snelle service en duidelijk proces

De site is duidelijk en ik heb uiteindelijk besteld, hef was binnen 2 dagen binnen via postnl, het pakket was compleet en ik ben zeer tevreden over het product.

Snelle levering en actueel aanbod

Mijn bestelling is snel geleverd en het aanbod op de overzichtelijke website is actueel waardoor je snel kan zien of een artikel op voorraad is.

Duidelijke website, snelle levering. Top!

Super snelle service in een ruim assortiment

Makkelijk te kiezen op thema, eenvoudig aan te kopen en snel in huis!

Alles goed verlopen. Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Prima service dus.

Zeer snelle verzending!

Dag nadien perfect ontvangen

Zit perfect!

Maat klopte prima, even uithangen...maar dat hoort erbij...ga zo door

Snelle levering en mooie kwaliteit

Overzichtelijke website. Snelle levering en een goede kwaliteit voor een kleine prijs. Zeer tevreden!

Zeer veel keus, en dit in verschillende maten. Zeer snelle thuislevering. Mooie kwaliteit van het kostuum

Van begin tot eind een fijne ervaring geweest!

Het zoeken op de website verliep soepel, ik kon alles goed vinden dankzij de filters. Het bestellen ervan verliep ook helemaal goed en de bezorging ging zoals ze het hebben aangegeven. Ik kreeg het netjes en op tijd de volgende dag bezorgd in mijn brievenbus. Al met al een tevreden klant!

Alles zoals afgesproken

Bestselling,was zoals afgesproken

Snelle en nette levering.

Mooie sterretjes

Dochter is helemaal blij met haar jurk. Vele mooie sterretjes. Maat is precies goed. Goede lengte ook, niet te kort en niet te lang. Jurk kriebelt wel iets maar een shirt eronder en opgelost.

Top, snel geleverd!

Top webwinkel

Vlot geleverd, leuk verpakt en kleding was zoals op de afbeelding. Top dus!

Goede kwaliteit en binnen no time in huis!

Ik heb inmiddels een paar keer besteld en ben nog nooit teleurgesteld. De kleding ziet eruit als op de website, er staan goede adviezen bij voor de maat etc. en de kwaliteit is erg goed. Ook de levering is top! Meestal de volgende dag al thuis geleverd en via de mail wordt je ook goed op de hoogte gehouden. Al meerdere keren heb ik jullie website aanbevolen aan vrienden en familie.

Snelle levering top!

Op het laatste moment toch besloten om verkleed te gaan, erg snel ontvangen

Veel keus op de site. Eenmaal aangekomen is het Gandalf gewaad van een nog betere kwaliteit dan ik had kunnen dromen. Deze gaat nog jaren mee! Snelle levering!

Een dag van te voren besteld en de volgende dag als weer binnen

Fantastisch !!

Vandaag besteld en morgen in huis. Maten kloppen en keurig verpakt en dat voor die prijs. Echt super !!

Keurig en super snel.

Voldoen aan alle voorwaarden die zijn aangegeven op de website en de levering was super snel.

Zeer te vrede

Op tijdt goeie spullen zeer te vreden

snelle makkelijke correcte service

Heel vlotte levering, onmiddellijk geleverd, zeer correct afgewerkt, mooi verpakt, komen hun beloftes na, topkwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering

Alles is prima! Het kostuum is top en de levering zeer snel.

Snel binnen en niet duur!

Maten kloppen,past prima!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire