ontvangen zoals beloofd. De kledij was ook volledig en in zeer goede kwaliteit. We kijken al uit naar 6 december!

Perfect en heel snel geleverd

Heel erg tevreden van de kwaliteit en de service

Snelle levering en goede kwaiteit

Tof kleedje. De kwaliteit is goed en het ziet eruit als op de foto. De levering was ook zoals het moest!

Snelle bezorging!

Super dat er ruime voorraad is en dat het snel bezorgd werd!

Simple, fast, and easy - on laptop

Easy to navigate website with a lot to offer, clear payment and delivery. Just had an issue on mobile and most things just being in Dutch, but still managed!

Top, bestelling echt optijd binnen!

Wat een top website, wij hadden last minute beiden een pak nodig. Binnen een dag hadden we beide pakken binnen en het was precies zoals op de site vermeld was. Top dus!

Een keer, nooit meer

De bestelling was makkelijk te plaatsen en de foto's duidelijk. Helaas bleek de foto niet te zijn wat er geleverd zou worden. In de advertentie staat dat het een kostuum betrof, echter de helft van wat er op de foto staat, hoorde er niet bij. Dus nu hebben we een bovenstukje, maar de legging / panty en handschoenen die op alle foto's en ook op de verpakking staan, zitten er niet bij. Klantenservice gemaild. Snelle reactie gekregen, maar niet echt iets waar we wat mee konden. Ik had maar beter moeten kijken, was de response. Ofnik nog wat bij wilde bestellen.. Beter kijken waarnaar? De advertentie geeft een verrekend beeld door de benaming en de foto's. Wijze les. Bij deze online shop gaan we nooit meer (bij)bestellen.

Bestelling gedaan en was snel geleverd.

Vlugge levering, mooie kwaliteit! Ideaal voor het halloween feestje die eraan komt!

Goeie pruik en geen haarnetje nodig!

De pruik blijft goed zitten en is van goeie kwaliteit.

Snel zoals beloofd de volgende dag geleverd

Groot aanbod in de webwinkel. Tot laat in de avond een pakje uitgezocht en de volgende dag al binnen! Het pakje is precies zoals aangegeven op de site. Supersnelle service!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire