Doen wat ze beloven!

De jurk was net zo mooi als op de foto. Echt ook al de volgende dag in huis, helemaal top.

Goede service!

Bestelde kledij kwam op tijd toe en zag eruit zoals op de foto! Heel goed dus!

Goed en snelle levering met t producten netjes veroakt

Snel bezorgd en precies zoals op de foto's

Snelle bezorging zoals beloofd, goed verpakt. Ik was even bang dat het niet helemaal compleet was, maar de hoed zat bij het kostuum gevouwen. Kostuum was precies zoals op de foto's!

Snelle bezorging, exact wat was besteld en prima kwaliteit/prijs!

Moest snel iets hebben voor een verkleedpartij. mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd, paste prima (met dank aan de maattabel op de site) en was van prima kwaliteit.

Super snelle levering en zoals verwacht

Binnen 2 dagen had ik m’n pakket, zoals gezegd op de website, en ook de kwaliteit en maten klopte helemaal!

Top levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en het artikel is van voede kwaliteit en zoals het op de foto staat!

Snel verzonden, goede service

Bestelling dag erna ontvangen, snel verzonden.

Supersnel!

Snelle levering, duidelijk wat wel en niet op voorraad is.

Top webwinkel!

Voor het oktoberfest last minute nog wat jurkjes moeten regelen. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag al in huis. Ik had meerdere artikelen besteld en heb een paar geretourneerd, maar ook dat ging erg makkelijk en snel. Binnen een paar dagen was het verwerkt en had ik het te veel betaalde bedrag weer op mijn rekening staan. Kortom top site!

Goede en snelle levering

Na de bestelling en betaling had ik op 2 dagen mijn bestelling.

Mooie en duidelijke site en snelle levering

Mijn bestelling gedaan en de volgende dag geleverd. Hie snel wil je het hebben! Ik heb mijn vrienden geadviseerd om bij 365 te kopen

Snelle levering, maar kwaliteit minder

De kleding werd snel geleverd, maar de bijbehorende goed is helemaal gekreukt en niet meer mooi te krijgen

Zeer tevreden!

Op de website zeer veel keuze in verschillende prijsklasses. Het bestelproces was simpel en het artikel werd nog dezelfde dag verzonden. De kwaliteit van het artikel was door de duidelijke foto's op de website precies zoals verwacht. Helemaal top dus en ik ben zeer tevreden over deze verkoper. Enige puntje van kritiek is dat je op de website wel heel goed moet kijken wat er wel en niet bij je kostuum inbegrepen is.

Leuke webshop, besteld volgende dag geleverd!

1,2,3 besteld en 1,2,3 ontvangen Super levering

Correcte omschrijving van het artikel, snelle en correcte levering, goed verpakt, duidelijke communicatie vooraf en na de levering

Super snel en veel keuze

Keuze uit een heel groot assortiment. Snelle levering !

Toppers

Alles in 1 x goed ontvangen en supersnel. Volgende keer gaan we hier weer bestellen. Gerard

Makkelijk besteld, snel geleverd.

1 pak besteld met wat kleine accessoires. Snel geleverd en prima verpakt.

Snelle verzending, pak is slechte kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht. De rits was direct al kapot en het materiaal is ook niet echt top

Snel geleverd en precies wat ik had verwacht

Vlotjes

Alles ging gewoon perfect! Ik kon mijn bestelling direct plaatsen, deze afhandeling ging super vlotjes. Daarna adres ingeven en voila een paar daagjes later had ik het pakketje in mijn handen. Super goede service!

Precies zoals verwacht

Het paste goed en de kwaliteit is top.

Super ik service, snelle verzending, mooie en kwalitatieve kledij

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd! Dankzij de matentabel was dit de perfecte maat en zit de kledij perfect! De kleding is kwalitatief!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire