Wat ik besteld heb heb ik ook gekregen goed verpakt en het vol doet ook wat er over werd gezegd.

Snel geleverd, maat is perfect, is zoals afgebeeld op website

Super tevreden!

Past perfect, mooi pak! Zeer snelle levering! We zijn zeer tevreden en zullen zeker nog bestellingen plaatsen in de toekomst.

Top levering

Levering is heel snel. En de artikelen zijn heel goed.

Mooie jurk

Mooie jurk, wel erg lang.

Snelle levering & uitstekende service

Als klant vanuit België was ik positief verrast met de snelle levertijd en de klantvriendelijkheid waarmee de aankoop gepaard ging. Mijn bestelling (een zwaard en een koningskroon) werden goed verpakt geleverd in een ruime kartonnen doos. Terwijl ik wel liever geen verzendingskosten had gezien, waren de items zelf hun geld waard. Kortom, een aanrader!

Snelle service en goede informatie

Er is een rijk aanbod aan kostuums, goede informatie over het bestellen, snelle service

Prettige communicatie

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een nette mail met dat een artikel niet geleverd kon worden (Kan gebeuren). Ik heb aangegeven dat ik het artikel wilde ruilen en dit werd netjes afgehandeld. Een verbeterpunt is dat dit al eerder geregeld had kunnen worden, want de bestelling was al een aantal dagen eerder geplaatst. Uiteindelijk hadden we de artikelen twee dagen later dan gepland, maar dat was voor mij geen probleem. De artikelen zaten in een nette verpakking. Ook een antwoord op een vraag die ik gesteld had via de website werd pas na een aantal dagen beantwoord. Hier zit wat verbetering in. Al met al zou ik hier zeker weer een bestelling plaatsen.

Goed en snel

Goed prijs kwaliteit verhouding en een snelle goede levering.

Snelle levering en degelijke kwaliteit

- duidelijke en goed georganiseerde website - prijs/kwaliteit in orde - snelle levering is zeker een pluspunt - meerdere betaalmethodes mogelijk - meer dan genoeg keuze, voor elk wat wils Top

Veel keuze, handige website

Veel keuze in de webshop; site zelf is handig en overzichtelijk. Bestel- en betaalproces verliepen vlot. Minpuntje: de uiteindelijke leverdatum was niet degene meegedeeld op de website.

correcte prijzen supersnelle levering

Ik heb een maatje meer en was op zoek naar een heksenkostuum. Heb dit gevonden bij feestkleding365. Levering was zoals beloofd de dag nadien.

Top.

Makkelijk bestellen en perfect geleverd op de afgesproken dag.

Altijd snel en accuraat!

We bestellen al jaren en altijd even netjes geregeld. Snel geleverd en altijd compleet.

Heel snelle levering en goede kwaliteit kledij.

Ik heb al meerdere keren besteld niks ree website en de kwaliteit en snelheid van levering zijn altijd perfect geweest! Dit is nu mijn referentie website om verkleedkledij te kopen, vooral voor de kinderen!

Veel keuze en Snelle en correcte levering.

Leuke en makkelijke outfits voor een onvergetelijk verkleedfeeet

Samen met mijn vriendin zijn wij uitgenodigd voor een halloweenfeest. Ik was hier super enthousiast over omdat ik wel van halloween hou en een feestje altijd leuk is. Mijn vriendin vond het heel spannend en wist niet of ze zich durfde om te kleden. Na een aantal outfits te zien op andere sites voelde ze zich geintimideerd en wist ze niet zeker of ze zich nog wilde verkleden. Na de hooo bijna op gegegeven te hebben kwamen we langs bij feestkleding365 en zagen we meteen een aantal outfits die ons aanspraken. Zelfs mijn vriendin was positief over de outfits. Ze zag een mooi en sexy halloween politie kostuum en haar ogen gingen er niet meer vanaf. Ik voegde me hierbij toe en nam een gevangenis kostuum. Wat een top combinatie! Dit zorgde voor een heel leuk halloween feest. Zeker een aanrader

Snelle en correcte levering en net als op de foto

De bestelling en levering verliepen vlekkeloos. De bestelde items zien er uit zoals op de foto. De kostuums kon ik ook elders bestellen maar waren gewoon duurder. Ik ben een hele tevreden klant.

Zeer overzichtelijk site. Makkelijk te bestellen, snel geleverd, product voldoet aan verwachtingen. Wat wil je nog meer.

Erg goed!

Snelle levering, houden zich aan hun woord. Fijne website om te bestellen en de producten zijn erg goed

De artikelen zijn makkelijk te bestellen en worden binnen een paar dagen geleverd ik ben zeer tevreden met de snelle levering en service

Snel geleverd, mooie kwaliteit!

Top product

Ik was opzoek naar een leuk feestjurk voor een vrijgezellenfeest (voor een man) hahah :) Na een aantal websites met elkaar te vergelijken kwam ik hier het leukste tegen voor de beste prijs. En ook belangrijk, het was makkelijk te bestellen en werd supersnel aan huis afgeleverd. Simpelweg een erg goed ervaring!!!

Een zeer ruim assortiment om uit te kiezen en de levering aan huis is super snel, de ene dag bestel je en de andere dag heb je het al in huis. Mijn 1ste ervaring met jullie en meteen een topper, hier zal ik wel verder op bestellen. Laat het halloween feestje nu maar komen want met de juiste kledij kan het feest alvast niet meer stuk !

De dag nadien al geleverd. Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire