Super mooi en de kwaliteit ook Kind super blij

Kwaliteitmateriaal en zeer vlotte levering.

Pruiken waren succes op ons feest.

Supersnelle dienstverlening!

Ik was hopeloos op zoek naar een spiderman verkleed pakje voor mijn zoontje die vrijdag op school een feestje had. Ik had overal gezocht maar tevergeefs.. Ik ben toevallig door verder te zoeken op jullie site terechtgekomen. Het was ongelooflijk dat Feestkleding het pakje in voorraad had, plus zijn maatje en wonder bij wonder de volgende dag thuis zou geleverd worden! Want ik had voor vrijdag nodig en had mijn bestelling woensdagavond geplaatst. S aderen daags had ik mijn pakje thuis ontvangen. Wat een prachtige snelle dienstverlening! Zeker aangeraden! Zoontje gelukkig, mama gelukkig :) Groetjes

TOP!

Mijn bestelling plaatsen verliep zonder problemen. Ook de website voor het kiezen van het correcte product is 'piece of cake'. De dag erna kon ik al van mijn bestelling genieten. Kortweg, topservice!

Fijne snelle levering.

Product us goed omschreven, kwaliteit is dat wat je mag verwachten. En een snelle levering.

Leuke feestkleding

Leuke feestkleding, valt goed op maat. En snelle levering.

Bovenverwachting

Wanneer je online iets besteld is dit altijd een beetje een risico, gaat het passen is de kwaliteit wel goed en komt het op tijd binnen. Heb nog overwogen iets te gaan huren, maar uiteindelijk toch gekozen om iets te bestellen. S'Avonds de bestelling geplaats en de volgende morgen voor de koffie al binnen. Het jurkje is voor aankomende zaterdag en bij het open maken van pakketje werd ik al blij. Alles keurig ingepakt. Het jurkje is precies zoals het stond afgebeeld op de site en de kwaliteit is boven verwachting, kniekousen passen er mooi bij net alles het onderjurkje. Ik kan bijna niet wachten tot ik het aantrekken, wat een voorpret bij feestkleding 365 !!!! Ben erg benieuwd hoe het jurkje zich houd na een avond feesten.

Snelle levering, vlotte afhandeling

De bestelling werd snel geleverd en makkelijk om af te handelen en de te betalen.

Tegek

Het is een super leuk en cool pakje. Het past perfect en precies zoals op de foto. Ik ben er heel blij mee.

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, goede uitleg in de emails en geleverd zoals verwacht!

Duidelijk en snel

Hele fijne aankoop en duidelijke website. De levering was enorm snel en mooi verpakt.

Toppiee voor de foute party vanavond!

Super trainingspak voor de 90ties party!! Kleuren en maat komen goed overeen! Erg blij mee!

Zeker aan te raden

Grote keuze Gemakkelijke website Goede prijs/kwaliteit Snel afgehandeld en geleverd Goede dienst na verkoop

Uitstekende service

Snel in huis en goede kwaliteit

Top ervaring

ze verstuurden snel, het is een mooie outfit waardoor ik nu een super enge halloween party kan houden.,

Snel geleverd Top kwaliteit Zeker aan te raden mijn vrienden familie…

Betrouwbaar en komt afspraken na!

Ik heb op maandag kleding besteld en op dinsdag was het er al! Precies zoals het plaatje en zo snel als het kon! Topbedrijf

100% Feest

Site is heel overzichtelijk, aanbod gigantisch, prijzen goed, de bestelprocedure makkelijk en overzichtelijk, levering snel en zeer netjes verpakt.

snelle levering !

alles prima !

Goed, simpel en snel.

Goed ingerichte website, overzichtelijk met duidelijke afbeeldingen.

Top service - Snel geleverd!

2 leuke Joker sets besteld - Man & Vrouw. Maten vallen zoals beschreven, om 22u s’avonds besteld en de volgende dag om 18u binnen!

Snelle levering, super!

Volgende dag geleverd en goede kwaliteit kleding, aanrader om hier te bestellen!

Wat een groot assortiment.

Ons kind van net 6 jaar: ‘Mama ik wil geen circusdirecteur zijn, die clown is veel cooler!’

Geslaagd

Zeer snelle en goede afhandeling en levering. Zal zeker nog bestellen in de toekomst.

Prima prijs/kwaliteit tov concurrent, detail omschrijvingen en foto's kunnen beter.

De aanschaf van een lederhose werd bemoeilijkt doordat er bij veel modellen alleen een vooraanzicht te zien is. Hoe bijv. de bretels aan de achterzijde (gekruisd/niet gekruisd) bevestigd waren, etc. was hierdoor niet duidelijk en leidde ertoe dat ik voor die modellen niet durfde te gaan. Dit verkleinde de keuze mogelijkheid aanzienlijk. In de omschrijving viel over dit soort zaken ook niets te vinden. Dit verkleinde de keuze mogelijkheid aanzienlijk. Levering en betalingsafhandeling verliep gemakkelijk en snel. Ik ben benieuwd hoeveel bierdouches de kleding aan kan :-)

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire