Super zowel qua maten als levering

Snelle levering, de indicatie voor de maattabel (dat bij ieder artikel toch kan wijzigen) klopt gelijk een bus. Geen retour gedoe (y) Dinsdagavond besteld en woensdag geleverd. Wij kunnen zaterdag met de juiste outfit naar het feestje :-)

Topservice

Snelle levering van de bestelling! Echt de volgende dag al in huis. Erg fijn dat de belofte qua levering werd nagekomen!

Keurig geleverd

Product zoals omschreven! Snel geleverd

Geweldige site en veel keus

Super fijn om hier wat te bestellen, top service en super snelle levering !!!

Snelle levering en gemakkelijk op te volgen.

De levering gebeurde zeer snel en werd op een veilige plaats achter gelaten. Gemakkelijk om te bestellen.

top!

duidelijke website, goede communicatie en vlot geleverd.

Zoals verwacht

Super snelle levering!

Zondag besteld en de volgende dag al in huis! Nooit verwacht de bestelling zo snel te mogen ontvangen. top!

Een goede ervaring

Snelle en goede service en goed materiaal zeker tevreden een aanrader voor andere gr evy

Om 23:10 besteld en morgen was het al binnen! :)

Zeer tevreden over zowel de service als de snelle levering

Feestkleding365 heeft een ruim assortiment en artikelen voldoen volledig aan de verwachting.

goede snelle service

ik hou van het vandaag besteld morgen in huis beleid. helaas moet ik wel de verzendkosten betalen bij het terugsturen van een product

Overzichtelijk en goede prijzen

De artikelen zijn makkelijk te vinden, de voorgestelde accessoires zijn bijpassend en niet voor de hoogste prijs. Verzenden en levering volgens verwachting. Erg fijn!

Naar verwachting

Snel geleverd en de levering is naar verwachting. Vlotte en correcte communicatie.

Snel geleverd, producten helemaal zoals omschreven.

Supersnel en dik tevreden

Het pakje lag vrijwel de volgende dag al op de stoep

De website is duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het plaatsen van een Bestelling was zeer duidelijk en gemakkelijk. Daarna werd ik duidelijk en correct op de hoogte gehouden van het verloop en verdere opvolging van mijn pakket. Verzending was correct, goed ingepakt, netjes.

Fijne webshop

Ze hadden precies de producten die ik nodig had voor een themafeest. De maten waren duidelijk beschreven en daarom ook gelijk goed. Daarnaast was de levering erg snel en goed.

Perfect op tijd geleverd

Producten op tijd geleverd. Ik kocht 3 dingen, waarvan 1 stuk een dag later zou geleverd worden. Maar dag nadien waren toch alle 3 de dingen geleverd! Prima dus

Super online winkel

Veel aanbod, leuke producten en veel aanbod. Makkelijk bestellen en een hele snelle levering. Kwaliteit van producten is goed

Zeer positief

De bestelling kwam zeer vlot toe, zoals aangegeven bij bestelling. Zeer tevreden

Alles zoals beschreven En snel geleverd dag erna in huis

Snelle bezorging

Vrijdagavond op het laatste moment besteld en toch zaterdagmiddag al ontvangen.

Geweldig alles klopt!

Super snel geleverd, goeie kwaliteit en zit perfect op maat!

Geweldige muizenpakken

Wat een superleuke muizenpakken heb ik ontvangen. Wij gebruiken ze in een toneelstuk, echt geweldig!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire