Goeie pruik en geen haarnetje nodig!

De pruik blijft goed zitten en is van goeie kwaliteit.

Snel zoals beloofd de volgende dag geleverd

Groot aanbod in de webwinkel. Tot laat in de avond een pakje uitgezocht en de volgende dag al binnen! Het pakje is precies zoals aangegeven op de site. Supersnelle service!

Prima site en snelle levering

Prima site om te zoeken en na bestelling super snel binnen.

Goede ervaring met snelle service

Maandagavond besteld, dinsdagmorgen om 10 uur geleverd. Maat wat was, precies zoals aangegeven op de website.

informatie niet volledig

De 1e levering is snel gekomen. De 2e levering heeft er iets langer over gedaan. Ik zag dat ik kon retourneren dus had ik wat meer pruiken besteld. Toen ik eenmaal een retouretiket wilde aanmaken las ik dat pruiken helemaal niet teruggestuurd konden worden. Nu zit ik hier met 4 pruiken waarvan er 3 te klein zijn. Er zat ook geen verzegeling op. Wel jammer dit. Misschien dat het beter bij het artikel gezet kan worden voordat iemand een bestelling plaatst. Ik kan hier nu niets meer mee.

Duidelijk en snel

Navigatie op de website was erg duidelijk en wist precies waar ik moest zijn. Vervolgens bestelling geplaatst en daadwerkelijk de volgende dag in huis! Een van de beste shops om je outfit voor halloween te bestellen!!

Leuke outfit!

Het is een leuke Halloween outfit. Ik zal de volgende keer wel 2 maten groter bestellen dan mijn normale maat. Ik heb normaal maat M en heb nu maat L besteld deze is helaas nog te klein.

Starwars halloween feestje

Mijn zoontje heeft zo van zijn outfit genoten Hij had het starwarspak. Degelijke kwaliteit Zelfs na de halloween heeft hij hier nog plezier van. Hij is vanmorgen met zijn masker te step op gesprongen en heeft bij oma voor de deur staan griezelen ! super groot succes. Snelle levering volgende dag gewoon in huis ! Snel ingepakt en al snel een track and trace binnen en niet te vergeten weinig geld voor goede kwaliteit. Volgende keer weer !

Snel en goed!!

Hele snelle levering, leuk oktober jurkje... goede kwaliteit echt top!

Makkelijk en snel

Zeer gemakkelijk te bestellen. Makkelijk te vinden wat je zoekt en mooie sneller levering. Heel tevreden over de service!

Super leuk en mooi

Goede kwaliteit en snel geleverd, helemaal klaar om te feesten in het sportpaleis

Goede prijs-kwaliteit

Zeer snelle levering en makkelijk te retourneren.

Top levering en snel

Zoals hier boven gemeld

Snel helder en goed

Een leuk Heloween ding bestelt. Snel geleverd, makkelijk te betalen. Website helder en duidelijk. Ik bestel zeker weer!

Snelle en goede service voor een fijne prijs.

Zoals werd aangegeven heb ik mijn verzending de volgende dag ontvangen en werd ik meerdere malen op de hoogte gesteld van de status van mijn bestelling met juiste informatie. Ook het contact verliep snel. Zeker van plan om een volgende bestelling te plaatsen.

Gewoon goed

Verrassend goede kwaliteit van het product voor zulke scherpe prijs. Ik kocht via Bol.com en kreeg de vlotte en betrouwbare service die we daarvan gewend zijn.

Precies zoals op de foto & super snel geleverd!

Het pakje zit perfect en is van goede kwaliteit. Bovendien werd het de volgende dag al geleverd!

Perfecte afhandeling

Mijn outfit is precies zoals het op de website stond, in het echt zelfs nog een stuk mooier. Ik kan deze website zeker aanraden Verzending was snel, volgende dag al in huis.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de piratenhoed die ik gekocht heb, de andere accesoires waren iets minder van kwaliteit maar ik kan er zeker wat mee doen.

Snelle levering! Alles perfect

Heel makkelijk te bestellen, duidelijke uitleg en snelle levering

Hele snelle levering. Prima service! Leuke kortingen. Goed verpakt om beschadiging te voorkomen.

Snelle bezorging

Correct en stipt geleverd

Makkelijk te bestellen en snel levering

Makkelijk te bestellen en snel levering.

perfecte kledij, maat zeer goed

de kledij paste perfect en is zeer goed van kwaliteit

Geleverd zoals beloofd

Prijs kwaliteit ok . Beantwoord perfect aan de verwachtingen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire