Snelle levering en netjes verpakt

Ik bestel en had het de dag nadien al thuis. Alles mooi verpakt en netjes!

Supersnelle levering

Mijn bestelling is netjes en correct verwerkt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

snelle levering en leuke kleren

ik had een jurkje nodig voor oktoberfest valt goed op maat en leuke jurk

Alles naar wens verlopen

Snel en goed verpakt geleverd

Prima.

Snelle levering en kwaliteit prima!

Goed product en snel geleverd

Alles klopte

Voldoende keuze en prima afhandeling.

Snelle levering en normale verzendkosten

Makkelijke te bestellen. Het pakketje was snel binnen en voldoet aan verwachting.

Uitgebreide keuze en overzichtelijke site

Snel mijn keuze kunnen maken. Levering duurde maar 2 dagen. Ik was tevens aangenaam verrast over de kwaliteit van die goedkope kleding. Een must!

Super! 's Avonds besteld en dag erna 's middags al thuis!

Is de eerste keer dat ik daar heb besteld en heel goed meegevallen.Zowel prijs-kwaliteit van de artikelen als de service!#

Mooi en snel

De kleding is goede kwaliteit en de levering was op tijd

Snelle en complete levering!

Voor een Halloween feest een pak, masker, handschoenen en machete accessoire besteld. Alles was compleet, hoge kwaliteit en zoals beloofd de volgende dag nog bezorgt!

Ontzettend leuke en betrouwbare winkel

Ik heb al meerdere keren bij deze webwinkel bestelt en ik ben meer dan tevreden De producten zijn van uitstekende kwaliteit Ze hebben een hele snelle levering Ontzettend veel keuze in producten en ze bieden ook grote maten die ook echt passen Echt mijn favoriete webwinkel voor verkleed en feest kleding

top kwaliteit

enorm snelle levering, goede communicatie en sterke verpakking. Zeker een aanrader voor al je feestspullen!

hoge prijs, goedkoop materiaal

Het materiaal dat werd gebruikt voor de broek en de top van het kostuum, voelen zeer goedkoop aan. ook is de riem die werd meegegeven, gemaakt uit stof en niet uit leder of kunstleder. het voelt een beetje aan alsof ik heb betaald voor een kostuum dat ik maar één keer kan aantrekken. Spijtig, want voor die prijs verwacht je wel wat beter...

Super snelle service contact via email is perfect niks op aan te merken!!Ga zo door

Snelle levering: 's avonds besteld en de volgende dag al geleverd! Erg aangenaam verrast door de kwaliteit van het kostuum.

Goede samenwerking en levering.

Geen opmerkingen!

Was keurig ingepakt en optijd binnen

Super gewoon. Wat ze beloven komen ze na.

Verzorgd en supersnel bezorgd!

Leuke feestkleding en heel snel en verzorgd met hangertje en al bezorgd! Top! Heel blij mee

Leuk pak gekocht dat geweldig zit en supersnel bezorgd is.

Om 20.00 uur een pak besteld en serieus de volgende dag met DHL bezorgd. Het pak zit dikke prima. Ik had een M en dat valt ook als een M ( misschien iets ruimer maar beter dat dan iets kleiner). Dus: erg tevreden. Website ook prima door te komen.

Op het laatste nippertje nog iets besteld om naar een gemaskerd feestje te gaan en was zeer blij dat ik het volgende dag in huis had !

Supersnelle service

Voor het tiende verjaardagsfeest van onze dochter zochten wij een kostuum, het werd namelijk een griezelfeestje. Ondanks het pas laat op de avond bestellen toch al de volgende dag bezorgd. Mooi verpakt en duidelijke service met bevestigingsmailtjes na het bestellen. Heel fijn!

Super snelle service

Super service, binnen een dag in huis en geen gedoe

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire