Snelle levering, goed verpakt

Precies wat ik ervan had verwacht. Heel blij kind!

Een tevreden klant

Vlot geleverd en levering geheel naar wens

Er was een onduidelijkheid met de bestelling, maar na snel en vriendelijk contact werd dit snel opgelost.

Snelle levering en je krijgt precies wat er beschreven staat!

Goede ervaring met bedrijf. Had vragen en kreeg hier snel reactie op.

Erg snel geleverd alleen voor de prijs had ik een betere kwaliteit verwacht

Alles is top verlopen

Het bestellen op de site ging goed en makkelijk. Kreeg onmiddellijk een bevestingsmail. Kon alles op de voet volgen waar het zat. En het klopt echt vandaag besteld morgen in huis dzt was oon zo.

Snelle en complete levering.

Meerdere producten besteld en alles de andere dag al in huis.

Super snel

Er is super snel gehandeld nadat ik mijn bestelling heb geplaatst. De volgende dag zoals beschreven inderdaad in huis. Zeer tevreden over. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen retourlabel bij mijn bestelling zat en ik deze zelf heb moeten betalen/uitprinten dit terwijl ik ook verzendkosten heb betaald. Voor de rest alles naar wens

Snelle levering en goede service

De site was duidelijk, het pakketje was snel binnen en de service was fijn.

Just Great

Exactly as per pictures on the website.

Erg leuk! Correcte levering

Leuke zoektocht naar het kikkerpak. Juiste maat beschikbaar. Besteld en vlot en correct geleverd. Nog even afwachten of het pak een beetje kind bestendig is. Maar het lijkt in elk geval goed.

Top kwaliteit, laat halloween maar komen.

Snelle service en goede prijs/kwaliteit. En kan het zowel voor halloween als carnaval gebruiken. Lekker warm en kan over jas heen gedragen worden!

Snelle correcte service, groot aanbod

Voldoende keuzemogelijkheden Snelle en correcte service

snelle levering, goede kleding

Snel en goed

Mooie hippie broeken

Super koele veelkleurige hippie broeken hebben wij gekocht. Goede pasvorm precies op maat. En hele snelle levering. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Originele en goede prijs-kwaliteit

Ik wou een verkleedfeestje voor mij 40ste verjaardag en was op zoek naar een vrouwelijke, sterke historische figuur. Queen Mary was ideaal en het was ook nog eens mooi en comfortabel aan een scherpe prijs, inclusief snelle levering. Dankjewel Feestkleding365 om me mijn 40ste te kunnen laten vieren met power en stijl!

Super snelle levering

S'avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Ben dik tevreden met de beloofde snelheid van levering.

Snel geleverd en goede service

Goede ervaring! Extra bestelling kon worden bijgevoegd en fijn dat er werd meegedacht.

Breed aanbod en Snelle service

Ik had snel een aantal outfits nodig voor een feest met thema Oktober Fest, Feestkleding365 had een breed aanbod van scherp geprijsde outfits die een dag later bezorgd werden met gratis verzending. Top ervaring!

perfect

goeie service. ik was veel te laat met een jurkje zoeken dacht ik maar gelukkig hadden ze hier nog wat. de dag ervoor besteld om 15:00 en de volgende dag direct binnen om 13:00. super fijn jurkjes paste precies en zaten netjes verpakt

Helemaal super!

Super snelle bezorging en leuke kleding!

Alles liep correct!

Bestelling geplaatst, en nog voor de verwachte leverdatum bezorgt! Ook heel klantvriendelijk.

Correct en snel!

Super vlotte afhandeling en levering. Alles correct verlopen!

Topper als top... Super snelle levering...

Super... levering top... klantendienst top...

Kwam een dag vroeger dan gepland. Exact toegekregen zoals het omschreven stond. Een vraag gesteld en ook snel antwoord gekregen. Dikke duim

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire