Hele goeie website. Snelle bezorging. Kleding goed verzorgd. Zeer zeker een aanrader om hier iets te bestellen.

Snelle en correcte levering aan een goede prijs

Voor Halloween wou ons dochter verkleed naar een wandeling gaan. We hadden voor haar al een kleedje, maar ze wou dat wij ook verkleed gingen. We zijn dan online beginnen zoeken maar waren verbaast hoe duur het overal was. Bij Feestkleding365 vonden we wat we zochten aan een prijs die toch onder die van de andere winkels was. De leveringstijd was ook zeer snel.

Leuke costums voor kinderen en volwassenen, snelle levering

Super snelle levering. Alles netjes verzorgd!!! Zeker voor herhaling.

pak besteld

pak ziet er netjes uit, maat iets groter dan verwacht maar heel fijn. levertijd was heel snel

Zoals afgesproken.

mooie kwaliteit

prachtige jurk van mooie kwaliteit, mmaat is ook goed, ik ben 1,57 dus wel erg lang moet er ide jurk iets korter maken maar dat heb ik altijd. echt aan te bevelen

topservice

Bij een last minute bestelling voor een themafeestje kwam ik op jullie website terecht. Het was dan ook een fijne ervaring dat alles netjes afgeleverd werd op zulke korte tijd

Goede service, en optijd geleverd

Ik zal voor de volgende keer hier weer bestellen

Goede service en vlug geleverd

BESTELD ZONDAG EN DINSDAG AK GEKREGEN

Snelle levering, product zoals omschreven, niet duur.

Snelle levering, product zoals omschreven, niet duur.

Leuke feestkleding, genoeg keuze en snelle levering. We zagen er prachtig uit voor een flower power feest. November weer een flower power uitnodiging gekregen dus dan gaan onze feestkleding van Feestkleding365 weer aan.

Makkelijke website om te kiezen en supervlotte levering

Heel veel keuze via de website. We hadden het pakje dringend nodig en het was de volgende dag al geleverd. Alles was waarheidsgetrouw.

Super snel levering en goede kleding

Was leuk om te bestellen en levering was zeer snel

Fijn

Goede levering en goed op tijd. Fijn om op te winkelen

Vlugge en vlotte bediening!!

Ik vind jullie site heel overzichtelijk. Enorm veel keuze!! 1 kleine opmerking wanneer iets niet past,is het moeilijk om iets terug te sturen...

Goed verpakt en snel geleverd.

Veel en betaalbare keus.

Mooi nonnenpak voor een leuke prijs en de volgende dag al bezorgd

Precies zoals op de foto

Fantastische site,

Geleverd na 1 dag, Kostuum tip top in orde

Goede webshop met veel keuze

Goede service, duidelijke uitleg en aanduiding op de website. Leuke producten van goede kwaliteit. Alles overzichtelijk en veel aanbod.

Dik in orde!

Kledij komt overeen met de foto. Vlotte levering!

professioneel in alles

Door een teveel aan keuze hebben we fout besteld , de gevraagde maat kwam veel te laat volgens de orderbevestiging . Dit werd vlot een eerlijk goed gemaakt door het team.

Prima service, levering volgens afspraak

Nadat mijn bestelling niet tijdig leverbaar bleek razendsnel opgepikt door de klantenservice, de bestelling aangepast en binnen 3 dagen zoals afgesproken geleverd! Erg tevreden!

Prijs/kwaliteit en leveringstermijn, kan niet beter

Voor onze toneelvereniging bestellen wij regelmatig kledij bij Feestkleding365. Nog nooit teleurgesteld geweest, altijd correcte en snelle levering, alles steeds aan een scherpe prijs. Ons publiek geeft altijd complimenten over de kostuums, dus mooi assortiment.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire